torstai 21. huhtikuuta 2011

Disney Villains


Eli siis on tullut aika kertoa taas, kuinka rakastaan Disney elokuvia (piirros varsinkin) ja olen niihin täydellisen koukussa, kerännyt tietenkin lapsesta saakka. Osana identiteettini löytymiseen on varmasti Disney animaatioiden pahishahmot. Ne on vaan niin siistejä, asuu synkissä paikoissa, hienommat vaatteet, kuin päähahmoilla ja tietenkin asenne kohillaan (joillain kyllä hieman liikaakin..). Eli siis suosikit tulee tässä.. tosin huomasin, että niitä on puolet koko tuotannosta, mutta samapa tuo xD


1.

Ykkössijalle pääsee Pahatar elokuvasta Prinsessa Ruusunen. Jo ollessani lapsi, minusta Pahatar oli aivan äärettömän cool. Makeat vaatteet, luonnollisesti sain ihastuksen korppeihin, synkkiin linnoihin ja Pahatar omaa myös ihanan tyynen olemuksen, jollaista olen aina halunnut itselleni. Se vain olemuksellaan luo ympärilleen tunnelman, jossa kaikki varmasti tietää oman paikkaansa, Pahatar huokuu sellaista valtaa ja itsevarmuutta, että ei sitä voi kuin ihailla. Pahatar on myös tyypillinen nainen, ei pääse juhliin, närkästyy ja koittaa kostaa mahdollisimman pahalla tavalla, kostot on suloisia? Noidat on parhaita. Harmi vain aina pahismuodossa, huomaan.. 2.

Kakkosena tulee Lumikin paha äitipuoli (luonnollisesti Disney elokuvissa joko toinen vanhempi tai molemmat ovat kuolleet, yritetäänkö jo sillä luoda samantien synkempää ja traagisempaa vaikutelmaa?), joka myös synkässä noituudessaan on mielestäni ollut aina mahdottoman siisti hahmo. Korppi jälleen kumppanina, synkkä (joka gootille sopiva) linna, jonka tyrmä on just sellanen, mikä sopisi minullekin taijuomien keittelyyn ja itsekseen naureskeluun.3.

Kolmanneksi mun listoillani pääsee Pienen merenneidon pahis mustekala, Ursula. Kurvikas ja suhteellisen itsekäs (muiden sieluja halajava) naikkonen kieroilee itselleen mitä tahtoo ja on suostuttelukyvyillään suhteellisen tehokas tapaus. Olen aina pitänyt siitä, miten Disneyn piirtäjät on saaneet lonkero-osuuden kehosta mukautumaan kehoon niin, että se näyttää mekolta. Suhteellisen gootihkon synkkä ulkonäkö myös hänellä ja luonnollisesti noita on jälleen paha. Tietenkin noidalla on jälleen kätyrinsä jotka auttavat häntä tekemään pahojaan ja tällä kertaa sitä on kaksinkappalein, mureenoina (mureena kuulostaa ihan joltain ruualta..). Kiero ja Liero on musta hurjan sulosia, niillä olisi voinut olla vieläkin suurempi osa elokuvassa..
4.

Tämän sijan saa tietenkin Scar (Leijonakunkku). Luonnollisesti tämä leijona on myös saanut synkemmän olomuodon laihemmalla keholla, einiin suurella harjalla (joka on tietenkin musta) ja arvella (jonka saamisen voipi arvata elokuvan jatko-osasta). Yksinkertaista. Hahmo on luonnollisesti pahismaisen itsekäs, mutta kuten kakkosessa tulee ilmi asioita (joita en paljasta jos joku ei ole vielä nähnyt), en ole varma, tekeekö hän tätä silti omasta tahdostaan.. mutta on se silti luonteeltaan suhteellisen tunteeton, kuka ny haluaa tappaa omia perheenjäseniään? Tällä pahiksella on monta kannattaja-apulaista, hyeenojen muodossa. Mun suosikki on ehdottomasti Ed, ei voi olla niin taulapää oikeesti. Scarin laulu on myös mm. elokuvan parhaimmista.


Awww
5.

Nimi on Hades, Manalan herra, kuis hurisee? Joo, heti kun näin Herculeksen, ihastuin Hadeksen hahmoon, sillä on sinistä tulta päässään, joka on siis fleda (täh sammuks mun fleda?!), kaavun helmat on jonkinasteista.. savunsumun mitä lie onkaan ja se näyttää äärettömän cooliesilta. Apureina on Piina ja Paniikki.. öm, jonkinasteisia demoneita, kenties? Kolmipäinen koira Cerberus (josta en tietenkään löytänyt kuvaa, harmi) löytyy Manalan porteilta vahtihauvana ja lemmikkinä (tahtoo, kuka hommaa mulle?). Tässä elokuvassa Hades tekee myös yhteistyötä Kohtalottarien kanssa (yksi kehrää, yksi kutoo ja kolmas leikkaa), jotka ovat vastuussa kuolevaisten elämänlangoista (tämä mytologia on eritoten mua aina kiinnostanut).
Makee lautturi eiks je?Hmm.. taidanpa päättää tähän, ettei tuu hehtaaripitkä, lisää Disney hahmoista seuraavalla kerralla kenties :) Hei huomenna väsään sen kauan odotetun meikkausvideon ja voisin väsätä tässä vielä jonkun muunkin toivepostauksen. Lisää toivepostauksia voi aina ilmotella jaaa.. sillei. Leena kuittaa ja jatkaa ihanaa lomalököilyä!

/Leena

P.s Sunnuntaina mulla ja Anniinalla pippalot, kuka haluis tulla? Kuudelta alotellaan, yömyöhään jatketaan (aamuun?) ja yöksi saa toki jäädä!

7 kommenttia:

BrokenCinderella kirjoitti...

Tosi ihana postaus.<3:)) Tykkäsin!

HajaMiel kirjoitti...

Haha, hauskan aiheen keksit. Allekirjoitan Ursulan, Hadeksen ja Scarin koska tahansa, aivan loistavia hahmoja!~

Fehlgeburt kirjoitti...

uuuu lisää Disney postauksia kiitos <33 Oma suosikkini on Cruella Devil.
Mutta pakko korjata sinua vähäsen,Kiero&Liero on mureenoita, ei ankeriaita ;>

Marianna kirjoitti...

Muut allekirjoitan, mutta Herkules on vielä näkemättä joten viimeiseen en voi ottaa kantaa :D asia on korjattava pikimmiten!

Leena kirjoitti...

Apprehensive: Kiitti, lisää siis tulossa xD

HajaMiel: Khihi niin onkin!<3

Fehlgeburt: Ai jaa, kiitoksia korjauksesta, vaihdanpa sen tohon xD Juu Cruella on kyl hyvä hahmo, mutta ei suosikki, koska vihaan sitä niin paljon kun se haluaa tappaa eläimiä turkiksiin.. eli vois tehä inhokkipostauksenki vaikka xD

Feline: Se on korjattava sitten, Hercules on mahtis leffa!!

satsu kirjoitti...

Oi ihana postaus <3 Disneyt on rakkautta. Omiin suosikkeihini kuuluu kanssa Scar, Hades ja Pahatar ~

Leena kirjoitti...

satsu: Khih, no ne vaan on ihan parhaita :)