torstai 7. huhtikuuta 2011

Abney Park

Tänään olisi tarjolla hieman steam punk musiikkia, Abney Park kuuluu suosikkeihini, joten sitä siis. Bändi on kotoisin Seattlesta, Usasta (jotain hyvää sieltäkin siis aina välillä tulee). Nimi tulee Lontoossa sijaitsevasta haustausmaasta Abney Park Cemetery. Ensimmäinen levy ilmestyi jo vuonna -96, yhteensä levyjä on jopa 11 kappaletta. Kuunneltavaa siis löytyy, viimeisin albumi julkaistiin viime vuonna lokakuussa 15. päivä. Pidän kovasti siitä, että bändillä on käytettävissä monia erilaisia soittimia ja kaikki on mietitty vaatteita ja soittimia myöten. Kappaleiden teemat vaihtelevat rakkausballadeista ilma-aluksiin ja steampunk vaikutteiseen maailmaan. Olisikin aika hurjaa nähdä kyseinen bändi jossain tapahtumassa.. Pahoinpelkään ettei ne kauheesti keikkaile ihan Suomessa päin =/
Kotisivut: Abney Park homepage

/Leena

2 kommenttia:

AC kirjoitti...

Vitsit muakin on alkanut vähän kiehtoa noi steampunk-jutut, vaikken ikinä ollut moisesta kuullutkaan ennenkuin oon alkanut sun blogia lukea :)

Leena kirjoitti...

Chrisis: No se on omalla tavallaan oma alakulttuurinsa, jota ei kauheasti näykään missään, mutta se on koko ajan yleistymässä.. sinänsä harmi ja sinänsä kiva XD Ja kiva jos jotakuta muutakin miellyttää :)