maanantai 13. syyskuuta 2010

Sateinen maanantai

Kyllä huomaa selkeesti, että syksy on tullut. Vaikka välillä lämpötila nouseekin takasin 20 asteeseen, silti näyttää ja tuoksuu syksyltä. Tänään on satanut koko päivän, tosin se lakkaa vähän väliä, mutta alkaa aina uudestaan. Kaikkialla on märkää ja omituisen uneliaan näköstä, alkaa väsyttää kun katsookin ulos. Puut on alkaneet muuttaa ihan selkeästi väriä ja maahan pudonneet lehdet saa olon jotenkin haikeaksi. Taas on yksi kesä ohi. Ja kohta pitää taas tälläytyä miljoonaan vaatekertaan. Hyvä syy silti ostaa uusia pipoja ja käyttää säärystimiä. Eikä kukaan mieti miksi mulla on joka päivä erilliset villasukat (niin kuinka monta niitä villasukkapareja oikein olikaan?). Tänä talvena aion pakottaa jonkun mun kanssa pulkkamäkeen jos ei sovinnolla kukaan lähde. Mistä mä saisin pulkan itselleni? Mutta oikeesti, onko hauskempaa talvipäivää, kuin leikkiä lumileikkejä ja mennä pulkkamäkeen? Kaikki aikuset on aina niin samperin vakavia. Elämän kuuluu olla hauskaakin. Onko kukaan muu käyny vielä tässä iässä pulkkamäessä? Lapsikin olis hyvä tekosyy mennä, hehe.

Olis kauheesti taas mieli meinannu mennä kirpparille, mutta hillitsin itseni, tuskin parissa päivässä on ehtiny tulla maan mahottomasti uutta tavaraa. Ehkä myöhemmin tällä viikolla. Vois metsästää taas uusia vaatteita ja alottaa jo jokavuotisen syksyn-joululahja-etsintä-jo-ennen-muita-operaation. Lahjoja on niin vaikea keksiä, niin alotan tän rumpan jo muita ennempään, jotta löydän kaikille jotain kivaa. Varsinkin kirpparilta just löytää aina jollekin jotain lahjaksi. Saa nähdä, jos ei silti löydy niin taas tulee monta maalausta tehtyä. Siitä tulikin mieleeni, että tänään vois taas maalata jotain. Vois ehkä kehittää jonkun kivan jutun blogiakin varten, ehkäpä. Lähinnä on synkkä, taiteellinen ja haikea fiilis. Tekee mieli purkaa sitä jotenkn. Kaipa sitä kirjaakin vois tänään tehdä. Tosin en nyt viitti alottaa vielä, koska mennään Janin kanssa kohta käymään Postissa hakemassa mun toinen kenkäpaketti. Jep! Se on saapunut, vihdoinkin! Joo ihan ku olis kulunut vuosiakin..

Tänään mä olen toikkaroinut koulussa tän näkösenä. Anniina ystävällisesti otti kuvan, kun tultiin kotiopäin. On kyllä näppärää saada kyytiä kotiin. J-Pkin tuli samassa kyydissä, me asutaan kaikki samassa talossa, mutta eri rapuissa xD No tosiaan asu. Kengät on samettiplattarit, ostettu Hesasta muutama vuos sitten. UFFilta, oisko ollu 22-26 euroa. En muista (kerrankin) tarkkaan. Sukkikset mulla aina menee rikki. Saan aina jatkuvaa kommenttia "Tiesitkö, että sun sukkahousuissa on reikiä?" Ööh joo ihan ku en huomais. Useimmiten hajotan uudet jo heti ensikättelyssä, koska ne menee rikki heti päälle pistäessä (kynnet jotenki aina rikkoo). Nää sukkikset näyttää kivoilta, ihan raitasilta. Hame on kirpparilta ostettu tän vuoden alusta. Piti ostaa uusia hameita, kun edelliset ei tosiaankaan mahdu enää päälle. Makso pari euroa, oikeen kiva pitää. Nahkatakki makso neljäkymppiä yhestä Porilaisesta liikkeestä jonka nimeä en tietenkään muista. Uus laukku käytössä, sitä ei tosin pahemmin näe.. Mulla on kiva paitakin päällä, mutta en tajunnu avata takkia, ehkä esittelen sen teille myöhemmin.

Mulla on tänään harvinaisen läski olo taas. Ehkä se johtuu siitä, että luin koko aamun ihanien kauniiden, laihojen, tyylikkäiden ihmisten blogeja ja paha tapa vertailla itseään heihin, kävi taas päälle. Huoh. Mun pitäis lopettaa toi vertailu, se ei johda mihinkään. Ei ihmiset voi olla samanlaisia, eikä kuuluiskaan. Erilaisuushan tässä just onki siistiä. Silti on pakko miettiä onko toi laihempi ja onko se muiden mielestä nätimpi (joka on tietenkin miljoona kertaa kauniimpi ku minä)... Estäkää mua dissaamasta itseäni, helvetti. Mä olen itseni pahin vihollinen. Olen niin väsynyt siihen. Noh, sen verran voin itseäni parantaa, että kiinteytysohjelmani on selkeesti käynnissä, käydään Anskun kanssa melkein joka päivä lenkille ja kehitän itselleni taas tehokkaan sisätreenin ja alan polkee kuntopyörää. Harmi, että ulkona on tollanen sää, ei voinu polkee kouluun =/

Nyt vois kehitellä jotain sapuskaa ja mennä siivoamaan keittiön tiskivuorta.

/Leena

P.s Vaihdoinpa ylhäällä olevaa kuvaa..

Translation:

You can see a clear manner, that autumn has arrived. Even as the temperature is rising back to 20 degrees, still looks and smells like autumn. Today it has rained all day, but it ceases to matter a bit, but always starts again. Everywhere is wet and strangely sleepy-looking.
The trees are just starting to change color. Again we have over one summer. . Good reason to buy new hats and leggings to use. And no one think about why I have separate socks every day (so how many pairs of wool socks properly again?). This winter I am going to force someone to do with me sledding hill. But seriously, is more fun to the winter day than to play games in the snow and go sledding on a hill? All adults must always be so serious. Life is supposed to be funny. Has anyone else been yet at this age, sledding hill? Even a child would be a good excuse to go, hehe.

3 kommenttia:

Jonsu kirjoitti...

mä tuun sun kanssa pulkkamäkeen! oon ihan samaa mieltä et aikuistenkin pitäs käydä pulkkailemassa ja leikkimässä lumisotaa, siitä tulee niin lapsi-olo, aww <3

Leena kirjoitti...

hihii jeeiiii <3 Sun pitää sit tulla Poriin talvella<3

Jonsu kirjoitti...

oon tulossa! >:---) varmasti!