maanantai 2. huhtikuuta 2012

Laura's B-day Party


Päädyinpä vähän päälle viikko sitten Lauran synttäripirskeisiin. Lähdin sinne vähän pienessä paniikissa, koska en tuntenut, kuin Lauran ja Lauran poikaystävän. Varsinkin, kun Cissen bileissä just olleena ja suhteellisen ulkopuolisena olleena (vaikka kyllä sielläkin joku välillä mulleki vähän jotain turisi), olin vähän arkajalkainen tän asian suhteen. Mutta onneksi Maria ja Sonja oli ihan mahtiseuraa ja meillä oli koko illan tosi hauskaa. Itseasiassa niin hauskaa, että päädyin vielä kaikkien seuraksi Baarikaappiin yksille (kaksille.. kolmille..) jopa siihen asti, että baari meni kiinni. Pirskeissä oli juomapeliä, joka vaikutti hauskimmalta tähän asti (vesiputous vai mikä sen nimi oli) ja meininki oli rento alusta loppuun asti. Mä räpsein kuvia juovista ihmisistä ja naureskelin, kuinka ihmiset heilutteli varpaitaan ja katto kieroon juodessaan ja unohtaessa jatkuvasti sääntöjä. Tarinat oli hauskoja, varsinkin ensimmäinen, koska se kertoi isäntäpariskunnasta joka rakastaa toisiaan, awww. Harmi ettei ilmeisesti tullut ainuttakaan kunnon kuvaa, missä olisin ollut Sonjan kanssa, mutta ehkä sitten ensi kerralla.. Ja ihan huisia aina kohdata ihmisiä jotka lukee mun blogia, varsinkin jos ne oikeen tykkää siitä, Maria oikeen nosti mun mielialani hurjasti korkeammalle, joten oli tosi siistiä nähdä taas yksi lukija


Mikä taas tää mun yhtäkkinen turvotukseni on? Mä en kertakaikkisesti voi elää rebel elämää vaan tupakoiden, syöden roskaruokaa ja ryypäten, se näkyy heti lärvissä ja ilmeisesti voin paeta peilejä, mutta niissäkin näytän ilmeisesti paremmalta, kuin näissä hemmetin kuvissa. Noh, pääasia on, että muistoja on, ilta oli erittäin hauska ja toivon mukaan joskus uusiks! Varsinkin, kun baarissa tuli vastaan kavereitakin ja taitin sitten taksimatkan heidän kanssaan kotiin. Voin nyt kyllä sanoa, kun jälleen taas viime viikko tuli vähän juhlittua, että en kyllä tässä kuussa taida pahemmin ryypätä ja vois taas lisätä vähän noiden kasviksienkin määrää ruokavaliossa ja kattoo vähän mitä tonne lärviin oikeen uppoaa.

Laura, Me and Maria

Me and LauraDuckface party all night long
Translation:
Over a week ago I went to my friend, Laura's b-day party! I was scared that nobody likes me but I am glad that I was wrong. We had a great night talking, others played drinking games and I even went to a bar with them! One of the girls, Maria is reader of my blog, what a nice surprise! I think I am not going to drink this month.. I think I am going older or something. I just want to lay down, watch X- files and eat healthy again. I look too swollen and fat again..

/Leena

6 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kuullostaa kivalle illalle, ihanan pirtsakasti kirjoitettu teksti! :) Nätit hiukset siulla ja Lauralla, värit on huiput^^

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Todella ihania ja hauskoja kuvia teistä :) Mukavan kuuloisen illan olette viettäneet ja kuvien perusteella näytti olevan äärimmäisen hauskaa :)

Nimetön kirjoitti...

Ihania kuvia <3

Vulcan_Butterfly kirjoitti...

You ladies all looked very cute together!

Edda af Niflheim kirjoitti...

Kiva blogi taidan jäädä seurailemaan. Ainoa miinus, että tuo tekstin fontti sattuu silmiin lukea..:S

Leena kirjoitti...

Vivian: Kiitoksia ja olihan tuo! Värit on jees <3

Maarit: Kyllä oli juu, aika tarpeeseenkin tuli!

Vulcan_Butterfly: Thank you so much!

Chloe Cupcake: Pahoittelen sitä kyllä kovasti.. mä pähkäilin tunti tolkulla minkä muun fontin voisin laittaa, mutta mikään muu ei sitten taas miellytä omaa silmää. Mä kun kuitenkin luen noita omia tekstejä aina kun ne on uusia, katson virheet ja mietin unohdinko jotain. Lueskelen välillä myös vanhoja postauksiani.