perjantai 17. toukokuuta 2013

Warm kisses

My today´s look

Tuntuu siltä, että viime aikoina mun blogi on ollut vain lähinnä kaiken hehkuttamista, mutta minkäs mä sille mahdan, mun elämä vain sattuu olemaan tällä hetkellä juuri sellaista, kuin olen aina haaveillutkin! Aamut alkaa mitä aurinkoisemmin sillä, että saan painautua lämpimän pehmeän rakkaani syliin ja suorastaan hukun rakkauteen, kun saan kasvopusuja. Ja luonnollisesti myös pelleillään heti niin, että aamu on hyvin aloitettu naamalihaksia harjoittamalla. Eteisessä odottaa vartiossa kolme maukuvaa kissaa, jotka on sitä mieltä, että ne oli yöksi jätetty yksin kuolemaan paijauksien puutteessa ja nälkäkin on vaikka ruokaa kupissa riittäisikin. Kolme pientä karvaista narttua seurailee mua pitkin poikin kämppää pitkin päivää aiheuttaen pieniä sydänkohtauksia puskemalla jalkoihin kävellessä. Yritäpä itse pysyä pystyssä, kun yrittää varoa sitä pientä tolvanaa joka on olevinaan kissa.

Saan rauhassa heräillä ja lukea ihania kommentteja, joita te olette mulle pistäneet, aurinko paistaa porottaa ja ikkunasta tuulahtaa ihania kesätuoksuja linnun liverryksien kera. Vaikka ulkomuoto muistuttaakin enemmän jotain metsänpeikkoa kuin ihmistä, ei sitä voi kuin olla tyytyväinen kaikkeen mitä sillä hetkellä kokee. Viime viikkoina joka ikinen pikkuasia tuottaa mulle sen suurimman onnen ja olen päivät pääksytysten pelkkää isoa jokerihymyä ja pelkään, että saan ihmiset pian ärsyyntymään tällä jatkuvalla positiivisuuspölinällä. Silti on todella ihanaa, kun ystävät ovat onnellisia mun puolestani ja nyt kerrankin, kun olo on itselläkin parempi, pystyn pitämään heidänkin kanssaan kunnolla hauskaa. Ja tietenkin myös tukemaan paremmin asiassa kuin asiassa.

Tänään menin postiin viemään pakettia hameesta jonka myin ja bussimatka oli kyllä tukahduttavan kuuma ilman mitään ilmastointia, mutta voi että pisti hymyilyttämään pari pikkupoikaa, jotka onnesta piukeana kuunteli Gentlemania. Oli myös ihanaa kävellä kaupungin katuja, kun kaikki ihmiset ovat mönkineet talviunilta ulos ja jätskibaari oli pullollaan ihmisiä aurinkovarjojen alla. Jotenkin kesä vain tuo ihmisille hymyn huulille, enkä yhtään ihmettele miksi.

Ps. Eikä se ystävänkään näkeminen pahaa tee. Ilta menee hyvin nopeasti ihmisen kanssa, joka tuntee sut kuin omat taskunsa, siideri kuohuaa pitkin käsiä, moni asia naurattaa ja tuuli viilentää mukavasti vaikka varjossa istuukin.

Translation:
I feel like my blog is full of things I am happy about but hey, it´s just awesome, right? Finally I am living the life I have always dreamed about and I couldn´t me more happier about that. Every morning I wake up with my lovely husband and he take me in big hug and give me a lot off kisses and make me giggle. When I get up, 3 cats say morning with loud meows (I am sure that they think they were doing to die in hunger.. food still in their cups) and day will go by while I am trying not to die myself because those cute cats are trying to murder me by going on my way. Try to walk and dodge a cat while walking.
I have a chance to wake up in peace, drink my morning coffee and read your lovely comments while I am hearing the birds outside. Just in these few weeks I really have noticed that little things make me happier than anything else.  Even though I look like a troll, that doesn´t bother me. I appreciate the fact that my friends are happy for me and now I can be really happy for them too! I can be with support as well. I hope people doesn´t run away from me because all of my positive stuff..
Today I went to the post office and while I was sitting in a bus going there (and it was hot like hell) two little boys was listening to Gentlemen and just loving the song. Some reason it made me smile the whole way to the city.I love when summer comes, people come out too and sun will make them smile. I don´t even wonder why.
P.s And remember to see your friends. Nothing could make your evening better than sitting down with an old friend and laugh.

/Leena

7 kommenttia:

aNightingale kirjoitti...

Tänään Sellossa näin jonkun tyypin, jolla oli vähän samankaltainen tatuointi olkavarressaan kuin sinulla. Väritys ja koko olivat samaa maata, muuten ei. Silti kun katsoin ensin pelkkää tatuointia, ajattelin "Huisia! Leena livenä!" mutta kun nostin katseen kasvoihin, tajusin että väärä tyyppi. :'D

Ai niin! Hyvää kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää!

Violette B. kirjoitti...

Those little things are just the very best of life! Happy to hear that someone found happiness so close, because we don´t need big things to be happy, do we?

Mrs.Blackify kirjoitti...

Kyllä sitä omaa onneaan saa hehkuttaa :) Mielummin sellaista lukeekin kuin sellaista, että kaikki perseestä ja elämä paskaa.

Nebula kirjoitti...

Ihana kirjoitus <3
Vaikutat kyllä nyt juuri siltä, että sun elämä on täynnä onnen pieniä (ja isoja) murusia :)

Nimetön kirjoitti...

oi tuo sinun t-paita on ihana! tahtoo!

Nimetön kirjoitti...

Desde España decirte que también se te sigue , aunque no entiendo el idioma,, las fotos tan maravillosas que subes me ayudan a entender mejor el blog,me pareces una mujer maravillosa ademas de preciosa,te mando un beso muy grande desde Pamplona España, de otra chica gothica, que la oscuridad envuelva nuestros corazones. Un beso guapísima.

Leena kirjoitti...

aNightingale: Hahaa mahtia xD Mä en ole kyllä Sellossa käynyt moneen vuoteen, joten se ois kyllä aika harvinainen juttu bongata mut sieltä..

Violette B.: No we don´t! <3

Banshee Blackify: Näinpä! Usein muiden onni tekee itsensäki onnelliseksi <3

Nebula: Niistä syntyy kokonainen leipä!

Lizzutin: Turmion kätilöiden paitaa sitten vain metsästämään!

hilaria garcia: Thank you <3