perjantai 6. toukokuuta 2011

Häähumua - Wedding plans

Hei vaan kaikille!
Ajattelinpa tulle vähän kertomaan miten mulla menee..

Etsin inspiraatiota hääpuvuista ja löysin kauniita pukuja..

Eli eilen päätettiin Janin kanssa vihdoin millon mennään naimisiin (taino minä päätin ja Janille sopi xD), ensi vuonna heinäkuussa! Se on hyvä, että siihen on vielä vuosi, koska suunniteltavaa on vaikka mitä. Aion ottaa tästä nyt kaiken mahdollisen irti ja tehdä häistä mahdollisimman paljon minun näköiseni (ja Janinkin). Tietysti vihkiminen tapahtuu maistraatissa (kumpikaan meistä ei kuulu kirkkoon ensinnäkään) ja tämän jälkeen tapahtuma jatkuu Pomarkussa metsän keskellä, jossa on tilaa juhlia niin paljon kuin sielu sietää. 

Luvassa on ensin käteenliittäjäiset (olenhan wicca), seremonia, joka liittää meidät myös paperin ja nimikkeiden lisäksi myös sielullisesti, henkisesti yhteen. Tämän jälkeen on luvassa ruokaa, musiikkia (kenties dj soittamassa, tämä pitää vielä suunnitella) ja hemmetisti tietysti juotavaa. Myös kaikennäköstä muuta tekemistä tulee olemaan, kuten notskilla olo, (Ansku ehdotti myös karaokea..), yhteistä muuta puuhaa ja tietenkin tanssia. Janin pitää opettaa mut  vielä tanssimaan valssia.. (siinä vasta onkin työnsarkaa).. 

Tämä puku on ehkä lähinnä sitä mitä haluaisin..


Tämän normaalin häähumputtelun jälkeen on luvassa livemusiikkia eri esiintyjiltä, olen saanut buukattua jo pari esiintyjää ja monilta olen kysynyt, varsinaista vahvistusta vielä odotellessa. Tietenkin aikaa on onneksi jäljellä vielä tätäkin varten! Tähän mennessä siis mm. Project Silence vahvisti esiintymisensä tänään. Vielä on paljon suunniteltavaa lavan ja musiikkivehkeiden suhteen, mutta mulla on jo aika selkeä kuva niistä ja Jani sanoi, että kaikki mun suunnitelmani on tähän mennessä täysin toteutettavia. Silti mm. miksaaja on vielä varmistamatta, että sekin olisi kiva olla, mutta edelleenkin, onneksi on vielä paljon aikaa. Eli koska häähumputtelu loppuu tosiaan siinä vaiheessa, kun esiintyjät alkaa soittamaan, niin jos joku on kiinnostunut tälläsestä tapahtumasta, voi ilmotella mulle ja tulla sitten paikanpäälle nauttimaan synkemmästä suomalaisesta musiikista. Silti jos ei ole vieras, yöpaikkaa ei ole tarjota, mutta ruokaa ja juomaa kyllä on. Omat kuljetukset sitten paikan päältä ja pois. Ja turhien öykkäreiden on edes turha kuvitella pääsevänsä mukaan.

Ehdotuksia musiikkitapahtuman nimeksi?


Ruokapuolen järjestäjänä toimii ainakin kakkujen kanssa Insanity. Neito osaa varmasti toteuttaa mulle kauniin ja tarpeeksi goottimaisen kakun ilman mitään turhia römssöilyjä, joskus vähemmän on enemmän. Ruokaa tulee myös kaikenlaisille syöjille, onhan vieraina sekä lihansyöjiä, että vegejäkin.

Olen aivan täpinöissäni, enkä tiedä miten päin olisin! Kutsulistaa olen jo väsäillyt, ensin täytyy ottaa selvää ja mennä laittamaan paikkoja kuntoon, katsoa kuinka moni mahtuu paikan päällä nukkumaan. 
No mutta siis, tälläsiä tänne!

Translation:

We are getting married next year! It will be awesome! We will have great clothes, I'm going to be a real gothprincess. There are plenty of food and drink, dancing and music. I even have small festival and there will be a Finnish metal bands, etc.. I'm so excited! Much remains to be designed and made, but it will be just awesome.


/Leena

15 kommenttia:

Kettu Saarinen kirjoitti...

Onnea teille! Upeat häät tulossa. :)♥
(äsken jokin ongelma tämän viestin lähettämisessä, toivottavasti ei tule kahteen kertaan..)

Nani Vengeance kirjoitti...

Onnea paljon! <3
Varmasti häistänne tulee näyttävät ja upeat!

Tiina kirjoitti...

Onnea superpaljon! ♥ :))
Sunsta tulee maailman kaunein morsian :') - toki olet jo kaunis :) !

Suski kirjoitti...

Onnea <3

Jonsu kirjoitti...

onnee tyttö ♥ ;3 kai mäki pääsen kutsuttavien listalle, wink wink ;---) haluun mukaan!

HajaMiel kirjoitti...

Onnittelut tältäkin lukijalta! Kuulostaa upealta :D.

Seranelle kirjoitti...

onneks olkoon todellakin :) Palan halusta nähdä sitten siun puvun ja muut asiat! :)

Hele kirjoitti...

Jos oot yhtään kiinnostunut stoner/doom-rockista niin voin suositella lämpimästi bändiä nimeltä Gniyrg Gnaarg :) Suomalainen bändi, jossa rumpali (joka on nainen!), basisti ja kitaristi. Todella painavaa ja hyvää musaa, synkkää ja samalla fiksua.

http://www.myspace.com/gniyrggnaarg

Sitten, jos tarvitset hyvää jousikvartettia häihin soittamaanniin mun kvartetti, Illusia, on varmasti käytössäsi :)Ollaan soitettu aika kovia keikkoja, mm. Radiogaala 2011 :) Voit ottaa muhun yhteyttä jos kiinnostaa!

Ihanalta kuulostaa ja näyttää hääsuunitelmat <3

Haparoiden kirjoitti...

Onnea :)

Tau kirjoitti...

Onneaa (: Varmasti tulee hienon näköiset juhlat <:

netteraven kirjoitti...

Onnea hirmusesti! Ja paljon kuvia häistä. ;)

Dial V for Vintage kirjoitti...

Congratulations!! I hope it will be the best day of your life :).

Katarina kirjoitti...

voi että ku ihanalta kuullostaa! Onnea ja lykkyä tykö! :)

Saara kirjoitti...

Onnea, kirjoitathan sitten paljon hääsuunnitteluja tännekin? :) <3

Tulit heti mun mieleen kun katsoin Neljät häät-ohjelmaa, siinä oli yksi aika samankaltainen pari: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/nelj%C3%A4t-h%C3%A4%C3%A4t/etusivu/viihde/jakso-3-nea-ja-juha :)

Leena kirjoitti...

Carrie: Kiitoksia! Ja niin onkin tulossa upeat häät<3 Parhaat ikinä! Hihii<3

Nani Vengeance: Kiitoksia<3 Ja niin kyllä tulee :)

Tiina: Voikun ihanasti sanottu! Mutta aion kyllä olla sillon kauneimmillani<3

Suski: Kiitos<3

Jonna: Juu pääset kyllä kutsulistalle :)<3

HajaMiel: Kiitoksia sinultakin<3

Sister September: No arvaa kuinka paljon mä jo haluaisin kaiken olevan valmiina xD?

IndianaRex: Kävin kuuntelemassa, oli kyllä tosi hyvää :) Maksaako teidän jousikvartetti kuinka paljon?

Julian: Kiitos :)

ttau: Kiitoksia ja kyllä tulee :)

Nette: No kyllä varmasti otetaan miljoona kuvaa!

Dial V: Thank you so much.. again xD! <3 That is so nice thing to say.

Katzu: Khi kiitti :)

Saara: Aww kui sööttiä! Harmi vaan ei koko jaksoa enää näkynyt (olin liian hidas nyt täs asias) mutta katsoin pätkän. Harmi etten telkkaristkaan ole tajunnut katsoa.. Amerikan neljät häät ohjelmassa on ollut wiccahäätkin, harmi vaan oon aina missannu sen jakson xD Ja juu pistän suunnitteluja tänne<3 Kuinka usein goottiheavymetalwiccahäitä oikein on? XD