sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hero Quest- The great adventure


Tänään sitten vihdoinkin alotettiin pelaamaan Hero Questia. Tää on luultavasti vähän jännempi ku on enemmän pelaajia, mutta ei mua haittaa tätä yksinäänkään pelata, nimittäin en oo aiemmin pelannu tätä ryhmän kanssa. Sovellettiin peliä vähän lisää, koska Jani on pelannu paljon roolipelejä, koska on ihan sika tylsää jos hahmoa ei voi kehittää mitenkään ja tätä pelaa tuntitolkulla, mulla kun on pari lisäosaakin tähän. Otin pari kuvaa pelin alkuvaiheilta. Kyseessä on siis roolilautapeli ja Hero Quest taidettiin tehdä joskus kasikyt luvun lopulla. Tää minkä mä ostin kaverin poikaystävältä, on vissiin joku uudelleen painettu versio, mutta ei kyllä pahemmin poikkea vanhasta. Päätin olla tällä kertaa kääpiö ja meillä oli oikeen hauskaa, kun me kuvailtiin tappeluita ja Janilta tuli välillä "haluatko sä varmasti tehdä noin..?". Viis luolaa käyty lävitte, monta jäljellä! Peliukkelitkin ois kiva maalata jossain vaiheessa, onneks Jani on kokenut figujen maalailijakin, joten saan varmaan paljon vinkkejä näitten tuunaamiseen.Translation:
So we played Hero Quest today, wohoo! I haven't play it since my childhood so this was very over whelming and nostalgic. Hero Quest is made late 80's but this one is a bit newer version.. but it isn't so different from original. I was dwarf and we had so much fun to making funny battle noises and Jani keep saying "do you really want to do that..?". Haha, 5 dungeon been seen and many to go!

/Leena

6 kommenttia:

Miss Chaos kirjoitti...

Eikä! Meillä on tuo peli jossain kätköissä! Veli aikoinaan maalasi kaikki nuo pikkuruiset figuurit, olin pentuna ihan haltioissani niistä. Kiitos muistojen verestämisestä.

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Lautapelit!<3 Nuita on kyllä mukava pelailla, mut tuota mie en oo tainnu koskaan pelata, vähän muistelisin... :)

majoram kirjoitti...

Eksyin tänne lueskelemaan ja heti tuli lapsuusmuistoja vastaan XD toi Hero Quest on nimittäin ihan eka roolipeli jota oon ikinä pelannu, enon kanssa sitä pelailtiin kun oli about 10 vuotias. Pitääkin ens kesänä kaivaa toi taas pitkästä aikaa esiin mummon vintiltä ;D

Louhakka kirjoitti...

Tollasta peliä ois joskus kiva päästä pelaileen. Miehelläni on noita pöytäroolipelejä, ja on sanonut että voidaan niitä kokeilla pelata joku kaunis päivä niin, että minäkin olen mukana. Nimim: ei koskaan mitään roolipelejä pelannut

Channel-x. kirjoitti...

Voi elämä, mäki pelasin tätä joskus pentuna ihan himona, muistanu enää koko pelin olemassaoloa! : D

Leena kirjoitti...

Miss Chaos: Eipä tässä ketään :) Se on suhteellisen arvokas peli ja pirun hyvä sellanen :)

Vivian: Se on mainio peli, jos kiinnostaa niin meille voi tulla pelaamaan :)

lumikkilapsi: Ehdottomasti!

Myrika: Tolla on hyvä alottaa koska siinä on niin yksinkertaset säännöt ja sellaset.

Channel-x: Miten joku voi unohtaa sen? XD