lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sugarpill haze

Today 's outfit

Jani on ollut jälleen superihana ja hukuttanut mut lahjoihin. Viimeisimpiin lahjoihin kuuluu esimerkiksi pari uutta luomiväriä Sugarpilliltä, oranssi ja vaaleanvihreä, ne näkyykin itseasiassa käytössä tossa mun kasaripostauksessa ja tän postauksen kuvissa mulla on sugarpillin mustaa ja oranssia. Oh onnea! Oisin saanut kyllä enemmänkin SP:n meikkejä, mutta ne on mystisesti kadonneet Nellyltä, eikä me tykätä tilata mitään ulkomailta. Tietääkö kukaan siis mitään muuta paikkaa Suomesta mistä näitä voisi tilata?


My Sugarpill collection at the moment

Orange and light green is my newest babies <3
Translation:
Jani has spoiled me again! I had two new Sugarpill eye shadows and I just love them! You can see both of the colors in my eyes at my 80's makeup. Unfortunately Nelly.com has lost almost every SP make up and I don't know where else I could find them.. We don't like to buy stuff from other countries..

/Leena

7 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Onko noissa paljon pigmenttiä? Olen myös harkinnut noiden ostamista, jos jostain kävelis vastaan.

Karoliina kirjoitti...

Sugarpillin omiltakin sivuilta oli tuotteet aika lopussa vielä viime viikolla, mutta nyt niitä tuli lisää, joten ehkä ne saapuvat Nellyynkin takaisin :) Mä voin kyllä ehdottomasti suositella merkin omaa kauppaa, tavara tulee nopeasti (noin viikossa) ja laatu on mitä parhain. Oon tilannut itse nelisen kertaa ja aina kaikki on sujunut hienosti.

L kirjoitti...

Oon kuullu huhua et Backstreetille ois tulossa. En oo tosin varma koska ja tuleeko varmasti.

Nimetön kirjoitti...

Tuossa musta/oranssi-yhdistelmässä on jotain lumoavaa <3

mAlice kirjoitti...

Ketunväriset meikkaukset ;) Ei ulkomailta tilaamista yleensä kannata pelätä, en sitten tiedä onko teillä huonoja kokemuksia...

Vulcan_Butterfly kirjoitti...

Awesome makeup!

Leena kirjoitti...

Suski: Onhan noissa, siksi niistä niin tykkäänki, vihaan valjuja meikkejä xD

Karoliina Kalma: Ahaa eli se on siis kaikkialla. Pitää katsella jos uskaltaisi tilata ulkomailta.. mulla on niin huonot kokemukset vaan..

Laura Koski: Hmm selvä..

Chrissie: Niin on, mulla on harvemmin vielä mitään oranssia yleensä.

mAlice: On todellakin, pelkkiä huonoja.

Vulcan_Butterfly: Thank you!