perjantai 13. huhtikuuta 2012

BatFit Inspiration pictures
How are your trainings?
 
/Leena

9 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Aa ihania. Itsekin voisin pyrkiä aivan samaan kuin joissain kuvissa!

Ehkä tuohon kuntoon pääsen vuoteen 2015 mennessä. Sillein oikeasti. Aloittanut nyt n. kuukauden ajan käymään n. 5 kertaa viikos hölkkää/reippaal kävely lenkil. Ja toki rautaa nostelee salil :D Ehkä tää tästä lähtee.

linnea-maria kirjoitti...

Lovely bodies. You know, the best thing I did to get a slim yet strong body was long distance running with a little wheight training. I have tendency to be "round shaped". That was a couple of years ago but my goal is to look like that again. Nice inspiration!

Katarina kirjoitti...

Ääh, on kohtalokasta katsoa tuollaisia kuvia sipsikulhon ääreltä, alkaa masentaa :'( Ehkä sitä jonain päivänä...

Tiina Kalla kirjoitti...

ihania inspiraatiokuvia. hyvin menee, täällä ainakin :) kesäkunnossa jo keväällä! :D

henni kirjoitti...

Täällä on mennyt aika huonosti, kun oon jatkuvalla syötöllä kipeenä :/ Ensin viikko angiinaa, ja kun siitä päästiin niin viikko niskajumia, ja siitä kun päästiin niin viikko flunssaa. Että silleen. Josko tää flunssa menis jo kohta pois, niin lähtis uudelleen käyntiin.

Enigmatica Gothic kirjoitti...

\o/ Ta empolgada hein....

Ravenoir kirjoitti...

Oivoi, taas nämä kuvat pistivät mut haikailemaan 4 vuoden takaista aikaa kun kävin viikottain pilateksessa ja olin kunnossa. :D Ei sentään ollut ihan pyykkilautavatsaa mutta käsilihakset oli helvetin hyvässä kuosissa ja vatsassa oli alimmatkin lihakset treenattuna ja kehonhallinta lähes täydellinen + ryhti parhain ikinä. Täytyykin ilmoittautua pitkästä aikaa pilatekseen muun treenaamisen lisäksi.. ^^

Aurinko kaakao kirjoitti...

Tollasseet lihakset ois kyllä aika POP, mutta kun pidän vain kestävyyslajeista kuten juoksusta ja pyöräilystä joita ei lihaksia tehdessä saisi harjoittaa :( En ole ollenkaan sali/syöjä ihminen, joten vaan laihdun ku ruoja juoksu/pyöräilykauden aikana ja lihakset jää vaan haaveeksi. Nyt varsinkin kun on perheeseen tulossa koira (JIPPII) niin juoksu harjoitujset lisääntyvät entisestään. Ihania kuvia kyllä :3

Leena kirjoitti...

Katariina: Noi on kyllä todella hyvää esimerkkiä kauniista kehosta joka on terve :) Tsemppiä!

linnea-maria: Glad you like it! <3 I hope it inspire you!

Katzu: Jos ajattelee aina vaan että "huomenna sitten" ei ikinä tapahdu muutosta ;) Sipsit on hyviä, mutta voi niitä syödä vähän terveellisen ruokavalion ohellakin.

Chiina: Hienoa!

henni: Sama täällä, toivon mukaan pian oisin terve!

Enigmatica Gothic: It is hard to understand what you say because google translate sucks.. but great :)

Ravenoaris: No siitä vaan uudestaan!

Aurinko kaakao: Hieno homma :)