sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ei voida kertoa mitä siinä on..tiedä vaikka olisi laitonta

Kerrankin onnistui kulmat


Viikonloppu on menny ihan mukavasti.. ollaan Janin kanssa pidetty Madventures putki. On siis naurettu suhteellisen paljon ja ruokahalu on ajoittain lähtenyt. Oon katsonut aiemminkin kaikki jaksot, mutta onhan toi mukavaa virkistystä. En tajua miten ne voi olla nii rentoja ja miten ne voi saada tosta sarjasta vaan niin helvetin hyvän. Kyllä suosittelen kaikille. Herkkänahkaisten ei silti kannata katsoa Mad Cook osuuksia, tosin noi ruuathan on eri maiden perinneruokia, joten mitäpä niitä sen kummemmin ihmettelemään. 

Oon saanut myös siivottua ja ollaan söpöilty. Partsille paistaa niin ihana kevätaurinko, että innostuin ottamaan kuvia tänään, mutta ne ei ollu mitenkään kauhean loistavia, huoh.. Mutta on niin kesäfiilis jo! Tahdon Kirjuriin ryyppäämään kavereiden kanssa, tahdon käyttää kivoja kesämekkoja, syödä jätskiä, käydä terassilla, höpötellä turhia notskilla kavereiden kanssa ja grillata hyvää kesäsapuskaa. Mikään ei oo parempaa, ku tuoreet perunat ja grilliruoka.. Tulipas nälkä. Taidanpa mennä laittamaan iltapalaa.

Myytävänä mulla olisi vielä mm. tälläinen mekko, lähtee 15 e. Sähköpostia kiinnostuneet voi laittaa leena.flinck@gmail.comKaappasin Yolan yhteiskuvaan, se ei oikein pitänyt..

Kirpparilla Anskun kanssa siis käytiin tossa muutama päivä sitten ja sieltä löytyi mukaan vitosella tää olkaimeton kesämekkonen. Aivan ihana. Kenkulit ostettu Ireneltä 20 eurolla. Jani oli hyvä kuvaaja ja kuvasi myös kameran kantonarua 

Ja tältä oon näyttänyt koko viikonlopun. Sain kivoja vaatteita Annalta ja ne on olleet heti suuressa käytössä. Kotona tulee käytettyä enempi värejä enkä kauheasti mieti miltä näytän.. pääasia että vaatteet tuntuu hyvältä ja on rennot. Jani hymyilyttää mua kovasti (ihkuällöö) HYMYKUOPAT ON POP

/Leena

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Kissoilla on aina sama ilme kun niiden kanssa yrittää samaan söpöilykuvaan :D

Annele kirjoitti...

ihania vaatteita kauniin naisen päällä! :)

Leena kirjoitti...

M: Joo se kyl on xD

Annele: Khih kiitoksia kultsi<3