torstai 2. toukokuuta 2013

Ice queen photoshoot

All photos: Tiina Salminen

Koska kesä on pian tuloillaan, ajattelin esitellä teille nyt muutaman kuvan mitä saatiin helmikuussa aikaiseksi Tiinan kanssa. Viime talvi oli kyllä kertakaikkisen kaunis ja merenranta Turussa oli kyllä henkeäsalpaavan ihana.  Anteeksi kuvien hienoinen huono laatu, ilmeisesti on vaikeaa saada nettiin kuvia, ilman, että joku (Blogger esimerkiksi) raiskaa ne.. huooh. Enivei, pääsin leikkimään jääkuningatarta upeisiin olosuhteisiin ja melkein paleltumaan hengiltä (sääli Tiinaa joka joutui kestämään puhinaani). En malta odottaa, että pääsen Tiinan kanssa tekemään taas pian yhteistyötä! Kohti uusia haasteita, uusia seikkailuja ja aina on jotain uutta opittavaa. Rakastuin mekkoon ja asusteisiin ihan kympillä ja sain kaupungilla katseita ja kehuja. Monet ihmettelivät sinistä meikkiä ja olo oli valkeassa mekossa kuin morsiammella konsanaan. Ainainen musta tuntui jäävän kauas taakse, kun tajusin rakastavani valkoista. Onko siis ihme, että tämä ihana kaunokaismekkonen on pian minun ihan oma, se pääsee kanssani käymään mm. Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla tänä kesänä.Translation:
Because summer is almost here, I wanted to share my Ice queen pictures with you before that. This winter was really beautiful and at the sea shore in Turku it was breath taking. I had really fun to be in white dress, I actually got the dress for myself, I am going to use it this summer at Hämeenlinna´s medievel festival. I am sorry about the quality of the photos (thanks Blogger) but I like the feeling in them, and the middle picture is really one of my favorite. I need to use more white! What do you think?

Tiina Salminen links
Photogothic
Photogothic in Facebook

/Leena

6 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Voi miten kauniit kuvat, valkoinen kyllä sopii siulle! ^^ Kaunis malli mekossa myös. :)

Elaine Valerie, kirjoitti...

beautiful!!! Amazing landscape!

Saija Sasetar kirjoitti...

Woah!
Ihania kuvia!! ♡ ♡
Oon halunnu kovasti toteuttaa jotain jääkuningatar-teemaa, mutta jäänyt haaveeksi. Sovit kyllä noihin upeesti! ^__^

Aivan ihana tuo naamiomaski, mistä ihmeestä oot sen nappassu??

~ Frillycakes ♥ ~

Leena kirjoitti...

Vivian: Kiitos <3 Mekon malli on mun vartaloon just sopiva. Kuin tehty mulle!

Elaine Valerie,: Thank you! And oh there was so beautiful <3

Saija Sasetar: Kiitoksia ihana! <3 Naamio on Tiinan oma ja lainasin sitä kuvausrekvisiitaksi ^^

Photogothic kirjoitti...

Saija, se naamio on tilattu vuosia sitten täältä: http://www.kinkyangel.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=176&sort=20a&page=1 :)

Leena kirjoitti...

Photogothic: Sillähän se selvisi xD