tiistai 17. toukokuuta 2011

Ei mallin tarvitse olla pitkä. Eikä pituus määritä sitä oletko kaunis.

Löysinpäs kauniin Rachel Dashae: n tämän viikon goottityttösenä. Kyllä joissain kuvissa huomaa sen olevan normimalleja lyhyempi (147 cm), muttei mitenkään häiritsevästi. Monet naiset (ja tytöt) eivät pidä itseään kauniina, koska nykyään kauneusihanteena on pituus. Se on todella harmi, koska mullakin on paljon itseänikin lyhyempiä kavereita ja kaikki on kamalan kauniita, kantaa itseään suorastaan loistaen. Usein MULLE tulee pieni olo heidän seurassaan xD

Kaunis nainen tuo Rachel, hieman liian laiha kyllä minun makuuni (nykyään kyllä yhä useampi alternative malli on turhankin laiha). Tässä mun suosikkikuvia:

Translation:
I found Rachel Dashae on Goth girl of the week. She's little short (147 cm), so being a short person is not an obstacle to be beautiful and successful. And if you don't like your height, use high heels!  Although she is too skinny for my taste I like a lot of her style. Here is some of my favorite pictures:

/Leena
This one is my favorite


Smile!

7 kommenttia:

fit4m kirjoitti...

Wow, mimmi on mua 10cm lyhyempi ja malli o.o
Ei se pienuus kyllä näy kuvissa, en oikein itse käsitä sitä että pituus on in.. Oon ehkä vanhanaikanen tai jotain, mutta mun mielestä se on jotenkin outoo jos nainen on kauheen pitkä tai pidempi kuin mies. (tai sitten oon vaan kateudesta katkera more likely :D)

Jenni L kirjoitti...

Vitsi mikä söpöläinen.

Itse olen myös aika tappi, 158cm ja koen että se on osa mua itseäni. En ottaisi senttiäkään lisää vaan tällä mennään :D

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kaunis tyttönen, ei voi kyllä muuta sanoa ^^ Ihanat jalat. Pituutta ei huomaa monissa kuvissa, taitaa yhdessä näyttää lyhyemmältä? :)

Tuo vika kuva on kyllä ihanan hyväntuulinen :D

Nimetön kirjoitti...

Oho, tuo nainen on samanpitunen kuin mää ja noin törkijän kaunis! :O En mää tosta olis ainaka ensimmäisenä aatellu, että se ny noin lyhyt on, näytti pidemmältä. :D Whoa, ei ees paha!

Leena kirjoitti...

Living Dead Doll: Musta on hienoa, että ihminen on itsevarma juuri sellaisena kuin on ja yritän just tälläsilläkin postauksilla saada ihmiset huomaamaan että kaikki ihmiset on erilaisia ja silti kauniita<3

Jenni L: Hienoa! Ihailtava asenne :)

Vivian: Juu eihän sitä oikeestaan huomaa, ellei sitä tiedä. Ja vika kuva saa mutkin aina hymyilemään <3

Elina: Jep, ei lainkaan paha.. ei se pituus vaan asenne ;)

Shadow Self kirjoitti...

Periaatteessa mainosmalleilla ei pituusraja ole niin tarkka. :) Samoin alternativekohdalla on paljonkin lyhyitä malleja! ^^

Itse veikkaan, että sama toimii toisaalta toiseen suuntaan. Olen itse 173 cm pitkä, mutta olisin aina halunnut olla pieni ja suloinen, sellainen hentorakenteinen pikkuruisuus. Joskus se oli melko kovakin pala ulkonäössäni, että olin pitkä, sillä jotkut miehetkin jäävät varjooni. Ei voi olla kovin helposti "taskutyttöystävä".

Nykyisin onneksi olen oppinut nauttimaan pituudestani. :) Ja toki siitä on joiltain osin mallihommissani hyötyäkin.

Olitte siis pitkä tai lyhyitä tai keskimittaisia, olkaa just semmoisia kuin olette! ^^

Luvs,
Ida

Leena kirjoitti...

Keisarinna: Totta, ei ookaan niin tärkeää jos on katalogi tai mainosmalli :) Ja on myös totta, että kyllä se sinne toiseenkin suuntaan kaartuu. Tuntuu että kaikki tavallisuudesta poikkeava on jotenkin väärin. Hyvä että oot nyt löytänyt pituuden hyvätkin puolet ^^