keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Inspiration of the week: Space Witch Pop

Koska kaveripiiristäni sattuu löytymään niin monia inspiroivia, lahjakkaita ja voimakkaita naisia, ajattelin, että heitä voisi esitellä tänne bloginkin puolelle. Saa nähdä jos saisin aikaiseksi esitellä joka viikko jonkun inspiroivan naisen. Tosiaan, tällä viikolla ajattelin esitellä Space Witch Popin, jonka musiikki, tyyli, niinkuin elämänasenne ja energisyys inspiroivat minua kaikin puolin. On ihanaa, miten niin kaunis ihminen voi olla niin maanläheinen, ja voin vain ihastella, miten hänkin tähtää kohti unelmiaan periksi antamattomalla voimalla. Omaperäinen ja massasta poikkeava tyyli saa minutkin haluamaan kokeilemaan jatkuvasti jotain uutta.Jep, haluan olla niin kuin hän, kertakaikkisen mahtava.

P.s Olisi tarkoitus mennä seuraaviin Freak house bileisiin, jos joku on kiinnostunut näkemään mua pk-seudulla ensiviikolla, niin ilmoittakaa jos ootte tulossa tonne! Kaikki vaan mukaan!
My favorite song: Fall trough my eye
Seuraava Freak house party
Space witch pop esiintyjäksi
Myspace
Space witch pop on Facebook

Translation:
Because I have so many inspirational, talented and strong female friends, I decided that I should make a post every week and share some awesome women that I know. Today I wanted to share Space Witch Pop, Finnish music maker. I love her voice and style, her outfits are outstanding and she make me want to try something new myself. I love that she is so down to earth and she is reaching her goals such a big power. Yes, I want to be like her, absolutely fabulous.


Ei kommentteja: