torstai 22. marraskuuta 2012

Keittiön uusi ilme

Kerrankin sain otettua jotain kuvia, mutta koska omaan edelleen tuon hirveän huonon kameran ja ilmeisesti Porin on sitten kaiken lisäksi vallannut ankeuttajat (ikuinen sumu ja pilvisyys), on hieman vaikeaa näissä puitteissa ottaa mitään hienoa kuvaa. Mutta paremman puutteessa tässä nyt miten keittiö on vähän muuttunut viimeisen viikon aikana.

Ensinnäkin.. Ikkunanpieliä reunusti aivan kamalat jäljet ilmeisesti aiemmista ikkunapokista.. jota ilmeisesti kukaan ei ollut osannut rajata siististi. Kaiken lisäksi ikkunoita vaihdettaessa on revitty puoli seinää mukana. Seinän värikin oli jotenkin likaisen valkoinen, vaikka hinkkasin kunnolla puhtaaksi.

Meidän nukkisprojektin takia (joka on nyt keskeytynyt, päätettiin siis siirtää nukkekoti toistaiseksi kellariin, koska se vie ihan mielettömästi tilaa) toinen pöydän penkeistä on edelleen petsattua puuta, koska siinä aiemmin sijaitsi iso nukkekoti. Tämän seikan takia keittiön pöytä oli ikkunaa vasten. Kaikenlisäksi meillä oli hirveän sotkuista. On kyllä vieläkin vähän.
Parin päivän projektina olikin sitten paikkailla seinää ja maalasin sen kahteen kertaan puhtaan valkoisella. Seinä näyttää nyt niin siistiltä, että muu keittiö on nuhjuinen ja kamala. Jopa ikkunapuitteet näyttää likaisilta, vaikka nekin tuli nyt pestyä. Vielä kun saisi ikkunatkin pestyä ennen joulua.. Huone näyttää heti paljon valoisammalta ja ennen kaikkea, ne kamalat jäljet on poissa ja sielussani lepää jonkinasteinen rauha. Valkoisesta vielä sen verran, että nyt ymmärrän kaikkia noita vaaleaan sisustukseen ihannoivia ihmisiä, koska tuosta tulee selkeästi puhdas, selkeä ja valoisa vaikutelma.
Vaihdoin verhotkin levämpiin punaisiin verhoihin, jotka itseasiassa aiheutti pientä päänsärkyä muutamankin seikan takia. Ensinnäkin ne ei suostu menemään siististi suoraan. Toiseksi, ne ei suostu asettumaankaan nätisti. Ja kolmanneksi, vaikka kuinka silitin, niissä on vieläkin ryppyjä. Viltit on porukoilta saadut ja ajattelin, että ne näyttäisi toistaiseksi kivalta penkkien päällä, kun ei ole rahaa ostaa mitään uutta ja hienoa, antaa ne kyllä vähän pehmeämpää ja kotoisampaa vaikutelmaakin. Vaihdoin myös pöytäliinan, kynttelikkö kaipaisi uusia lamppuja ja tuikkukipatkin pitäisi pestä. Vielä muutosta tulee sen verran, että tahdon uudet kauniit kuviolliset verhot, uuden punamustan maton ja sitä tapettia pitäisi ostaa. Ehkä uusi kattovalaisinkin olisi kiva uusi lisä ja piristys.. Olen saanut ihan kamalan sisustuskärpäsen pureman ja on ihan sellainen fiilis, että tästä ei ole enää ikinä paluuta. Tiedän sen siitä, että koko ajan tekee mieli muutella ja järjestellä juttuja, kaiken kukkuraksi ei haitannut lainkaan silittää pöytäliinaa, verhoja ja vielä pestä lattiakin siinä ohella. En tiedä mitä mulle on käymässä.

--Edit
Olen täällä pari päivää katsellut Innon uutta kautta Ruutu.fi'stä, jos et ole nähnyt niin näitä ehtii katsomaan Ruudusta vielä kuukauden ajan! Click Inno

Translation:
So here is some pictures how our kitchen has changed in past week! And lots of changes yet to come! Now I painted the window wall in pure white and the other wall will get some wallpaper on it, can't wait!

/Leena

7 kommenttia:

Werewolf kirjoitti...

ihanan tunnelmallinen keittiö!!!<3

E kirjoitti...

Tosi kiva keittiö! Tykkään kovasti punaisen ja mustan yhdistelmästä, ja nuo viltit on hienot :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kaunis keittiö kyllä, ja kyllä on valoisamman näköinen! :) Hyvin teille kyllä sellainen punamusta matto tuonne sopis, kävis kivasti verhoihinkin. ♥

Heather Wielding kirjoitti...

Sievät nuo viltit, ja valkoinen tosiaan tuo tosi paljon valoa ja avaruuden tuntua pieneenkin huoneeseen.

Verhoihin liittyen tuli mieleen, että jos ripustelet alalaitaan pöytäliinan painoja (googlella löytyy varmaan hyvin halvalla) niin verhot asettuvat suoraan, eikä rypytkään enää niin näy :)

linnea-maria kirjoitti...

Those folklore covers for the benches looks so beautiful! Where did you get them?

Nebula kirjoitti...

Katsoin ensimmäisiä kuvia ja ihmettelin, että eihän tuolla ole mitään uudistusta aikaisempaan tapahtunut :D mutta sitten rullasin alaspäin - Wau, miten tunnelmallisen näköistä! Ja kyllä puhdas valkoinen väri mm. seinässä saa omanlaisensa tunnelman aikaiseksi. Puhdas ja avara. Hyvä Leena! :)

Leena kirjoitti...

Werewolf: Kiitoksia! Siihen yritänkin pyrkiä :)

Kartanonrouva Elise: Jopas sitä kommentoidaan! Mä kans tykkään <3

Vivian: Kunpa tulis jo rahaa että pääsis taas tuunailemaan!

HW: Pitäisi varmaan, mutta tommoset pikkujutut tuntuu olevan aina ikuisuuslistalla xD Jos mulla kesti kolme vuotta maalata toi seinäkin, niin entäs jotkut painot.. voi minua.. ei silti, uudet verhot pitäs muutenkin hommata, mutta eipä noista painoista kai mitään haittaakaan olisi.

linnea-maria: I got them from my mom and dad as a wedding gift <3 I really like them!

Nebula: Hahaa xD Juu vielä tulee muutosta, odottelen itsekin innolla mitä käy xD Kiitoksia <3