lauantai 7. toukokuuta 2011

DelainMulla on monia tän tyylisiä lemppari bändejä, mutta Delain kuuluu niistäkin vielä pidemmälle suosikkeihin. Bändi on alottanut tekemään ekaa levyä vuonna 2005 ja alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluu Within Temptationin entinen kosketinsoittaja Martinj ja laulaja Charlotte Wessels.Ensimmäiselle albumille (Lucidity) otettiin mukaan mun suosikkeja kuten Marco Hietala (Nightwish ja Tarot, basso ja laulu), Liv Kristine Leave's Eyes (laulu, ihana nainen ahh), Arien van Weesenbeek joka on ollut God Dethronedissa ja Epicassa (rummut), George Oosthoek (ärrinmurrin) ja Guus Eikens, jotka on Orphanagesta ja sitten tietenkin vielä Sharon Within Tempationista ja Jan Yriund Imperiasta, eli kaikkia ihan pirun hyviä muusikkoja!

Albumeja on ilmestynyt toinen vuonna 2009, April Rain ja uusin levy ilmestyy tänä vuonna! 

Stay ForeverSleepwalkers dreamFrozenI'll reach youSee me in shadowControl the Storm feat. Marco Hietala/Leena

Translation:

I have many this kind of favorite bands, but Delain is one of the biggest love. I began to listen this band about two years ago.

Band started making first album in 2005. Lucidity contains many well-known musicians (watch beginning of the post). This band don't actually need any words so just enjoy the music!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kas, Delainiltakin ilmestyy tänä vuonna uus levy. Kiitos tiedosta, onkin tuo uutinen mennyt kokonaan ohi. Minäkin tykkään, varsinkin April Rainia olen kuunnellut paljonkin.

V kirjoitti...

Kiitos <3

Niin, onhan se toisaalta hyvä tietää vihdoinkin mistä kaikki oireet johtuvat. Että taustalla on vain yksi sairaus. Mutta toivoin sen kylläkin olevan vaarattomampi ja sellainen, jonka olisi voinut hoitaa :/

Anki kirjoitti...

Delainilla on kyllä hyviä biisejä, erityisesti Sleepwalker's Dream ja Start Swimming. :) Charlottella on ihana ääni eikä ulkonäössäkään ole mitään valittamista. ;D

Leena kirjoitti...

Heaven Queen: Juu kyllä, odotan ihan innoissani!

Viikka: No joo se on kyllä.. toivon silti, että siihen löytyisi jotain helpotusta edes<3

anki.heikkinen: Pitää täysin paikkaansa :) Ja kyseiset kappaleet kuuluu munkin suosikkeihin,