torstai 2. syyskuuta 2010

Mälsä päivä

Välissä on mukavaa
 Argh.. ensinnäkin..

Kävin tänään taas lääkärissä, neljäs kerta tän silmän takia. Olin koulustaki pois, kun ei tän silmän kanssa voi tehdä mitään. Noh, haava ei oo parantunu oikeen mihkään, uus kuuri ja ens tiistaina kattellaan taas missä kunnossa se mahtaa olla. Vituttaa iha saakelisti, oon niin turhautunut et oksat pois. Noh, näin sentään Sinaa ja Tonia vähän aikaa. Sina haki mut sairaalalta ja mentiin niille teelle, Jani haki mut parin tunnin päästä kotio.

Katottiin eiliseltä kesken jäänyt Toy Story kolmonen. Silmään sattu eilen illal niin paljon etten saanu pidettyä silmää auki lainkaan. Mutta tosiaan, olipa se hyvä, ja tietenkin tapani mukaan pillitin lopussa, mä oon turhanki tunteellinen välillä..

Suklaasimmu Freyani<3
Yritin tossa kattella Addams family ykköstä, mutta en pystyny kattoo ku osittain, lähinnä kuuntelin. Nytkin on valosuus aika minimis, hyvä että tästä saa selvää xD Kai sitä vois koht avat telkkarin ja kuunnella sitä. Voin sanoa että tää on tylsempää ku mikään muu sairaus. Siis, mun pitää laitel viel kaikenmaailman tippoi ja muit viel PUOL VUOTTA! Miksei mulla voinu olla vaan normi silmätulehdus joka menee ohi jossai viikossa lääkkellä.. eih, mulla pitää olla joku helkutin haava.

Turhautuminen edesauttaa masennusta ja mä en oikeen mitään jaksa tehdäkään kun tää on niin raskasta. Jatkanpas en mitään tekemistä.

/Leena

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

hö. harmittaa sun puolestas :/ toivottavasti tuo haava nyt alkais vihdoinki paranemaan! koetaha jaksella, kyllä se siitä vielä <3

-satua

Annele kirjoitti...

awwws sun kissaisia :)

SmilingGirl kirjoitti...

Ihana katti! Niin. Kiitos kommentistasi, voisin kirjoittaakin muusta elämästä. :) Vielä on töitä tehtävä, normaalipainon saavutettuakin. Mutta jonain päivänä kyllä olen maalissa. :)

Olet piristävä <3

Leena kirjoitti...

satua: Joo toivottavasti se ny vihdoin ja viimein ei enää uusis =/

Annele: Niinpä<3

SmilingGril: Voi kiitos<3 Ja niinhän sitä on töitä, ei se paino vielä tuo terveellistä mieltä.