sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Beltane ´13

Pictures by Jenni

Tänä vuonna päätin jättää Beltanen vieton kotosalla vähemmälle ja juhlia sitä iloiten ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa pääkaupunkiseudulla Jennin Wappupippaloissa. Olin kyllä kyseisien juhlien tarpeessa, en voisi enempää sitä varmaan paremmin kuvaillakaan. Stressi ja väsymys oli saanut minusta pahasti yliotteen ja elämästi oli pikkuhiljaa katoamassa minä ja tilalle muuttumassa manian ja depressiivisen jatkuva vaihteluaika. Onneksi pääsin siis nauramaan koko päiväksi mitä ihanampien ihmisten seuraan, stressi taisi lähteä siis ihan silkalla naurun voimalla. Onneksi pian pääsenkin takaisin, hahaa, etpäs pääse Jenni minusta noin vain eroon!


Väittäisin jopa, että ei ole olemassa juhlaa, jolloin ei olisi hyvä syy/tilaisuus pukeutua. Naamiaiset ja kaikenmaailman pukujuhlat ovat meikärouvan iänikuisia suosikkeja ja joka kerta pyrin siihen, että en samaa asua päätyisi toistamaan. Tällä kertaa koekäyttöön pääsi Goottikirppikseltä löydetty samettimekko. Tätä te tulette kesällä näkemään rutkasti lisää! Oli kyllä oikein mukava päällä ja kangas on pehmeä ja ylellinen. Naamion sain lainaan Jenniltä ja viuhkakin tuli mukaan, tarvitseehan ladyt nyt hieman löyhyttelyä illanistujaisiin. Kaulakoru taisi löytyä aikoinaan Glitteristä tai jostain vastaavassa blingbling liikkeestä.Surumielinen sirkusnukke löytyi juhlista myös kainaloon, Suviin tutustuin viime vuonna keskiaikamarkkinoilla ja ollaan sen jälkeen juteltu lähes päivittäin! Huomasi kyllä tuolla juhlissakin, että ollaan me kyllä oikein sopiva kolmikko kekkuloimaan keskenämme, kaikki kirkui ja hyppi samaan tahtiin raikuvien naurujen säestämänä. Ps tahdon Suvin sukkahousut.


Bilekuvia löytyisi muistikammalta ties kuinka paljon, mutta ajattelin tässä esitellä näitä kenties hieman julkaisukelpoisempia ja vähemmän alkoholinhuurruttamia kuvia. Reissulta tuli otettua tavan mukaisesti videokuvaa (edellinenkin kyllä vielä kesken..), joten sen mukaan voisi kenties hieman lisäillä tunnelmia neljän seinän sisältä. Mitäs te teitte vappuna?

Helmi muuten kirjotteli blogiinsa hieman vapusta, käykääs tsekkaamassa! Sieltä löytyy mm. tietotärppi, joka oli ainakin meikäläiselle täysin uusi asia.

Us girls!

Translation: 
So this year my Beltane was little bit different than usual. I didn´t do anything special at home, because I wanted to share this special day with my dear friends and some new ones! I took my bags and went to south and oh, it was such a great plan. I laughed my ass of and I really needed it. Stress and depression was trying to get hold of me bad time.. thank to he gods, I have friends to take care of me mental state. Suvi and Jenni is one of my best friends these days. Next summer will be a blast when we go to the medievel festival together, whole weekend pure awesomenes! I have a lot pictures from this party, but I think I put the other pictures with the video I am making on this.. Enjoy your day and make it a holiday!

/Leena

6 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihana asu ja naamio siulla, vaikuttaa kyllä kivat pirskeet olleen! ;) Laittautuminen on kyllä mukavaa ja ois kyllä siistiä voida useamminkin pukeutua iltapukuihin, naamioihin ja muihin näyttävämpiin asuihin. ^^

Nebula kirjoitti...

Mietin aamulla, että toivottavasti Leena ei ole vielä ehtinyt postata videoita, koska... en kestä itseäni, vaikutin niin hirveältä idiootilta! Pyydänkin pientä "sensurointia" niiden osalta, kuvat sen sijaan on ihan ok :D

Ihanasti oot kirjoittanut tämän. Oli kyllä kivat juhlat <3 Kiitos kun kävitte ^^

Suski kirjoitti...

Upea mekko kyllä!

Hiidenneito kirjoitti...

Oho sähän kerkisit jo postaamaan :D Jennikin näköjään. Mä oo saanu mitään aikaseks vielä. Mut hienoja ollaan kaikki! ♥ Videota ootellessa jos moinen joskus julkaistaan xD

Laura Morrigan kirjoitti...

Great pictures! I love The Phantom of the Opera and long Victorian dresses!

Leena kirjoitti...

Vivian: Oli kyllä ihan huippubileet! On ihanaa ku kaikki pukeutuu ja saa nauraa mahansa kipeäksi <3

Nebula: Hahaa en ole, ja käytän kyllä filtteriä xD <3

Suski: Joooo <3

Lady Selena: Podin tylsää hetkeä ja olen malttamaton xD <3

Laura Morrigan: Thanks! Oh I love them too <3