tiistai 7. toukokuuta 2013

I am the best


Tänään oon vietellyt päiväni lähinnä kesän juttuja suunnitellessa, katsellessa Narutoa (toistelen itselleni kuin mantraa "olen vahvempi kuin eilen") ja kärsiessä silmäni kanssa. Huomaa, että kesäkin on todellakin tulossa, tekisi vain mieli olla hurjan tyttömäinen mekkojen, korkkarien ja kiharoiden kera. Ja meillä on ihan tuhottoman kuuma. Joka kesä aurinko paahtaa suurimman osan päivää meidän parvekkeelle, joka kasvihuoneen lailla imaisee kaiken lämmön ja näin ollen meillä on sauna. Pian koittaa aika, kun jatkuva läpivetokaan ei enää tehoa ja parvekkeella ei voi istua, koska hiki virtaa. Puh! Silti en voisi odottaa kesää yhtään tämän enempää, koska mökille on pian pakko päästä, vihreää pian nähtävä ja tapahtumiin on pakko päästä! Kunpa silmään ei sattuisi.. ulos olisi ollut tänään niin ihana päästä lenkille, auringonpaiste saa aian niin hyvälle mielelle. Ja tietenkin 2NE1, oon vaan paukuttanut sitä nyt joka lenkkikerralla.


Favorite song at the moment:

Translation:
This day: hot hot hot, our apartment is making me swet like no other.. my eyes hurt, Naruto is pure awesomeness and I only want to wear dresses, high heels and be as girly I can be. Summer, you need to come faster! I want green, flowers and summer smells. I want to go our summer house and watch coulds go by. And there is so many things to do.. I can´t even go outside because of my eye.. and there is such a nice weather outside..

/Leena

4 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Olipas mukaansa tempaava renkutus! Tätä lisää Spotifysta nyt! :)
...ja mies kiittää varmaan... :D

Saija Sasetar kirjoitti...

Hihii..tykkäilen kans 2NE1-musasta ja videot on kivoja. ^__^

Nyt on alkanut kyllä tuo kesä tekeen tuloaan, toivottavasti tulee ihanainen kesä! ♥ ♥ ..ja tottakai paljon mekkoja ja kiharoita!!

~ Frillycakes ♥ ~

Sanna J. kirjoitti...

Jaa sääki oon tykästynyt korealaiseen musaan :D
Mulla on tällä hetkellä aika rajussa soitossa SHINee ja TXVQ <3

Leena kirjoitti...

Janey May: Hahaa hyvä ku tykkäät, toivottavasti mieskin xD

Saija Sasetar: Nimenomaan! <3

Sanski: Ehdottomasti nomm<3

Carmilla: Mitä.. ihmettä..?