torstai 30. syyskuuta 2010

Kirja - The book

Olen saanut vihdoin ja viimein kunnon kipinän kirjottaa kirjaani. Kirjotustahti on edelleen kylläkin suhteellisen hidas, koska suurin osa asioista, on mulle kivuliasta ajatella ja vaikea siksi kirjoittaa. Silti olen päättäväisempi, kuin koskaan, saamaan kirjani valmiiksi. Olen pienestä pitäen halunnut olla kirjailija, ehkä jonain päivänä se on oikeasti totta.

/I have finally doing my book again. Some things are still hard for me, so writing is still slow..

Tänään oli ensimmäinen työharjotttelupäivä. Meni yllättävän hyvin. Pelättiin Anskun kanssa koko paikan olevan ihan totaalisen perseestä, mutta siellä on sopivan rentoa, ihan mukavaa tekemistä, saadaan jossain vaiheessa lähteä joka raksalle maalailee huoneita :) Ihmiset on puheliaita ja ystävällisiä, meitä autetaan aina, kun tarvitaan. Ainut ongelma on, että tehtävät saattaa kesken päivän loppua, joten lusmuilua on kerrankin, ihan luvalla.

/My first day at work was very nice. We thought there will be awful, but.. it is a nice place to be next 2 months.

Kävin eilen lenkillä ja otin kivoja kuvia, laitanpa pari tässä samalla teillekin. Ja mun päiväkirjapahvilootasta kuva kanssa. Ei näy todellakaan kaikkia..

/I take pictures yesterday, heres some.

/Leena

P.s Finntroll soittaa tänään Kinossa, mennään siis Janin kanssa vähä party party tänää! Huomenna siis luultavastia kuvia keikasta ja .. minusta kännissä? xD

/Finntroll is playing Kino today wohoo, lets partyy! Tomorrow youll see pictures.. which I be little pit drunk?

Mulla ei ole mitään tietoa missä on osa mun uusimmista päiväkirjoista.. ne jää vuoteen 2006, numeroon 27. Missä helvetissä ne on?

7 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Kauniita kuvia ^^ Pitäisi itsekkin käydä kävelyllä kuvien otto tarkoituksessa, kerkeisi ainakin ennen kuin syksy loppuu, ja talvi tulee :)

Leena kirjoitti...

Vivian: Oisin laittanu lisääki, mutta mun nettini on kivikautisen hidas nyt, kun Jani lataa Stargatea xD

sinnasonia kirjoitti...

Hauskaa keikkaa! :)

Leena kirjoitti...

Simba: Kiitti, pidän iha vitun kivaa!

Elina kirjoitti...

kirjoitatko syömishäiriön selviytymis kirjan vai minkä ? :)

Nimetön kirjoitti...

Voi että kuinka upeita luontokuvia!
Tsemppiä tuon kirjan kirjoittamiseen :)

Leena kirjoitti...

Fairy: Jep, kamppailua syömishäiriön ja masennuksen kanssa. Ja miten parnamisprosessi voi olla hankala, mutta silti palkitseva. Toivon, että ihmiset tykkäis siitä ja saisin ehkä jonkun pään kääntymään kohti parantumista.

satua: Kiitos, kuvia on ihana ottaa :) Ja kiitos tsempistä :)