lauantai 10. marraskuuta 2012

Home decoration wishes

Jostain syystä ajaudun aina (varsinkin rahapulassa) etsimään uutta innoitusta joko tyyliin tai sisustukseen, omaani yleisesti tai blogia varten ja tänään olen sydän verta itkien ihastellut Ikean ja Elloksen tuotevalikoimaa.. Koska Ellosta ei ole pahemmin tullut katsottua pitkiin aikoihin, ajattelin valaista teitäkin muutamilla ihanuuksilla (toivon mukaan Joulupukki toisi näitä joululahjaksi).

Yksinkertainen Key tyynyliina (5,95)


Billie tyynyliina ihanine avainkuvioineen (5,95)

Voiko tyynyliinoja koskaan olla liikaa? Varsinkin jos ne on näin sieviä..


Minnapussilakana (18,95) ja Billiepussilakana (17,95), sääli ettei löydy isompina kokoina.


Rauhallinen ja raidallinen Robin päiväpeite hintaan 23,95 vastaan mitä upeampi violetti Velvet päiväpeiti hieman kalliimpana 99,00 (tosin olisi nyt aikamoisella alennuksella). Kyllä makuuhuone vaan kaipaa pientä ylellisyyttä lisää päiväpeitolla.. Täydellistä onkin metsästetty jo joku tovi.


Lintuhäkki 39,95 ja kaunis avainnippu 15,95.


Jostain harvinaisen kummallisesta syystä meillä ei ole vielä minkäänasteisia muita jouluvaloja, kuin se viime vuotinen pöytäkynttelikkö jonka tuunasin raidalliseksi. Näin ollen olisi kiva saada ikkunalle tai muualle kämppään vielä lisää valoa. Vaikka rakastankin talvea, niin pimeys ei ole ikinä ollut varsinaisesti minun juttuni. Lisää valoa, kynttilöiden, kynttelikköjen ja erilaisten lamppujen avulla kiitoksia. 30-tähtinen valoköynnös jossa on tähtiä 22,99, aikoinaan kun olin nuori tahdoin aina kattooni niitä yöllö loistavia tähtitarroja. Harmi etten ikinä tajunnut pyytää niitä. Ulkovalosarja 16,95.


Myös täydellisen kattokruunun metsästys olohuoneeseen jatkuu. Vaikka pidänkin tämänhetkisestä steampunk tyylisestä lampustamme, olen aina silti halunnut kynttelikkö mallisen kattokruunun jossa on kristalleja roikkumassa. Nämä kaksi miellyttivät eniten silmääni Elloksen mallistosta. Barock kattokruunussa vasemmalla on mustaa kromia ja prismoja (169,00), oikean puolimmaisessa Glenhaven lampussa taas on viisi lamppua ja oikeat kristallit (209,00). En ala edes puhumaan lattialampusta jonka tahtoisin, koska en tiedä yhtään millaisen tahtoisin eikä mikään tunnu miellyttävän silmää tarpeeksi. Makuuhuoneeseen tarvitsisin myös sievän lukulampun, joka on ilmeisesti täysin toivoton toive toistaiseksi. Löysin silti tälläisiä Elloksen valikoimasta..


Ensimmäinen (115,00) ei nyt varsinaisesti kuuluisi yöpöydelläni, koska en ole varma sen valotehosta, mutta kaikkein kaunein se kyllä on. Kolme jälkimmäistä taas voisivat olla kevyeltä malliltaan sopivia pienelle pöydälleni, sekä lampun valokohdistusta voi varmaankin säätää. Yllä vasemmalla 79,99, vasen alhaalla 46,95 ja oikea alhaalla 69,00. Eli hintansa puolesta ja yksinkertaisemman linjansa puolesta kolmas vaihtoehto olisi ehkä paras, mutta mitä mieltä te olette, mikä näistä olisi voittaja?

Osta omaksi: ellos.fi

Elloksen talviale jopa -70%

Translation:
So here are few things I would like to have.. just window shopping before I will have money. Dear Santa, here is my list for my wishes..

/Leena

8 kommenttia:

nonna kirjoitti...

Kah Jotexilla ja Elloksella täysin samoja tuotteita. Itse tilailen Jotexilta, sieltä tulikin kivat tarjoukset juuri, vähän houkuttelis tilata jotain.

Sik kirjoitti...

Mulla on niiiin sairaan upea ja kaunis lintuhäkki, ja löysin sen taideslummin vaihtotorilta ilmaiseksi! Paras löytö varmaan ikinä. :)

henni kirjoitti...

En suosittele tota samettista päiväpeitettä, vaikka se onkin ihan hurjan kaunis. Meillä on se, ostin myös alennuksella eli en sentään tota satasta joutunut maksamaan, mutta silti se on moninkertaisesti liian kallis siihen nähden kuinka paskalaatuinen se on. Sametti tietysti materiaalina kerää ihan kaiken pölyn ja kissankarvan, ja peitto oli jatkuvasti ihan hirveän näköinen. Lisäksi parin viikon käytön jälkeen sauma keskeltä peittoa repesi, ja jouduin käsin sen parsimaan, eikä siitä enää niin kovin kaunista saanut. Lisäksi peitto ei pysy kauhean hyvin paikallaan jos sängyssä tykkää makoilla, kun on niin kevyt ja toiselta puolelta satiinia.

Oon ollut ihan tosi harmistunut ja pettynyt, koska se tosiaan olisi ihan mielettömän kaunis päiväpeitto.

Lady Carniwhore kirjoitti...

heh, olen katsonut samoja tyynyliinoja ja lakanasettejä :D hyvä maku meillä ;)

Wednesday kirjoitti...

No olikin tutun näköinen päiväpeitto, pussilakanoista puhumattakaan ;D Pakko olla Hennin kanssa eri mieltä, ihan hyvin on kestänyt, mitä tuo nyt itsellä olis.. 6 vuotta vanha? Ainoa "harmi" on liukas vuorikangas, eli peitto "liukuu" vähän miten sattuu o_O

Leena kirjoitti...

Infected: No kappas niinpä näyttäis olevan. Ja kyllä tosiaan tekis mieli tilailla vaikka mitä..

Sik: Aijai löytäisinpä mäkin kirpparilta, epistä! XD

henni: Juu no aika suuntaa antava tää mun postaukseni on, tietty hyvä kuulla ihmisten kokemuksia tuotteista, auttaa aina valinnassa :)

Lady Carniwhore: Hyvä me, hyvä meidän joukkuea! <3

Wednesday: Se on kyllä harmillista.. ehkäpä löydän jostain vastaavan ja ei niin liukkaaan (toivoa sopii).. :) <3

Mearra kirjoitti...

Toi tähtiköynnös on ihana! En vaan enää löytänyt sitä mistään kun yritin googletella, kaikkialta se oli loppu tai sitten ei vaan muuten vaan onnannut ,_, Harmi, tollainen olis aivan ihana....

Leena kirjoitti...

Nearra: No höh, eiköhän tollasia silti jostain pitäisi löytää, oon nähnyt niin monella.