perjantai 3. syyskuuta 2010

Be your own hero

Nonni, mulla on nyt sitten flunssakin, Jumalatar ei voi olla tosissaan tän asian kanssa xD Tekis mieli sanoa, että mitä nyt vielä, mahatauti, et Kisun ihovamma tarttu muhun? Tsiis.. Mutta, noh, se on vaan sit pakko kestää, minkäs mahtaa.

Kuva parin vuoden takaa
Kattelen Lotria. Kakkos osaa.Tai jo mitä siitä näen, tipat ja voide tekee näöstä huonomman, mutta eipähän kirvele enään taas niin paljoa. Tulipas tässä mietittyä.. niinkuin kipeänä aina kun ei ole parempaakaan tekemistä. 

Sankarit on sankareita siksi, että vaikka ne pelkää, ne jatkaa silti eteenpäin. Ne vois palata takaisin, juosta pakoon, mutta ne jatkavat. Kuka tahansa voi olla sankari. Ole siis urhea ja ole oman elämäsi sankari, jatka parantumistasi, jatka taistelua. Ja nekin joilla ei ole sh:ta tai masennusta, säkin voit olla oman elämäsi sankari. Kaikki me voidaan nauttia elämästä, jatkaa elämistä ja olla onnellisia. Me ollaan kaikki sen arvosia. Sitä urhea tarkoittaa, ottaa vastuu asioista, olla oma itsensä ja olla ylpeä siitä. Oletko sinä ylpeä itsestäsi? Jos et, ehkä sinullakin on vielä jotain opittavaa elämästä.

/Leena

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

jokainen on oman elämänsä Sankari, Soturi ja Taistelija. ...niin se vain on. paranemisii :)

Nimetön kirjoitti...

Ihana merkintä. :-)

Kauris kirjoitti...

kiitos kommentistasi :--). En ole nyt edes lievästi ortorektikko, en todellakaan. Mutta olen iloinen, että tuo ajatus nousi esille. Ortoreksiaan on helppo sairastua, mutta jos osaan varoa sitä, on todella pieni todennäköisyys että sairastuisin. Sekin voi kehittyä pikkuhiljaa.

Leena kirjoitti...

satua: Niinhän se on :) Kiitoksii :)

margai: Kiitos<3

Kauris: Niin voi, sh:t on nii saakelin salakavalia..=/