tiistai 26. huhtikuuta 2011

Bileen tarpeessa

Minä ja Anna
Eli siis lauantaina pidettiin Anskun kanssa bileet pystyyn ja joukkoa tulikin ihan mukavasti (tosin kaikista ei kuvia..). Anna tuli meille puol viiden maissa ja aloteltiin jo pikkasen meidän parvekkeella. Alkulämpötila oli 16 astetta ja Anniinan tullessa paikalle kuuden maissa, lämpöä oli siinä sellaset 28. 

Tuli niin kuuma, että päätettiin lähteä pihalle keinumaan pihakeinuun. Heti viileni, tosin tunnelma nousi entisestään ja pikkuhiljaa paikalle ilmestyi myös Jarkko, Tatu, Cisse ja Jusu tyttöystävänsä kera. Keinussa oli tiukkaa, kun minä, Jani ja kaksi Anskua vietiin koko keinu, joten raahattiin loppujoukolle penkkejä viereen. Välissä käytiin Anniinalta hakemassa vähän viinua.. ja sitten lähti Leema nousuun ja olin aivan totaalisen kännissä. 


Kaappasin Cissen viereeni
Iltaa kohden alkoi tulemaan jo viileä ja mietittiin, että nyt varmaan sisällä pystyy jo olemaan ja monen suusta kaukui " Singstar". Joten sitä sitten pelattiin ja laulettiin monta tuntia, oli oikeen mukavaa! 12 maissa kun puolet porukasta oli jo lähtenyt, lähti Tatu, Jarkko ja Anniina vielä kaupunkiin ottamaan häppää ja me painuttiin Janin kanssa tekee tuttavuutta Nukkumatin kanssa. Voisin sanoa kyllä, että erittäin onnistunut ilta, ois vaan voinut itsekin jaksella vähän kauemmin =/ Silti, oli senki edestä krapulaa eilen ja tänään vielä aamulla noustessa oli sellanen olo, että jatkuuko tää krpula muka vieläkin.. Ens kuussa taas!


Anniinan ilmeet on parhaita. Taitaa olla Tatun sormet taustallaJarkko on kaapannu kisun syliinsä awTatu ja Ansku meno päällä
/Leena

Eilinen fiilis oli Nemin mukainen

Ei kommentteja: