torstai 12. toukokuuta 2011

Summer bride -08

Terppa, mites ihmisillä menee? Oon tässä ollu nyt vähemmän koneella muutamastakin syystä.. ensinnäkin taidan olla taas tietokone (blogger, blogger!!) riippuvainen.. toisekseen Jani on laittanut konettani kuntoon, nyt on hieno! Näytönsäästäjäkin on nyt mun näköinen (Matrix koodia.. ahhh.. jos joku ei tiedä ni suksi kuuseen), mahtuu enemmän juttuja ja toimii paremmin, kaikki kuvat ja videot näkyy taas! Kuinka yksinkertainen asia voi tehdä elämän niin hankalaksi.. Ja kolmannekseen, oon ollu tosi väsynyt ja on ollut niin paljon kaikkea mistä oon ollut innoissani, en vaan saa aikaseksi sitten loppuen lopuksi mitään. Pääasiassa siis ahdistun jopa siitä, että olen onnellinen.. (on se niin ihanaa olla minä)

 Oon tässä suunnittellut Anniina ja Irenen kanssa mun häitäni, niistä tulee niin hienot! Kaikenlisäksi mun vauvakuumeeni tuntuu vaihteeksi vain kasvaneen.. Olen aivan innoissani myös kirjani suhteen. Kesäksi en saanut töitä, mutta ei se paljoa haittaa, koska aion keskittyä kirjan kirjottamiseen (kaiken laiskottelun ja Kirjuris istumisen lisäksi..). Eli nyt siis taas kyselen, että olisiko kukaan halukas kirjoittamaan, kirjettä, tekstiä mitä nyt lie pätkää kirjaani varten? Aiheena tietenkin masennus ja syömishäiriö. Jos haluaa kertoa omia kokemuksiaan, voi olla nimeton tai nimellinen, teksti voi olla mietelmä tai runokin tai parin sivuinen tekstikin. Varsinkin kavereilta ja ystäviltä kaipaisin kovasti tälläsiä..Tietenkin mä olen myös aivan sekaisin kesästä ja musta tuntuu, että mun maanisuus on ottanut aivan uusia ulottuvuuksia, en meinaa rauhottua mitenkään.. 0_o Kaikki tuntuu innostavan tai vaikuttavan muhun jotenkin hurjan voimakkaasti. Olen hurjan kateellinen melkein kaikille millon mistäkin asiasta.. Itkettää vähän väliä, enkä tiedä miksi. Yhdessä hetkessä olen hirveän vihainen ja ärsyynytynyt, tekee mieli rikkoa kaikkea. Haluan kaiken, nyt ja heti.. ja tietenkin saan kaiken, koska haluan niin. Aika huolestuttava asenne, menisipä ohi jo. Toisaalta on kiva olla onnellinen vähän kaikesta, mutta rajansa kaikella! Varsinkin tossa hääasiassa, oon miettiny välillä, että toivottavasti Jani ei ärsyynny liikaa, ois kiva olla sulhanen vielä sillonki, ku ne häät varsinaisesti olisi. Mutta onneksi Jani ei ole ärsyyntymässä muhun piiiiitkään aikaan (ehkä toivottavasti ei koskaan?) ja kaikki menee hyvin.. Olisi vaan kiva jo nyt mennä valmistelemaan paikkoja!

Kuvat on otettu heinäkuussa 2008. kun menin naimisiin Juhan kanssa. Hiukset olin laittanut kiharalle, kaulassa oli Sallan antama kaunis kaulakoru, päällä normikaupasta ostettu kesämekko parilla kympillä (olisitte nähneet sen myyjän ilmeen, kun sanoin ton olevan häämekkoni) ja kengät, jotka ostin viidellä eurolla alennuksesta, alunperin vaaleanvihreät, maalattu sitten mustaksi spraymaalilla. Kyseinen päivä kuuluu kyllä elämäni onnellisimpiin.. Mulla on vieläkin toi mekko, käytin sitä viime kesäkin pari kertaa. Löytyy koru ja kengätkin.. tosin kengistä maali jo hieman kulunut, pitääkin fiksailla niitä.

Loppukevennykseksi pirteä kokkausvideo.Translation: I have been so exited about everything.. I can't stand it anymore! And I want to get married, now! XD I need to relax.. Pictures are from -08 when I got married with Juha.

I hate my bad english.. XD

Leena

4 kommenttia:

Alternative indian kirjoitti...

Moi,

mie voin ihan mielelläni kirjoittaa syömishäiriöstä/masennuksesta. Matskua löytyy myös tuolta minun blogista jos et oo vielä ehtiny näkemään :)

M kirjoitti...

Jahas, ollaan samixii! Mullaki oli joku HM:n parin kympin mekko häämekkona, tuolla se killuu kaapissa, ei ole tullut käytettyä muulloin.

nonna kirjoitti...

Oot ollu ennenkin naimisissa?

Mielenkiintoinen tuo video :D Nauroin kuollakseni sitä.
Mä voin kirjotella masiksesta sen verran mitä jaksan, jos jaksan. :)

Leena kirjoitti...

Countess Bathory: Aijaa kiitoksia :)

M: Haha nonni! XD Ei ole aina pakko olla niin kallista!

Infected: Juuh olen ollut ennenkin naimisissa :) Ja video on kyllä aivan mahtava xD Ja kirjotus olis jees :)