maanantai 16. toukokuuta 2011

Sucker Punch (2011)Ensinnäkin voisin ihmetellä, miksi tää elokuva sai niin huonot arvostelut (siis mitä vittua). Arvostelijoiden mukaan tää elokuva oli vain pelkkää vähäpukeisia naisia ja räiskintää. Mun mielestä siinä oli niin paljon muutakin! 

Ensinnäkin vakava aihe, joka ainakin itseäni koskettaa syvästi. Tosi kauniisti ja yksityiskohtaisesti tehty, kaikki on mietitty viimesen päälle. No jos ei satu tykkäämään steampunkvihvahteista (zeppeliinejä!), kaasunaamareista, itämaasta, lohikäärmeistä, toiminnasta, mielisairauksista, vapauden kaipuusta.. sen sellasesta muusta paskasta (ilmeisesti) niin voi sitten jättää kattomatta ja painua suolle. Musiikistakin pidän ja se sopii siihen loistavasti. Kaikki on sopivan omituista, sekavaakin omalla tavallaan ja silti kaikessa on kummasti järkeä. Tunnun pitävän kaikesta mistä kukaan muu ei pidä.. Taisin rakastua vähän Emily Browningiin ja Vanessa Hudgenssiin.. ja kyl vähän kans Jamie Chungiin. Liian lyhyt leffa, ois voinut kestää kokonaiset 2 tuntia.

Juonipaljastuksia:
Juoni menee lyhykäisyydessään niin, että Babydollilla on isäpuoli joka käyttää Babya ja hänen siskoaan hyväkseen seksuaalisesti ja tilanne karkaa lopulta käsistä niin, että Baby päätyy mielisairaalaan. Siellä hän tahtoo paeta ja olla vapaa, joten hän mielikuvituksensa voimalla taistelee vastaan. Baby saa idean miten hän pääsee pakemaan ja tahtoo ottaa uudet ystävänsä mukaansa, epäitsekäs kun on. Kaikki ei mene silti suunnitelmien mukaisesti ja loppukin on.. ehkä hieman yllättävä.Translation:
First of all I need to say, why everybody says this movie sucks? Because.. I love it! It has everything I love (like steampunkstyle, dragons, action.. beautiful women..), it has great soundtrack, clothes are beautiful.. what can you need more? I hate the critics because they always hate what I love.. or maybe that's good, I always know what to watch! I think I fell in love a little with Emily, Vanessa and Jamie, grnauh baby!

Plot:
A young girl is institutionalized by her abusive stepfather. Retreating to an alternative reality as a coping strategy, she envisions a plan which will help her escape hrom the mental facility. (This is from imdb)


Movie trailerMovie ClipFrom SoundtrackFrom Soundtrack"And who holds the key which sets us free? It's you. You have all the weapons you need. Now fight!"

Leena

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta, itse olen skipannut tuon juuri nimen takia -siitä saa vaikutuksen, että leffa on juuri sellainen kuin arvosteluissa kerrotaan. Ehkä kuitenkin tutustun joskus tarkemmin :)

Leena kirjoitti...

Saara: Voivoi, mun mielestä se hurjan kaunis ja mielenkiintoinen! Ajattelin ostaa sen Dvdenäkin<3

Marianna kirjoitti...

Itse näin trailerinkin leffassa mutta tuli sellainen olo että tuota en kyllä katso, mutta tämän postauksen jälkeen laitan vakavasti harkintaan (: ehkä en vain ollut hereillä traikkua katsoessani.... :D

Leena kirjoitti...

Feline: Aijaa mitä kummaa, musta toi traileri oli tosi mielenkiintonen :) Ja kyllä toi on musta ainakin ihan katsomisen arvoinen pätkä <3