keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Cross me over

All pictures by Laura Takala
 Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä ja näin ollen se oli mitä parhain sää mennä kävelemään kaupungille ja etsimään upeita taloja Porin keskustasta. Kyllä niitä vanhoja taloja onneksi täältäkin löytyy, eikä tarvinnut kauas kävellä torilta. Bloggaaja itse tykkää eri kovin vanhasta arkkitehtuurista, yksityiskohtien runsaudesta ja siitä, kuinka kertakaikkisen ihania vanhat talot ja puutarhat ovat. Olisin voinut jäädä Lauran kanssa ihastelemaan kauniita katuja vaikka koko loppupäiväksi. Tuonne pitää ehdottomasti mennä kuvailemaan lisää.

I had fun doing my nails last night (btw loving my wedding ring)

Päivänasusta ei sen kummempaa tarinaa, kuin, että löysin viime kaupunkireissulta Saaran kanssa ristiä pitkin poikin olevat sukkahousut ja rakastuin niihin täyttäpäätä. En ole vuosiin välittänyt risteistä, mutta tänä kesänä se on ilmeisesti kesätyylini yksi kantava kulmakivi. Kaivelin korurasian kätköistä kasaribileitä varten ostetun ristikorviksen (jonka ostin tuon ketjun takia) ja eilen illalla päädyin leikkimään kynsilakkojen kanssa ja sutaisin raatelukynsieni päälle ristejä ja pentagrammeja. Aviomieshän siihen kivasti kommentoi ilmoittamalla minun olevan saatananpalvoja. Kuvista ja tyylistä yleisesti "seksikäs". Kyllä nyt on siis kelvannut mennä pitkin kyliä.


Pakko vähän vielä hyperventiloida ja korostaa, kuinka paljon rakastan uutta hiuskuontaloani. Kyllä nyt oikeasti todellakin kelpaa. Tätä ovat niin ventovieraat, kuin kaveritkin kehuneet ja tunnen, että  vanhojen hiustenlatvojen mukana meni pois sitä negatiivista vanhaa Leenaa ja nyt voin raikkaana ottaa vastaan loppuvuoden, todella tyylikkäänä tietenkin. Tätä ei vain voi olla näpertelmättä ja uusia hiustenhoitotuotteitakin tullut kokeiltua. Uusista kosmetiikkahankinnoista on muuten piakkoin tulossa myös jonkinlaista postausta, pysykäähän kuulolla, te kosmetiikalla läträilijät!


My today´s outfit

Top: H&M
Corset: Second hand
Belt: Second hand
Skirt: Second hand
Stockings: Lindex
Shoes: Kenkämarski
Cross earring: Glitter


 Rivet collar: Vyömesta
Pentagram necklace: Morticia
Ukko Necklace: Medievel market
Ankh earring& Death necklace: SirRoi


 Translation:
Today was such a beautiful day in so many ways. I love old buildings and architecture and could have been in the city just watching old buildings and smell the summer air. I felt so me, se fresh and new and still remember all the good things in the past. My today´s outfit inspiration was the stockings I found my last city trip with Saara. I fell in love with them and I needed to have cross/pentagram nails to match with these and also I found my old cross earring that I used on our 80´s theme party. I almost hated crosses many years but I think they are now back on my style.  And I must say one tginh, I love my hair. Everyone else seems to like it too! I am new me but I am still Leena.

/Leena


8 kommenttia:

holymaria kirjoitti...

Ei hitsi, tuo uusi hiusleikkaus sopii sinulle niiiiin järjettömän hyvin :) Olet ihana!

Nebula kirjoitti...

Mielettömiä kuvia! Kaunis Leena <3 Nuo hiukset sopii sulle kyllä älyttömän hyvin :)

Leena kirjoitti...

Holy Maria: Aww kiitoksia! :) <3

MadamNoire kirjoitti...

I love your new hair style! :) It suits you very well.

Annele kirjoitti...

aivan ihania kuvia, olet niin kaunis!! :) plus tuo lyhyempi hiusmalli sopii sulle todella hyvin!

Nimetön kirjoitti...

Upea tyyli taas kerran! :) Uusi kampaus on tuonut lisää edgeä olemukseesi, upeeta!

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Aivan ihania kuvia :) <3 Kaunis!

Leena kirjoitti...

MadamNoire: I love it too, thank you honey <3

Annele: Kiitos! Mustakin, ainakin tällä hetkellä xD

Natassja: Kiitos! Oon samaa mieltä, nyt on tosi itsevarma fiilis :)

Lady Satin: Kiitos ihana <3