maanantai 19. marraskuuta 2012

Bats, oh bats


Tänään jatkuu keittiön seinän maalausoperaatio. Ennen sitä ajattelin piristää itseäni ikävän rokotuskäynnin jälkeen ja laittautua tämän hetken lemppariasukokonaisuuteeni. Backstreetiltä löytyi ihana Batdress joka oli aivan ehdottomasti pakko saada siltä istumalta, kun näin sen. Veikkaan, että tästä tulee itselleni sellainen mekko johon tulen kasvamaan kiinni. Ristit ei yleensä ole meikäläisen juttu, mutta tässä tapauksessa se menettelee, koska ristin printissä on mitä söpöimpiä lepakoita.

Tällä viikolla tulee postausta ulkonäöstä, toivon mukaan valosta riippuen lisää uusia asuja ja huomenna saan varmaan aikaiseksi postauksen keittiön pienistä muutoksista. Sain Sinalta vinkkiä, että Terrasta löytyisi hieno valikoima kauniita tapetteja, sinne siis varmaan heti samana päivänä, kun rahaa ilmestyy tilille seuraavan kerran.. Listalla olisi keittiöön myös uusi matto ja pitäisi ostaa lisää mustaa maalia penkkejä varten. Silityslautakin kaipaa hieman päivitystä.


Today's outfit:

Dress: Backstreet
Leggins: H&M
Shoes: Andiamo

Pakko muuten mainita, että osattiin sitä ennen kyllä tehdä ihania tarinalauluja (joita rakastan sydämeni kyllyydestä). Taiskan Haltin häät aiheuttaa joka kerta vilunväreitä. Nytkin pyörii ja tulee melkein kylmä, kun tässä näin väristelen. Laulu kertoo Suomen jättiläisistä Lapissa ja paikatkin on olemassa. Nyt vuoria katsellessa taidan nähdä vain jättiläisiä.. Niin surullisen kauniit sanat.

 "On aikakaudet tuntureiksi heidät muuttaneet
Ja Kilpisjärven kasvattaneet Mallan kyyneleet
Kun jäinen pohjoistuuli soi itkee myös Saana"


Same in English
Translation:
I found this beautiful Batdress on Backstreet. Right after the moment I saw it I needed to have so here it is. I think I am going to grow together with it. 
I am doing some wall painting today, I am making changes in our kitchen, more about that tomorrow with pictures.
And about the song, it tells the story about Finnish giants which transform into mountains in our Lapland. It gives me chills everytime I hear it. It is so sad and beautiful at the same time..

/Leena

9 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Vau, tuo mekko näyttää kyllä upealta siun päällä! <3

Karoliina kirjoitti...

Ihania kuvia, mekko sopii tosi hyvin sulle! Mä tilasin ihan saman, joskin sain mailia Backstreetiltä että ovat loppuneet ja pitää hetki odotella. Toivottavasti se kuitenkin saapuu pian ja näyttää mun päällä edes puoliksi yhtä hyvältä kuin sun!

Meilläkin on kova remontointi käynnissä, just kävin ruokatunnilla repimässä maalarinteippejä pois kuivuneen lattiamaalin reunoilta, ja huomenissa tapetoidaan :)

Nebula kirjoitti...

IHan mielettömän ihana toi mekko <3 sopii sulle kuin nenu päähän :)

Suski kirjoitti...

Hieno asu! Me likes <3

Annele kirjoitti...

senkin hoikka kaunotar!!!! *body envy* ja ihana mekko! sopii sulle. <3 :)

Fehlgeburt kirjoitti...

Taiska on ollut samalla luokalla mun entisen klassisen laulun opettajan kanssa Sibelius Akatemiassa joskus :) Sekin siis koulutukseltaan laulunopettaja! Interestingfacts.com... :D

HajaMiel kirjoitti...

Toi mekko on kyllä... . ... vaatekaappi kutsuu sitä.. .. =W=~

Muutenkin päivän lookille paljon pojoja!

Toi biisi aiheuttaa sen, että tekis mieli piirtää jotakin aiheen tiimoilta, mutta kello on näemmä jo yli kaksi, joten ehkä se nukkuminen olisi kuitenkin parempi valinta xD.

TiiaVee kirjoitti...

Ihana asu <3 Minäki haluan ton mekon!!! :)

Leena kirjoitti...

Vivian: Kiitoksia, se on ihana <3

Karoliina Kalma: Eiköhän! Ja ois kiva nähdä kuvia tein rempasta! Vinkkinä muuten, ettei kannata jättää teippejä mihkään kiinni, maali voi irrota teipin mukana ja jää inhottavia jälkiä =/

Nebula: Niin mustakin! <3

Suski: Kiitoksii hani!

Annele: Kiitoksia rakas <3

Fehlgeburt: Onpas maailma pieni xD

HajaMiel: Kiitoksia! Piirrä ehdottomasti, mullakin musiikki toimii usein inspiraationa :)

MoonLIly: Kiitoksia <3 Bäkkärille vaan :)