tiistai 7. syyskuuta 2010

Tunnustuksia

No ensinnäkin, voihan helkutti. Siis eilen ku mä lueskelin kaikkien blogeja, huomasin kuinka nopeesti Beautiful Blogger Award kierteli pitkin kaikkien merkintöjä ja kateellisena mietin että mitenhän helkutissa mä ittelleni sellasen saisin, kuka mulle sen muka antaisi.. no nyt mä olen saanut niitä kaksi xD Molempiin blogeihin xD Olen niin yllättynyt, että mun tekis melkein mieli itkeä kun tulin siitä niin iloseksi (itken aina vahvoissa tunteissa).. Mä koen harvoin mitään tällästä ihanaa, joten se on mulle tosi tärkeää, että joku antaa mulle tunnustusta. Noh, enpä silti itke, (säilyy sentää katu-uskottavuus) mutta se johtuu vaan siitä että tänään on taas superkuivat silmät ja niitä pitää kostuttaa ihan sikana.

Tälläsen mie siin sain kumminkin, mun ja Janin Lilith the undying nukkis blogiin, Sen antoi ihana Wednesday The Lupescu Family blogin pitäjä. Tästä mulla sillon lähtikin nukkisvimma ja sain Janinkin mukaan. Tänään sinne tulee uutta merkintää tästä palkinnosta ja aulan lattian etenemisestä! Pitkän ajan jälkeen kröhöm oon ollu laiska..

Wednesdayn sanat:
2-Lilith the Undying: Leeman ja jhviston projekti etenee hitaasti mutta varmasti.
The project of Leema and jhvisto is getting bigger.
Toinen tuli siis tähän blogiin Sannalta joka pitää mitä ihaninta Sanna Von Steam blogia ja mä haluan kaikki Sannan tekemät vaatteet tai vähintään päätyä sen vaatteiden malliksi xD Niinkun Sannalle sanoinkin, mä tässä sitä ihailen, eikä toisin perin, jumalauta xD

Sanna kirjotti näin:
Aloin vasta lukemaan tätä blogia, ja neiti vaikutti heti mielenkiintoiselta persoonalta. Syvyyttä juttuihin tuo taistelu syömishäiriön varjostamassa maailmassa.


Sitä pitäs sit kirjottaa vielä paljastaa 7 asiaa ja antaa 7 muulle bloggaajalle palkinto. Voi helvetin kuustoista, mitähän joku ei vielä musta tietäis ja toisekseen, mulla on iha sikana blogeja mitä seuraan ja tykkään kaikista xD Hmm..


No ekaks ne seittemän asiaa.


1. Olen aina aivan myöhässä, nytkin kun kirjotan tätä olen taatusti myöhässä kohta koulusta, aiotaan meinaan pyöräillä Anskun kans kouluun ja oon superhidas.
2. Mä olen kirjottanut kirjaani jo 2 vuotta enkä tunnu etenevän mihinkään. Kokemusta löytyy vähän kaikesta.. Mulla on kirjaa varten..oiskohan se nyt 36 vai 37 päiväkirjaa? Kaikki on täynnä. Ja osa on tooosi paksuja. Kirjotin joskus siis aika monta täyteen vuodessa, laskekaapa siitä.. alotin vuonna 1996. Olin silloin 8-vuotias.
3. Mua pelottaa nykyään mun huonomuistisuus. Mä vihaan mun sairauksia jotka on aiheuttanu tän mulle. Unohdan asioita jotka on tapahtunut hetki sitten, ja teen usein samat asiat uudestaan. En aina pysty keskittymään muiden puheisiin ja unohdan mistä keskustelu lähti, esitän usein vain että ymmärrän. Muutki tekee noin, mutta mä ihan oikeasti yritän keskittyä ja tunnen itteni useimmiten tyhmäksi tän asian takia.
4. Mun fyysisiin sairauksiin kuuluu masennus (perinnöllinen, aivot ei tuota seratoniinia (mielihyväaine, joka viestittää aivoille että asiat on hyvin) joten olen masentunut), paniikkihäiriö (perinnöllinen), atooppinen iho ja mä olen allerginen ruuissa ainoastaan kiiwille, mutta syön sitä silti. Siinä sitten ollaan suu täynnä haavoja ja kieli turtuneena.
5. Nyt Janin kanssa oon vihdoin oppinu nauttimaan elämästä. En ole ollu IKINÄ näin onnellinen ja tyytyväinen itseeni. Muistan, etten pitänyt itsestäni lapsenakaan, syömishäiriö oli sitten lopullinen tulos koko kakkaanl.
6. Mä alotin piirtämään/maalaamaan ihan pienenä, se oli rakkautta ensi viivalla. Joku päivä mä toivon että ihmiset ostais enemmänkin mun taidetta. Että musta tulis vielä parempi.
7. Öööh.. mä oon ollu kuus päivää polttamatta! Alotin viis vuotta sitten polttamaan siksi, että mä olin masentunut. Halusin kuolla tai löytää jotain rauhaa tähän oloon. No en kuollu, eikä nikotiini auttanu tarpeeks, joten nyt loppu.

Nyt ne blogit.. hetkinen pieni.
Noh. Koska valinta on niin vaikea niin pieneen määrään, mäpäs annanki niin monelle kun mä haluan. Helvetti. Aina mä olen tehnyt kuin olen ite tykännyt ja mä myös annan palkinnonkin kelle tykkään. Että haistakaapa vittu ja haistelkaa palkintoanne seuraavat ihmiset:
1. Bitch Blog Eli Lita, ihanaiseni asennenaiseni, ihanine vaatteines olet saanut palkinnon, perkele.

2. Day Dream Smiling girl. Syömishäiriön vaikeuksia ja elämänmietteitä, luen joka merkinnän inspiroituen mielettömästi. Tsemppiä elämään!

Oho mun aikani loppuu, jatkan koulun jälkeen! xD

Nyt on koulu loppu joten mä jatkan xD

3. Evil fate Eternity Insanity on ihana<3 Rakastan sussa kaikkea nainen. Kaunista, kaunista.

4. Hamppukaunpunki Eve mietiskelee asioita ihanalla tavallaan ja ottaa nykyään tosi ihania kuvia, koska opiskelee kuvausalaa <3

5. Kaunis Kameleontti Tyyliblogia vähän "hipihtävämmin" päivän tapahtumien saattelemana. Olen ihan koukussa.

6. Kerro kerro kuvastin Hei siis. Noora. Se on kaunis, osaa vaikka mitä (mm tehä ihania kampauksia) ja inspiroi mua sisäsellä voimallaan taistellessaan anoreksiaa vastaan. Tsemppiä!! Harmi että vanhat tekstit katosi(ja mun maailmani romahti ku pelkäsin että blogi on kadonnut iäksi), mutta Nooralla on ihana tyyli ja se löytää kirpparilta itselleen vaikka mitä ihania vaatteita.

7. Kohtaamisia Sayen runot herkistää mun taitelijasielua äärimmilleen.

8. Materian ihmeellinen maailma Ventovirin maailmassa pääsee osaksi hienoa goottityyliä.

9. Petals from the Torture Garden Grotescan pettämätön tyylitaju, asenne ja yhtälailla kova kenkäfetissi kun mullakin, ansaitsee toki palkinnon.

10. Sannalle tekis toki mieli antaa kans palkinto, mutta onko sallittua antaa sama palkinto sellaselle jolta sen sai? Mutta kun toi blogi on mieletön!

11. ~Rain Diary~ Kans tätä pettämätöntä goottityylitajua, huumorin tajua ja upeita ostoslöytöjä <3 Mitä muuta sitä voi enää sanoa. Ihana persoonakin on <3

12. Mustaa pitsiä Joo ehkä mä olen koukussa näihin tyyli/ostosblogeihin, mutta minkäs mahtaa, olen materialisti. Tässä siis jokaselle synkähtävälle mielelle sopiva blogi (kauniista neitosesta)

13. Diabolical Groove Jokasen pitäis harrastaa tankotanssia. Tyyli jälleen kohillaan ja olen kiinnostunut tietämään tästä neidistä lisääkin.

14. Deathlicious Kisses Tää nainen kantaa ittens ylpeydellä ja erittäin kauniisti. <3 Gootteilua siis tässäkin blogissa xD

15. Mrs Unperfection Suvi näytti upealta raskaana ollessaan ja nyt synnyttäneenä näyttää vieläkin hyvältä. Aiiina hyvältä. Perkele kun voin olla kateellinen. Eli siis, keesipäitä on liian vähän. Ärrinmurrin punk rocks ja jotai.

No eiköhän nää ny riitä, yritin karsiakin oikeen.. tässä siis mun suosikkiblogini <3 Asenne, tyyli ja ajatusmaailma näillä siis kohillaan. Inspiroivimmat blogit ever. Joo mä rakastan kaikkia!

Leena

P.s kävinpä kirpparilla mutta siitä myöhemmin ehkä merkintää

10 kommenttia:

Jonsu kirjoitti...

tyttö-kulta, oon ylpeä susta et yrität ainakin lopettaa tupakoinnin! :> munkin pitäis, käy niin paljon keuhkojen päälle..

Leena kirjoitti...

Kiitoksia <3 Jooh kyllä kannattaa, ei tupakoimisesta oo mitään hyötyä.. =/

aliish kirjoitti...

Vau, tosi paljon kiitoksia ihka ekasta palkinnosta :)

SmilingGirl kirjoitti...

Voi, suuri kiitos! <3 Minäkin teen tämän haasteen luultavasti vielä jossain vaiheessa. ;)

Pahalapsi kirjoitti...

hurjasti kiitoksia tunnustuksesta! <3
Mie oon ihan samanlainen kuin sie tuon myöhästelyn suhteen, oon valitettavasti aina joko minuutin myöhässä tai tasan minuutilleen oikeaan aikaan. Aivan äärimmäisen harvoin ajoissa. Vaikka kuinka valmistautuisin ja laittaisin itteni valmiiksi hyvissäajoin, myöhästyn silti. =D kroonista. Ja kiivi on hyvää, yksi miu lempparihedelmistä ^^

Unknown kirjoitti...

oooh kiittti <3 Ihanaa et rikot rajoja ja heitit ton niin monelle kun halusit :D

AnneDeadly kirjoitti...

aww kiitos! <3

Heidi kirjoitti...

Oih kiitos, olen otettu. En tajua miten en ole aiemmin huomannut tätä blogia. Pahoitteluni. Alan kyllä nyt lukea!
Ja minulta löytyy myös masennus, paniikkihäiriö ja atopia + muita sairauksia. Kohtalotovereita ollaan <3

Varpushaukka kirjoitti...

oi, paljon kiitoksia! <3

Lady Carniwhore kirjoitti...

oww, kiitos :)<3