lauantai 25. syyskuuta 2010

60 lukijaa!

Kiitos ensinnäkin kaikille, jotka kommentoi edelliseen merkintään <3 Oli todella piristäviä ja tsemppaavia kommentteja. Ja teitä lukijoita on kertynyt jostain kumman syystä näin nopeasti 60! En olisi ikinä uskonut.

Voi jestas sentään. Viimenen merkintä olikin totaalista itsesäälissä kieriskelyä, tais siitä silti olla apua, koska nyt olo on mahtava! Päätin eilen illalla, etten jaksa enää rypeä voimia vievässä säälin tunteessa, joten lähdin lenkille kuluttamaan turhautunutta energiaani. Ensimmäinen lenkki yksin, sen jälkeen, kun olin tosi sairas ja halusin vain laihtua. Siinä on selkeä ero, kun liikkuu kunnon kohotuksen vuoksi, ei kuluttaakseen kaloreita pakonomaisesti. Lenkki oli 6 kilsaa ja 300 metriä, oli aika väsyny olo ku tulin kotiin, jaksoin meinaan juosta aika suuren osan tosta. Tai no siis sillei hölkkäämällä. Polvi ja lonkka meinaan alko taas vittuilee mulle kesken kaiken, joten oli pakko ottaa vähän hitaammin.

Syksy on ehkä maailman paras aika lenkkeilylle (kunhan ei mee juoksee tonne sateeseen), koska koko luonto on niin ylitsevuotavan ihana. Hymyilin melkein koko lenkin. Annoin itseni nauttia kaikesta, ympäröivästä maailmasta, syksyn väreistä ja sen tuoksuista. Harmi, ettei kameraa tullu mukaan, koska luonto oli niin kaunis. Kuuntelin uusinta Volbeatin levyä, olen ihan rakastunut tähän kappaleeseen. Toi levy on niin ihanan Volbeattia, mutta jotenkin uutta. Sellasta jonka tahtiin tekee ihan mieli tanssia, taisinpa metsän keskellä tanssiakin xD Kokeilkaapa tekin joskus. Tanssia metsän keskellä, ihan rauhassa, kuunnellen loistavinta musaa ikinä.

Lenkkeilystä tuntuu olevankin jotain hyötyä, kunto on kasvanut aivan selkeästi, itsetunto samalla. Olen, kumma kyllä, kiinteytynyt ja premmassa kunnossa. Tänään taas lenkille illalla, eli ihan kohta. Siitä on tullut jo tapa, hyvä sellainen. Kuinka ihanaa onkaan lenkkeillä ihan oman itsensä takia, liikkua, koska se tuntuu hyvältä. Ettei se ole pakonomasta ja ärsyttävää puuhaa.

Tänään on ollut ihanan itsevarma olo, joten päätinpä ottaa kuviakin. Toi korsetti on Lindexistä, 3 euroa. Laura osti sen mulle lahjaksi yhellä ostosreissulla, kun mulla oli jo rahat ehtineet loppua. Ärsyttää vaan se, että jos kuviin on muuten tyytyväinen, mulla on aina hiukset huonosti tai koru ihan vinksallaan, tällä kertaa se koru, joka pahuksen kuvassa xD Eikä Janikaan huomannut sitä kuvaessaan. Mutta tosiaan, koru on hopeaa, medaljonki. Sain sen rippilahjaksi. Pidän siellä sisällä kuvaa Lellusta ja musta, se on varmaan 4-5 vuotta vanha kuva, prittinä koneella otettu. Joskus laitan siihen paremman. Toiselle puolellekin mahtuu kuva, joten kaipa siihen vois ottaa toisenkin yhteiskuvan meistä. En tajunnut tietenkään ottaa yksityiskohtasempaa kuvaa, ehkä joku toinen kerta.

Yrittäkää olla välittämätä mun selkäläskeistä Takaa se siis on paljon kapeampi, paljastaa paljon selkää. Kiristykset on aika hyvät ja vaikka luutkin on perusmuoviluut, toi on tosi tukeva, eikä ole käytössä vielä taipunut lainkaan, jesh. Harvinaista.

Katsoin eilen sen The Othersin ja The Uninvitedin, molemmat hyviä, niinkuin muistelinkin. Laitanpa teille kuvia niistäkin. Voispa laittaa linkit trailereihinkin, jos jotakuta kiinnostaisi. Eli The Uninvited trailer ja The Others .

Olen ollut polttamatta 3 viikkoa.

/Leena

P.s Vaikkei rahaa olekaan, ni ens kuussa Helsinkiin! Lellu kutsu mut, joten keksin rahat jostain sinne..


9 kommenttia:

Sik kirjoitti...

Miekin oon alkanu tykkäämään lenkkeilystä. En kyllä hölkkää mutta kävelen reippaasti koiran ja vaunujen kanssa. Välillä menee varttikin ihan ajatuksissa, puita ja kaikkea katsellen, ekaa kertaa nautin syksystä. :)

Leena kirjoitti...

Jooh, syksy on ihanaa <3 Kiva, kun saa itsensä ulos sen huomaamaan :)

Unknown kirjoitti...

jee tolle tupakkajutulle!

Nimetön kirjoitti...

syksy = ♥.

on kummallista, että en muista vuosikausiin YHTÄÄN syksyä, josta olisin n a u t t i n u t! nyt on voimia nähdä ympärille, luonnon upeat värit, tuoksut, pimenevät illat ja tunnelmaa luovat kynttilät / tuikut jne.

elämä on ihanaa, kun se oikein oivaltaa ;)

Leena kirjoitti...

Eve: Nojoo, oon tosi ylpeä ittestäni!

Satua : Jooh, pitkästä aikaa minäkin nautin, tää on aivan mahtavaa. Elämä kaikessa yksinkertasuudessaan on ihanaa <3

Nimetön kirjoitti...

öm? kyl sinä näyt minun luettavissani?? :o

Nimetön kirjoitti...

noni! ny pitäs näkyä! en tajua, mut tuol omas bloggeris sää näyit (en osaa enää kirjoittaa :D), mut sit mun tilihallinnas oli rasti kohas "lue nimettömänä" tai jotai... nooo, enihau, poistin sen siitä ja ny mää ainakin näen itteni tos listas :DD

(blondi täällä hei :D)

Kiiu kirjoitti...

Voi ei, pakko myöntää että ensin oon blogissani vuodattanut kuinka kamala syksy on, mutta nyt enemmänkin pidän siitä. Tai no kylmyys on edelleen se mikä puistattaa, mutta pimenevät illat on tosi kauniita ja niinkuin sanoit, valokuvattavaa riittää! Ja tietysti lehtikasat joissa voi hyppiä ;)

Tuo korsetti on ihanan värinen, sopii ihan loistavasti punaisten hiusten kanssa!

Leena kirjoitti...

Satua: Ollaan sit ihan samanlaisia xD

Kiiu: Nojoo, kylmyys on ehkä paskin juttu, mutta syksy on aivan ihanaa aikaa. Mietin, et ottaisin kameran tänää lenkille mukaan ja ottaisin vähän lenkkipolun varrelta kuvia. Ja lehtikasoissa olo on mahtavaa<3 Ja kiitos, tajusin ittekin, kui hyvin se käy mun hiuksiin.