torstai 5. huhtikuuta 2012

Hello's from 80'sLaura, Jani, Tatu, Me, Anna, Pauli, Veera, Laura, Laura and Anniina

Meillä siis tosiaan oli viime viikon perjantaina kasaribileet, jotka oli kyllä aika mahdit. Yhdet parhaimmista bileistä joita meillä on pidetty. Yhteiskuvassa on me kaikki, tosin Kostaja tuli vasta niin myöhään, ettei se ehtinyt yhteiskuvaan, höh. Minä löysin vaatteeni ja vyöni kirpparilta, korut löyty Glitteristä, koko lookiin meni sellaset 15 euroa. Lauran violetti glittermekko löydettiin myös kirpparilta, kun käytiin ennen juhlia vähän kattomassa Porin kirppistarjontaa. Janin kuteet löyty ihan omasta kaapista, Adidas takki on ihan ehta kasariajalta ja housut on kans jotkut ikäloput, jotka on värjääntyneet pesussa, mun mielestä aika tarpeeksi karmea asukokonaisuus.

Me and my love <3


Me, Anniina and Laura (look at Anniina's sun glasses! it has disco balls!)

Bileistä löyty kolme Lauraa, joista yksi Laura on  tullut Tampereelta asti meille!  Enivei, myös Laura, joka esiintyi loistavasti Keijona (muistanko oikein?), joka oli Anniinan kasikyt luvun alteregon, Kirstin kanssa, oli aika mahtava veto. Kolmas Laura oli vanha koulukaverini, joka näkyykin kuvissa vihreässä paidassa ja silmälaseissaan. Oon niin tyytyväinen, kuinka moni tuli pukeutuneena! Olin alunperin sitä mieltä, että jos ei oo pukua, niin sitten ei tulla sisälle, mutta Veera ja Pauli ilmestyi Turusta asti niin ei niitä sitten viitsinyt käännyttää. Tatu ja Kostajakin oli ilman pukua, mutta häliäkö vällä sitten. Laura keksi hieman tekemistäkin, leikittiin seuraleikkejä, olipa hassua, että Anna esitti minua superpirtsakkana ja kaikki arvas heti, hahaa! Opin tästä paljon itsestäni.. kaikki leikki oman osansa, joten kukaan ei jäänyt yksinäänkään! Singstariakin laulettiin, tosin vain kasari musaa oujee! Onkos muut ollu teemabileissä tai varsinkin kymmenluku bileissä? Ja mitäs tykkäätte asuista (minun asusta?)?

Laura and I

My 80`s makeup: limegreen, pink and orange. Pink lipstick from Laura. I love that earring I bought from Glitter!

Birgitta, Kirsti and Irma, us in 80 's!
80's outfit

 Clothes&Belt: fleamarket
Black top: H&M
 Jewelry: My old ones, earring and some of my hand rings are from GlitterVeera, Pauli, Laura, Anna and Kostaja. I loved Anna's outfit!Cats didn't mind our party

Awwww <33

K&K

Kepa <3 Kipa the hottest couple ever

Aww his (hers?) belly!

Veera, Anna, Laura, Laura, Laura and me


Party party!


Birgitta, Keijo and Kirsti


Me, Laura and Laura

I hope you enjoy the pictures! Have a happy 80's!
Translation:
We had a 80's party! I am so happy that people came and this was one of the best parties I have organize! We still have many more parties yet to come.. like 70 's and 90's! This time we listened only 80 's music, my friends and me and my boyfriend dress like people back then. I had soooo much fun! We had parlor games and three Laura's! We drank and drank and danced and we even sang Singstar, of course only 80 's songs!What do you like our outfits? Specially mine? And have you been any theme parties?

/Leena

12 kommenttia:

Black bird kirjoitti...

Ei voi muutakun tykätä noista liiloista, pyöreistä laseista ;D Mulla ollut tänään vähän 80 luvun jammailuja, tullu kuunneltua Dingoa ja muuta semmosta :)

Ravenoir kirjoitti...

mydarkerroom.blogspot.com, sinne se Laura mennyt on! :-D Kepa ja Kipa, Porin seksikkäin pariskunta. Ah, onneksi mulla ei ole noissa kuvissa ihan ylivoimaisen idioottimaisia ilmeitä kuten siinä korsettikuvassa.. : DD

Nimetön kirjoitti...

:D Ihan mahtavia asuja! Tulee noista "jogging asuista" ihan oma 80-luvun lapsuusajat mieleen. Sellaiset pastelliväriset toppakengät kun saisi, niin kyllä kelpaisi! Teillä on taatusti ollut tosi hauskaa, tunnelma jopa vähän tarttui tänne Helsinkiin asti ;D Taidanpa vähän täyttää lasiani...

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Ihania kuvia :D Ootte kyl kaikki upean näköisiä!

SmilingGirl kirjoitti...

näistä kuvista tuli jotenkin hyvälle tuulelle :) <3

Saara kirjoitti...

mahtavia kuvia, varsinkin toi vika xd ! ja sulla oli kyll ihana asu, tyksin paljon sun silmämeikistä ! (:

henni kirjoitti...

Teemabileet on niin siistejä :) Harmi että ne taitaa usein rajoittua vaan Halloween-aikaan...
Mä oon ollut kerran yksissä Quentin Tarantino -teemaisissa Halloween-bileissä, ja saman porukan järjestämissä 80's Halloween -bileissä. Tarantino-bileissä pukeuduin mustaan ja silmälappuun, olin Elle Driver, ja sitten noissa kasaribileissä olin joku 80-luvun Madonnan ja Cyndi Lauperin punk-sekoitus :D

Nuusa Maria kirjoitti...

Minulla tulee näissä kuvissa sinusta aivan mieleen:

http://www.youtube.com/watch?v=bgzZ2Ta0EpA

Ja nimenomaan siis hyvällä tavalla! ♥

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Hih, ihania kuvia! Rupes kyllä miutakin hymyilyttämään, tuollaiset teemabileet on ihania!:D <3

Jenni kirjoitti...

Teemabileet on niin ihania, pitäisi järjestää sellaisia useamminkin! Teidän kaikkien asut on mahtavia, ja noi sun meikit on kyllä kasaria parhaimmillaan! :)

E kirjoitti...

Hämmentävää, mutta olen ollut Paulin kanssa samassa koulussa. Maailma, varsinkin Suomi on pieni. En tiedä, kehtaisinko pukeutua kasariteemaan :D Ehkä sain yliannostuksen lapsena? Hienoa asut kuitenkin!

Leena kirjoitti...

Black Bird: Ei noista laseista voi tosiaan ku tykätä. Dingo on kova!

Ravenoaris: Just niin kiitoksia xD Ja etsä näytä miltään idiootilta xD

Natassja: Mahtia että tunnelma on tarttuva xD

Maarit: Kiitoksia, kaikki kiittävät!

Smiling Girl: Mä tuun iteki vieläki hyvälle mielelle näistä <3

Saara: Heh joo, hetken hekumassa päätin vähän posetta.. kiitoksia :)

henni: Tosiaan, ei Halloween ole ainoa aika vudoesta jollon voi pukeutua. Haha mahti sekoitus xD

kolmio: Haha kiitoksia, aika siisti juttu!

Vivian: Niin on, tuu sie seuraavalla kerralla mukaan!

Jenni: Tshih kiitoksia <3

Kartanonrouva Elise: Mitää oletko? Hämmentävää tosiaan. Eikä kyse ole kehtaamisesta vaan hauskanpidosta! Kasarilla pukeuduttiin ihan kamalaan tyyliin (paitsi punkkarit ja gootit)