keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Iltamerkintää vielä

Elikkäs lisään nyt sitten vielä mitä löysin kirpparilta. Löysin sieltä kultsilleki jotain, mutta en tietenkään kerro mitä koska se on ylläri ;) Eli siis. Päädyttiin Anskun kanssa taas kirpparille (Jättilöytökirppis) koulun jälkeen ja mie sain kassiini tällästä tavaraa.

Vauva heti nuuskimassa.
Löysinpäs kivan valokuvakehyksen. Makso 4 euroa. Aika hintava, mutta tykkään tosta kovasti. Aika huono kuvakulma, mutta koska vauva tuli heti nuuskimaan, oli pakko räpsästä kuva ja sitten en jaksanukaan ottaa enempää hienompia kuvia, joten saapa kelvata. Tajusin vasta kotona tän olevan sininen, luulin sen olevan musta. Damn. No, onneks löytyy mustaa spraymaalia vielä, joten pistän tästä sit kans jälleen kuvan ja sitten kunhan oon saanu tähän jonku valokuvan kanssa.. Vois pistää vaikka siskosta kuvan <3 Jos kukaan ei tiedä niin mulla on ihana isosisko, Niina. <3 Rakastan sitä. Meil on kuus vuotta ikäeroa. Ja ollaan ku yö ja päivä. Niinalla on vaaleat pitkät hiukset ja se käyttää pastellisävysiä vaatteita ja sillei.. xD Eli vähän erilaisia. Silti en vois toivoa parempaa siskoa ittelleni.

Löytyipä pari leffaaki. The Eye on kiinalaiskauhun amerikkalaisversio, aika jees mun mielestä. Ansku suositteli Amityvillee, saa nähä mimmone on. Molemmat leffat makso 2,50 kipaleelta
Löysin ties kui monennen Nora Robertsin kirjan kahella eurolla
Ja tässä vielä kuvaa tästä päivästä koulussa. Ärsyynnyin mahonkimukailuuni (jatkan taas puunmukailua, pitäs saada toi joskus valmiiksikin) ja kirjotin selkeän mielipiteeni tohon samperin levyyn. Argh.

Mulla oli kauheet suunnitelmat kirjottaa tänään kirjaa varten olevaa juttuani, mutta taidanpa tehdä siitä huomenna ihan erillisen merkinnän, joten huomenna mietintää naisten ja miesten välisistä eroista, ulkonäköjuttuja ja sen sellasta. Ja Jani koittaa koko ajan nyt säikytellä mua xD <3 Ja hymyilee tossa ilkikurisesti. Jooh. Huomisiin, väsyttääkin jo. Eikun niin joo, Ansku kävi meil tänään ja se värjäs mun hiukseni, unohdinpas ottaa purkista kuvan mutta, maksopa 9 euroa punanen hiusväri kumminkin. Nyt on puuuunainen. Oli jo ehtinyt niin haalistua että ihan hävetti.

Leena

P.s Muistinpas tehdä merkinnän nukkisblogiinkin, huh, ties kuinka pitkään aikaan.. xD Ja kolme uutta lukijaa jeiii!!

2 kommenttia:

Sanna J. kirjoitti...

Heh mulla on kans toi kehys, mutta mulla siinä on tosin peili.
Leffoista oon nähny molemmat, The Eyen tosin alkuperäisenä Kiina-versiona ja Amityvillestäki oon nähny pari eri versioo. Kummatkin loistavia!
Nora Robertsin jätän kommentoimatta xD

Leena kirjoitti...

Sanski: Aijaa niitä on sitten monelaisia :) Jooh aasialainen versio on kyllä parempi.. ja toi Amityville oli aikkaasss paska.