sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Summer, welcome back

Today´s outfit

Mites teidän viikonloppu meni? Täällä päässä se meni ainakin aivan loistavasti. Mikä päihittäisikään mökkireissua saunan kera, road trippiä, uusien kenkien ihastelua (ne sopivat jalkaan täydellisesti), revittyjä farkkuja, kesärotsia ja kesälippistä (joka saa joka paikassa jos jonkinmoista ilmettä ja kommenttia aikaiseksi)? Tsekattiin miehekkeen kanssa myös Ace Venturat (kantsii katsoa jos on yhtään niin kaheli eläimistä kuin minä), mussutettiin Hölläily Mix (kuka näitä nimiä keksii?) sipsejä, joista muuten löytyi seasta pentagrammisipsejä, aika 666 kamaa jos vois sanoa! 


 Nyt, kun on reissattu pitkin maita ja mantuja, niin voi kyllä todellakin sanoa kesän alkaneen. On vedelty jo grilliruokaa, pongailtu joka puolelta vihreää, kuunneltu jos minkälaisia lintuja metsän keskellä, otettu arskat käyttöön ja mikä parasta, on ihan kesäfiiliskin! Kesä on hyvä myös bloggaajallekin, valoa riittää pitkälle iltaan, joten kuvia ehtii ottamaan vaikka heräisikin matti myöhäläisenä, niin kuin minä joka päivä..


Huominen jännittää ja ilahduttaa, samaten teiltä saadut kommentit! Blogin ja feissarin puolelle on sadellut uusia postausehdotuksia, sekä iloista mielipidettä blogini uudistuksia kohtaan. Mahtavaa! Eipä varmaan mikään muu saakaan mua yhtälailla innostumaan tästä hommasta, kuin teidän kommentit, kantsii siis kommentoida. Kesäksi on muuten blogiinkin luvassa vissiin jälleen uutta yhteistyötä, superkivaa olla auttamassa ja vielä hyvällä asialla, siitä piakkoin lisää! Myös kaiken maailman esittelyjuttuja taas luvassa, nettikaupoista ja kesän I want list juttuja myöten, pysykääs kuulolla mussukat! Meikä häipyy nyt Naruton aina niin ihanaan maailmaan ja ehkä korkkaan vielä siiderin päivän kunniaksi. Ihan vain siksi koska.Translation:
How was your weekend? Mine was great. We watched Ace Ventura movies (if you like animals like I do, you should definately see them!), ate pentagram chips (awesome!), went our parents summer house and just enjoy the starting summer. Everywhere is started to getting green and warm and I can change my jacket to my summer jacket (fake leather), start to use my new Iron fist shoes (loooove them) and my aaaaweeeesome hat (people make funny faces when they see it, can´t but laugh). Tomorrow is making me nervous (photoshoot) and you guys are making me feeling so warm, because I love all the comments you are writing to me and that is the reason I want to be even more better blogger! Love you guys! Now I am going back to Naruto world and smile until my face hurts.

/Leena

8 kommenttia:

Hiidenneito kirjoitti...

Hohoo pentasipsejä, noita pitää saada xD Oot ihanan pahiksen näkönen ♥

Sanna J. kirjoitti...

Kunnon gangsta! :) Jotenkin tuo hattu sopii sulle, ihan joka tyttö ei tuota tyyliä vois käyttää. ^^

Oma viikonloppu on mennyt ensin kipeenä töissä ja nyt kipeenä kotona. Äitikin jäi ilman lahjaa ku en viittiny mennä sitä sairastuttamaan. :(

ps. Love the shoes!

Yuki kirjoitti...

Noi sun kuvat on kyllä niin hotteja että! Ja magee lippis. Siistejä noi pentagrammisipsit :D

Leena kirjoitti...

Lady Selena: Oli muuten jopa ihan hyviäkin! Ja niillä pillimäisillä saa ääntä aikaan. Tiedän sen koska Jani leikki niillä. Kiitti <3

Sanski: Gurr näyh kiitti <3 Ja voihan rähmä, säkin voisit joskus olla terveenä =/ <3

Yuki: Kiitti ihana <3 Joo noi sipsit oli iha sillei omgg makeeta xD

Nimetön kirjoitti...

Olet aina ollut näyttävä ja upea nainen, mutta täytyy sanoa että minun mielestäni tyyliisi on viime aikoina tullut tiettyä eleganssia, modernia goottiutta. Olet ihan "puhjennut kukkaan", näytät tyrmäävän hyvältä, itsevarmalta ja hyvinvoivalta. :)

TITTA K kirjoitti...

Oijoi noi kengät ja toi lippis ♡ oot tosi kaunis! :)

Suski kirjoitti...

Kivat kengät, hitto että itellekki haluisin jotkut wedget, kun ei löydy ainoitakaan :)

Leena kirjoitti...

Natassja: Voi miten ihanaa <3 Se on aina ihanaa kuulla, että se mitä tunnen sisältäpäin näkyy myös ulos <3 Kiitoksia hirveän paljon!

kukkane_: Molemmat tän vuoden suosikkeja <3

Suski: Kyllä niitä ajoittain aina jostain löytyy, elä luovuta!