sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Sunnuntai leffojen parissa

Janin porukat kävi siis tänään. Oli onneksi suhteellisen siistiä. Juotiin kahvia ja syötiin kääretorttua. Jani sai kahvia ja ruusun <3 Näytinpä kenkiäni tarkemminkin Janin äidille, kun Janin äiti vitsaili koko ajan, että voisin perustaa kenkäkaupan xD Noh, esittelin CanCanit ja heti tuli ihana kommentti "Hienot kengät" "No ne oli mun kalleimmat korkkarit.. makso kuuskymppiä" "Eihän se nyt edes ole paha hinta!" Ja jatko mun kenkien ihastelua ja kummasteli kuinka pysyn niillä pystyssä xD Jani nauro, kun kerroin, että sen äiti on ihan paras xD Miksi? No siksi, että se rakastaa mun tyyliä. Kovasti tuli pohdintaa, että miksi kaikki on niin mustaa, mutta eipä mitään sen kummempaa. Outoa, että poikaystävän äiti tykkää 0_o

Ostinpa tossa niiden toppien ohella leffojakin tällä viikolla, en vaan ole viel ehtinyt esittelemään. Katsoin ne kaikki. Osan olinkin jo nähnyt, esim Geishan muistelmia (joka oli kyllä kirjana parempi, mutta leffa taas esteettisesti ihana, mainiot näyttelijät ja puvustus, kaikki nam.. haluan noiden Geishojen hiukset!) ja Surkeiden sattumusten sarjaa (jonka kirjoja myös halajan ahhh) olenkin etsinyt jo kauan. Jokanen makso 3 e kipale, ei paha. Christinas house oli aika outo, mietin että jos sen myis eteenpäin. Laitanpa sitten kuviakin noista mun suosikeista <3 Niin, katsoin eilen Liisa ihmemaassa, taas. Mutta olen niin rakastunut siihen. Kun katsoin sitä ekaa kertaa olin syödä kieleni ollessani niin innoissani. Eilen tuli kans Wild wild west, oh, ihana elokuva, siitäkin kuvia sitten. Steam punk elokuvia pitäis tehdä enemmän! Jani latas mulle Beetlejuicen ja Phantom of the Operan, joten huomenna niistä varmaan lisäihkutusta.

Violetin puku on jotain niin ihanaa

Kelpais mulle toi takkikin.. ja kaikki muukin itseasiassa
Pahishahmoilla sais aina olla raitoja. Jim Carreyn yks parhaimmista roolisuorituksista!
Ah ja Violet <3 Siis nimikin on jo ihan paras.

Siitä puheenollen, olen ihkutellut Janille jo pitkään kuinka rakastan raitoja ja tykkään mustavalkoteemasta, johan siltäkin tuli, että saan maalata sen tietokonepöydän mustavalkoseksi. Ja kysyin jos saisin tuolin ja sohvankin verhoiltua ehkä raidoilla (tai sitten vain mustavalkoiseksi ja tyynyt raidalliset?), eikä tullu vastaväitteitä, joten taisi olla myöntävä vastaus, jeii! xD <3 Hip hei hurraa, meillä on kohta ainoa väri vain violetti, kun kaikki muu on mustavalkoista. Saa nähdä miten käy xD Ton sohvakuvan tarjos google. Nommmm<3 Ehkä mut on aivopesty, kun niin monessa seuraamassani blogissa ihkutellaan raitoja mitä ihanimmalla tavalla.. *kateellinen huokaisu*Anne ja Helena, ahhhh <3
Elokuvamaailman ehk yks ihanimmista kisuista<3 Tuonne, tänne, kaikkialle..
Valkoinen kuningatar <3 Anne Hathaway on yks mun suosikkinäyttelijöistä
Hooot korsetit ja muut kuuluu osana Wild wild Westin maailmaan
Pätkä pahis ja pahittaret <3
Joo-o. Viikonloppu menikin suhteellisen nopeasti. Harmi. Ainiin, Jani katto tänään mun ompelukonetta, se toimii sittenkin, vaikka luulin sen hajonneen.. oli yksinkertasesti korjattavissa. Eli kun rahaa tulee neljäs päivä, tää tytteli lähtee Eurokankaaseen ostaa hirveen läjän neuloja (hajotan ne aina), mustaa lankaa ja metsästänpä raidallisia kankaita. Jos sais vaikka uudet petivaatteet ja verhot makkariin? ;) Mut on aivopesty rakastamaan kenkiä ja mustavalkoraitoja ikuisesti!

/Leena

Ps 50 lukijaa kolahti niin, että rapsahti! Ja kyllästyin taas ulkoasuun, joten vaihdoin punasesta takas violettiin.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mä kans ihan rakastuin Violettiin joskus <3. Siis tuohon hahmoon :D. Surkeiden sattumusten sarja on aika köpönen kyllä leffana, tönkkösesti etenee ja silleen, mut on siinä niin mahtava lavastus ja puvustus et sen takia sitä jo jaksaa kattoa monesti!

Samoin Geishan muistelmat, aika pitkäveteinen, hidas ja tylsä jos nyt pelkkää juonta katellaan, mutta on sekin niin kaunis ettei muut puitteet haittaa :D.

Positiivinenpakana kirjoitti...

"The phantom of the opera is there, inside my mind!" Hyvä elokuvamaku sinulla muutenkin, etenkin Phantom ja Beetlejuice kuuluvat minunkin suosiikeihin *Nimimerkillä: katsoin Phantom of the Operan kahdesti peräkkäisinä päivinä... Kymmenennen kerran"