torstai 5. toukokuuta 2011

170 lukijaa

Eli sanoin viimeksi give away postauksessa, että seuraava arvonta on, kun on 170 täynnä. En ole aivan varma kuinka paljon tämä palkinto saa tuulta allensa, mutta annan siis voittajalle erään työni ilmaiseksi, lyijykynäpiirros vampyyrineitosesta. Kokoa A4.Osallistuaksesi sinun tarvitsee olla lukijani, sekä ilmoittaa, mikä on lempikauhuelokuvasi tai kenties kirjasi ja kertoa jos kyseiseen elokuvaan tai kirjaan liittyy jotakin aatoksia, muistoja yms.

Onnea arvontaan!

Seuraava arvonta: kun on täynnä 300.

/Leena

Translation:
So it's time for a new give away. You need to be my reader and tell me what is your favorite movie or book and why. Award this time is one of my old drawings.

3 kommenttia:

Kettu Saarinen kirjoitti...

Itse katsoin jo varhain Jason kauhuelokuvia, mutta niistä nyt en sen ikäisenä oikein mitään juonta saanut irti..
Lempikauhuelokuvani on varmaankin tällähetkellä My Bloody Valentine 3D (vaikken sitä 3D:nä nähnytkään), sillä siinä on myös yksi lempi näyttelijöistäni (Jensen Ackles), joka veti roolinsa loistavasti. Menin kaverin kaverille katsomaan sen, pimeä valaistus ja kaikki.. Tunnelmaa oli. Illasta jäi hyvä muisto, elokuvankin ollessa hyvä.
Elokuvassa tuo kyseinen näyttelijä muuttui toisinaan siksi murhaajaksi, ilmeisesti jotenkin mielenterveysongelmiin liittyen.. Ei itse nimittäin tietänyt sitä(?). ...En saanut ensimmäisellä katselukerralla mitään irti, koska olin aivan elokuvan pauloissa. :D Pitäisi katsoa uudestaan joku päivä. :)

...Osallistuisin arvontaasi, jos sopii. Blogisi on upea. ♥

Katarina kirjoitti...

Voi ku ihana piirrustus! :)

Miä luin joskus nuorempana Vampyyrijumala-trilogian, silloin se oli oikein pelottava, vaikkakin nyt lukiessa ehkä hieman naurettava, mutta 10v tytön kieroutuneeseen ajatusmaailmaan se kolahti täysillä, suosittelen lämpimästi :) Siihen on olemassa myös toinen jatko-trilogia nimeltään Lampyyrit :)

Marianna kirjoitti...

Teininä luulin olevani kauhuleffafriikki kun olin nähnyt Screamit / Tiedän mitä teit viime kesänä / Urbaanilegendat, mutta vasta parina viime vuonna olen alkanut kiinnostua kunnollisista kauhuleffoista, niistä joissa pelkkä tunnelma saa pureskelemaan kynsiä ja hyppäämään säikähdyksestä vieruskaverin syliin.

Lemppareita varmaan Asian Visionin leffat (Ringu, Wishing Stairs) ja jenkkiläisistä esim. Hide and Seek. Seuraavaksi olisi tarkoitus tutustua näihin Stephen Kingin leffoihin, kuten Pet Semetary ja It.

Ihana piirustus! (: