keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Wishlist: Internet shops - SirRoi (Jewelry)


Eli Wishlist postaukset alkakoon! Multa on kyselty mistä ostan koruja/vaatteita tms netistä ja ajattelin esitellä tällein kuvien muodossa vähän mun suosikkipuljuja! Ensimmäiseksi ajattelin esitellä vähän SirRoin koruja, koska noh, multahan niitä löytyy jo itseltäkin ja iso tilaus tulossa, kunhan rahaa joskus rapsahtaisi tilille semmonen määrä, että kehtais jotain mennä ostelemaankin. Uutuuksia tulossa myös SirRoilta pian, eli nyt kantsii mennä tyhjentelemään näitä vanhoja, jotta uudet mahtuu tilalle! Luvassa mm. pääkoristeita, hiuskoruja, uusia hienoja kaulakoruja ja vaikka mitä! Kevään uutuuksina on ilmestynyt ylimmässä kuvassa olevia koristeellisempia koruja. Myös Potter-aiheiset ja mulkosilmät tulivat kevään aikana myyntiin. 

Onko ollut vaikeuksia keksiä kavereille, vanhemmille, kullalle lahjaa? Noh, SirRoilta niitä saa tilattua, oikeen uniikkina! Koruihin saa vaikka sen oman kullan, koiran, suurimman idolin tai minkä vain kuvan, joka pienessä koossa näyttää suht hyvältä. Myös kehyksiä voi valita siihen oman maun mukaan ja SirRoi tekee muutenkin erikoistilauksia, nyt vain mielikuvitus jylläämään niin, ei kyllä kadulla tule kenelläkään vastaan samanlaista! Oli kyseessä sitten kaulakoru, korvakorut, rannekoru (nilkkakoru?), choker, rintaneula tai vaikka kirjanmerkki. Kaikenlisäksi korut ovat hintalaatusuhteeltaan erittäin hyviä.

Tällä hetkellä mua himottaa eniten lepakkoaiheiset, anatomia, ankh, mulkosilmät ja noi Sandman aiheiset. Oivoi kun Deathin saisin omakseni..

Ainiin, jos ei Facebookin kautta halua tilata, tai ei ole Facebookissa, niin näitä voi tilata nyt myös mun kautta! Laittakaa kommenttiboksiin viestiä tai sähköpostia osoitteeseen leena.flinck@gmail.com niin täältä lähtee ihanuuksia tulemaan!


Translation:
So you have been asking where I buy my clothes and jewelry etc.. so I thought I could make some kind of theme post serie about internet shops that I use! Today I wanted to make a post about SirRoi´s jewelry because I really want to have almost everything in there! 
Do you have difficulties to decide what to give your friend or love one? Or even your parents? Well, SirRoi can make a special jewerly jus for you and no one else have the same one! You can choose any kind of picture you like, your dog, idol or just the picture that you like. Do you wan it on necklace? Or earrings, bookmark, brooch, pins..? If you don´t want to order in SirRoi´s facebook page, you can also order trough me and I send it to you! You can leave me a message below or send me an e-mail leena.flinck@gmail.com
And wait, there is coming new things for the summer!
Have a lovely day my dear darklings, I continue my daydreaming here..

~Tehty yhteistyössä Sir Roin kanssa~
~Made in collaboration with Sir Roi~

/Leena

7 kommenttia:

Ravenoir kirjoitti...

Mä niiiiin haluaisin tuon silmämuna kirjanmerkin! Täytyy pistää tilaukseen sitten kun on rahaa, nyt oon taas peeaa. :D

Carmilla kirjoitti...

ääää, Alice: Madness Returnsin Cheshire cat <3

Chastel kirjoitti...

Niin monia hienoja, runsaudenpula iskee!

aNightingale kirjoitti...

Älä unohda ylistää SirRoin nopeaa toimitusta! Ei tarvitse odotella useinkaan edes viikkoa kun koru on jo perillä. :)

Mearra kirjoitti...

Ei oo vittu totta :D Arvaa oonko tehnyt ite just miltei identtisiä noita silmämuna-cameo-kaulakoruja ja ajatellu myydä niitä :D Nyt tuli kiukku! Niissä on ihan sama tuo cameopohjakin ja kaikkea! No, ei voi mitään:D

El kirjoitti...

Oh my these are wonderful! I love the Snape one <3 I should check these out!

Leena kirjoitti...

Ravenoaris: Mulla on nyt sellainen muahahaaa kuole kauteuteen maankrapunen! (joo katon south park jaksoa jossa ne on merirosvoja)

Carmilla: Se on super ihana <3

Chastel: Niin iskee, tahtoo kaiken!

aNightingale: Juu nopeaa kyllä on joka kerta!

Mearra: Siitä vain itsekin tekemään!

Ellone: Check check, I myself want to have them all muahaha! <3