tiistai 24. toukokuuta 2011

I'm so goth, when I go to school, they ask if it's hard to dig through six feet of dirt every morning.


Päivä on mennyt normaalin vaihtelevasti. Pääasiassa aika pohjalukemista aamusta siihen asti, että sain itteni vihdoin menemään kauppaan ja näin Anniinan siellä. Heti, kun heräsin tiesin, että taas tulee hankala päivä. Ei tee mieli lähteä ulos, ahdistaa, pelottaa oikeastaan vähän kaikki ja muutenkin tosi ikävä fiilis. Ulos meneminen tälläsinä päivinä on pahinta, tuntuu ettei saa henkeä ja suorastaan tutisen ahdistuksesta ja pelosta. Ois kiva tietää mistä tälläset pelot mahtaa johtua.. Aina välillä luulen päässeeni aamuahdistuksistani eroon, mutta sitten käy näin.

Mulla on myös ihan kamalia vatsakramppeja, jotka tulee mun ahmimisesta.. jei, en oksenna enää, mutta syön välillä siihen malliin, kuin aikaisemminkin ennen oksennusta.. Keho on taas ihan sekasin ja mun on pakko muistaa juoda se vähintään 2 litraa vettä, että pysyn edes jotenkin järjissäni näiden kipujen kanssa. Mun pitäisi syödä kevyemmin, mutta sano se mielelle joka on asenteella "väliäkö terveellisyydellä, nyt on aika elää ja syödä mitä lystää!". 


Mutta onneksi sain tosiaan lähdettyä sinne kauppaan (jonne meni kolmekymppiä apua!) ja Anniina piristi jälleen päivääni aurinkoisuudellaan (oot mun päivänpaiste). Ja eilenkin tosiaan vietettiin iltaa yhdessä, katsottiin lastenohjelmia (no oliko yllättävää), kuten Pingua, se on niin söpö! Ja otettiin värinpoisto, joka teki musta osittaisen blondin.. Nyt hiukset on juuresta vaaleat ja latvoista keltaiset! Eilinen ilta meni kyllä vaan hiuksia tollottaessa ja toistelin vain "outoa.. tosi outoa..", mutta nyt tuntuu, että oon jo tottunut ja nää vois jäädäkin vähäksi aikaa, mitäs ootte mieltä? Jäljellä on vielä sinistä, vihreää ja violettia shokkiväriä, että eiköhän ne tuu kans jossain vaiheessa käytettyä, mutta nyt sydän halajais jo taas punaisiin hiuksiin.


Translation: 

Day has gone as usual. Mainly badly.. As soon as I woke up this morning I knew that this would be a difficult day to me. I don't want to go outside (it scares me), I feel anxious, scared just about.. anything. Going out to me in day like this is the worst because it feels that I can't breathe.. And try to go to work being like that! Like shivery mouse or something. What might be the reason these anxiety attacks in the morning?

And I also have pretty terrible stomach cramps from my binge eating. Damn.. it terrible if I eat or not to eat or when I vomit. I hate this.


Now to happier things.. Anniina dyed my hair back to blond again.. or not actually blond, yellow. I kinda like it even though I keep saying "this is weard.. really weard.." and just keep staring my hair front of a mirror. What do you think? I have left colours like; green, blue and purple. And I miss my red hair so bad..

/Leena


6 kommenttia:

Jenni L kirjoitti...

Miksi et taita keltaisuutta pois tukasta ja anna olla vaalea? Sopii :)

papercuts kirjoitti...

näyttää mukavalta tuo blondikin eikä keltaisuus jotenkin edes häiritse! ihania kuvia kaunotar ^^ ja pingu on loistava :D

nonna kirjoitti...

Meikä havittele itselleen jälleen violetteja hiuksia ja sen takia lähdin vaalentamaan. No, tuli keltaiset. En kestänyt sitä ja päätin, että haihdutan sen kuuseen mun päästä ja tässä sitä ollaan. Ei violettia, vaan ihana valkoinen. Ei mennyt niinkuin aluksi suunnittelin, mutta olen nyt enemmäin kuin tyytyväinen ja tällä pärjää pitkälle.

Sulle sopii vaalea tosi hyvin, pidä se!

netteraven kirjoitti...

tuo blondihan sopii sulle ku nenä päähän! pidä se ihmeessä. :)

birdiebabe kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuokin tukka! Ja näytät niin nauttivan kevätauringosta, kukapa ei nauttisi! ;) Ootko kokeillo maitohappobakteereja, jospa niistä olisi apua vatsakramppeihin?

Leena kirjoitti...

Jenni L: Kaipa sitä voisi.. kävi kyllä sellanenki idea mielessä, että värjäisin toviksi täysin kirkkaan keltaiseksi! Siinä olisikin kesätukka, eikä oo vielä ollutkaan täysin keltaiset hiukset.

papercuts: Kiitoksia :) Hyvä että niinkin moni on sitä mieltä.. Ja Pingu piristää aina päivää<3

Infected: Haha XD Mä kans haaveilisin täys valkosista.. ehkä niidenkin aika on jossain vaiheessa tässä :)

Nette: Kiitti babe<3 Kattoo kui kauan aion pitää, tylsistyn aina niin nopeasti xD

birdiebabe: Juu oon kokeillut, mutta nyt ne on unohtuneet.. ehkä pitäisi käydä ostamassa niitä taas.. Tästä puheenollen, taas masuun sattuu =/ Ja kiitoksia vielä<3