sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Friend is the person who loves you just the way you areKyllä sitä vain täytyy sanoa... että mä olen kyllä vain niin onnekas. Sunnuntaita ei voisi kyllä viettää paremmin, kuin nauraen neljä tuntia putkeen ystävän kanssa. Sanonpa vain. Että selvinpäin sitä vasta voidaankin pitää hauskaa! Naamaan sattuu meinaan vieläkin. Tosiaan, jo suurinpiirtein enemmän tai vähemmän viiden vuoden nettituntemisen jälkeen päätettiin vihdoin, että nyt kyllä vietetään vihdoinkin hieno päivä yhessä ja repästään oikeen piknikillä!


Otinpa siis meikisudit oikeaan käteen ja sudin ittelleni jonkilaiset piknik meikit ja hiukset meni näppärästi sivuponnarille (kuka tota kuumaa kestäiskään ilman). Päädyin oikeen hulmuaviin ja rentoihin kesävaatteisiin, eihän siinä nurtsilla missään niukassa mekossa ja korkkareissa kuulu maata! Janin siinä vieressä muistutti minua, että pukeudu sitten mukavasti ja minä siinä sitten eteisessä katson kenkäkokoelmaani ja mietin että mitkä ihmeen kengät sitä tän kanssa laittais (ja katse viistää niitä miljoonaa korkkaria joita mä tunnun tarvitsevan aina vain enemmän) ja tajuan, että nyt vois olla vihdoin se ballerina-aika. Niin.. kunnes tajuan kissojen tehneen protestin (ties milloin tämäkin tapahtunut ja mistä lie asiasta) suoraan kesäkenkieni päälle. Siis molempien ballerinojen. Eipä siinä muu auta, kuin ottaa haisevat kengät (sormenpäihin) ja kuskata ne vessanlavuaariin pestäväksi. Harjalla ja kuumalla vedellä ne suurimmat hajut lähtivätkin. Mutta entäs sitten, kun tunnin päästä jo pitäisi olla kaupungilla ja kengät tiputtavat vettä? Voi näitä hienoja kuivausmenetelmiä mitä siinä tuli keittiössä tehtyä ja melkein kokonainen vessapaperirullakin tuli käytettyä. Ja ikkunalle tuulettumaan. Ja oli hyvät lähtöön! Olipas ainakin puhtaat.

Siinä sitten kädet jännityksestä vapisten pyörän lukkoa koitin varastossa availla ja sainkin vihdoinkin lähdettyä matkaan, kädet hienosti haisten ties miltä möhnältä. Yksi kesän parhaimmista jutuista on kyllä kulkea pyörällä. Koska Pori on lättänä kuin lettu ilman lisukkeita, meni matkat ees ja taas kyllä hurjan sukkelaan, pitäähän sitä tytön saada vauhdin hurmaa! Tukka hulmuten polkasin niin lujaa, kuin noilla kurjilla teillä kehtaa ja vedin keuhkot täyteen euforiaa tuottavaa kesän hajua. Voin sanoa, että taisin vähä vaikeroida ääneenkin. Kaupungille pääsin silti ehjänä, iloisena ja naama punaisena. Pyörä lukkoon ja eikun halailemaan sädehtivää Siljaa! Suurin piirtein viiden sekunnin jälkeen tajusin, että ollaan ihan samanlaisia. Siinä sai porilaiset käviksellä kattella, kun me siinä huudettiin riemusta pitkin katuja ja naurettiin niin että raikui. Mä valitsin jätskiksi jotain sateenkaarijätskiä ja Silja otti mangoa, voi vitsit nyt on terassikausi siis korkattu, jätskillä (suosittelen)!


Annoin neidille lahjankin ja voii, kyllä se lahjojen antaminen vaan tuottaa suuremman ilon, kuin niiden saaminen (ellei kyseessä satu olemaan tietenkin jotain aivan järkyttävän hienoa.. esimerkkinä vaikka kahdeksas potter tai taikakaappi Narniaan). Jätskien jälkeen oltiin sitä mieltä, että nyt voitais mennä sinne piknikille, koska vauhdin saamikseksi tytöt tarttee vähän polttoainetta! Subi on paras ja matkittiin kympillä toisiamme. Siinä saatiin nauraessa myyjäkin nauramaan ja siitähän vasta iloinen mieli tulikin. Sellanen juttu vielä, että Silja sai hienon kuvan subistaan ja mun kuva näytti lähinnä siltä, että se on uinut kastikkeessa. Jei. On se bloggaaminen vaikeaa.. ei taida nää ruokakuvailut olla ihan mun juttu, jätän sen suosiolla muille.

My today´s outfit

Kirjurissa löydettiin kiva paikka ankkalammen kupeesta ja siinä sitten saatiin lisää naurunaihetta moikkaavasta junakuljettajasta, kamerajalusta virityksistä tai niiden puutteessa (katso yllä oleva hieno kuva ruohikosta) ja noh, jutuista mistä tytöt yleensä keskenään puhuu (köh).. Päädyttiin ottamaan myös tosi hienoja asukuvia ja yhteiskuvia, joista just ne onnistuneimmat oli niistä missä me naurettiin ja pelleiltiin ihan kympillä. Ne missä koitettiin olla kuin nää suosituimmat bloggaajat niin näytettiin lähinnä siltä, että bloggaaminen ei vois tylsempää hommaa ollakaan. 


 Kaikenkaikkiaan, en voi kuin sanoa, että löysin itselleni uuden sydänystävän, vielä ihan läheltä ja en aio päästää irti. Kotiin päätin lähteä siinä vaiheessa kun alkoi jo enemmänkin jyrisemään ja vaatteet liimautuu kiinni ihoon painostavan ilman toimesta. Onneksi lähdin, koska pian sen jälkeen satoikin jo kaatamalla vettä. Ainakin meillä päin. Silti juttua olisi kyllä vielä riittänyt, mutta onneksi on monia hyviä syitä nähdä uudestaan, joten taitaa Silja tullu tutuksi mun blogissani öö.. seuraavaavien aika monien vuosien aikana. Siinä sitten suu leveessä virneessä painelin nitisevällä vanhalla lainafillarillani kotia kohti ja kotiin päästyä päädyttiin vaan netissä puhumaan lisää. Näin tässä aina tuppaa käymään. Toivon mukaan tuutte näkemään mut paremmassa kunnossakin (kyllä se onnellinen parisuhde vähän laiskottaa) meinaan tuo kultakutrinen tyttö sanoi, että saan hänestä lenkkikaverin! Pelotteli jo juoksulenkeillä, saa nähä kuinka hampaat irvessä mä näitä batfit juttuja tänne kirjotan.. hehe no ei vaines. Nyt pitää kyllä mennä syömään, kun en millään malttanut olla ensin postaamatta! Käykää myös tsekkaamassa Siljan näkökulma tästä päivästä! On vaikea löytää yhtä nauravaista ja ihanaa ystävää.Translation:
I tell you what you need to do when it´s Sunday. Take you bike and go fast as you can! Nothing beats the wind in your hair, it feels soooo awesome. Today I did that while I was on my way to see my friend Silja. I took a large breath and smell the summer air. I love the summer smells. Nothing can smell like summer. My bike make awful noises but in my point of view, it made my travel go much nostalgic and summerish. You need to have old bike. New ones doesn´t have that feel you know. Silja was just as summer breeze aswell. She laughed and smiled and so did I! 4 hours pure happiness! Ice cream, girl talk, Subway piknik in the park. That is just a very good way to use a great Sunday like today. I love when you can be with somenone and be just who you are, no akward moments and silence or thinking what I can say. Everone needs a friend who loves you just the way you are.

/Leena

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

toi eka kuva on tosi kiva kuva susta!

Nimetön kirjoitti...

Ihana ja hyväntuulinen postaus :) Uuden ystävän löytäminen on kyllä ihan parasta :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tää on kyllä ihana postaus, huiput kuvat! :) Sie oot tuossa ekassa kuvassa varsinkin niin hyväntuulisen ja rennon näköinen, että ei voi kun ihastella. ^^ Teksti rupes hymyilyttämään taas kerran, vaikutat ihanan onnelliselta ja sitä kyllä saapi hehkuttaa! ♥

Nebula kirjoitti...

Ihana postaus <3 ihanaa, että oot löytänyt uuden ystävän ^^

Leena kirjoitti...

Eveliina Lahti: Mäkin tykkään <3

Yoana: Niin on! Se on sitä ihanaa aikaa, kun kaikki on uutta ja toinen yllättää ja voi todeta aina kuinka samanlaisia onkaan kun alkaa tuntemaan <3

Vivian: Ihanaa kun on mahdollisuus hehkuttaa! <3

Nebula: Hyviä ystäviä ei voi olla koskaan liikaa <3