sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

I'm so goth I was born wearing eyeliner.

 Multa pyydettiin siis sellaista postausta, missä oon ensin ilman meikkiä, sitten meikkaan ja valmista meikin esittelyä. Eli näytän kotona suhteellisen aneemiselta, oon yleensä verkkareissa ja jossain topissa. Hiukset on kertakaikkisen takussa, voi olla montakin päivää, etten jaksa harjata hiuksia (ja sitten mietin, miksi hiukset on huonossa kunnossa).. Mulla on tällä hetkellä iho suhteellisen huonossa kunnossa, se on kuiva ja finninen, mutta ehkä te että kuole siihen. Näytän oikeesti aivan oudolta. En ole vieläkään tottunut painonnousuuni. Noh, mutta näin siis yleensä meikkaan.

Yleensä nypin ensin kulmakarvat, aina niitä ei silti tarvitse nyppiä.. Pohjustan ihon puuterilla. Taputtelen sen ihoon, en siis vedä sitä pitkin ihoa. Puuterinani on Lumenen Mineral Powder, mutta vaaleinkin Lumenen puuteri saa naamani näyttämään kellertävältä.. on se kiva olla kalpea. Kotona ollessani käytän siis yleensä sekoitusta irtopuuteria, jossa on talkkia ja kaupasta ostettua irtopuuteria. Se on parempi sinänsä, koska se on vaaleampi eikä ihoni kuivu niin paljoa (atooppinen iho)
Levitän ensin yläluomelle valkoista kajalia, sitten alas mustaa ja sitten siistin rajat leveämmällä siveltimellä .
Laitan Wet and wildin H20, water proof, nestemäistä kajalia. Se on kyllä turhankin tehokasta, se jää kolmeksikin päiväksi ja sitä voi vaan parannella aamuisin. Yleensä poistan sen rasvan avulla (Helosan on hyvä kaikkeen! jopa hiusvärinki se poistaa ihosta). Oon muutaman vuoden ajan laittanut silmän sivuun pilkkuja, nestemäisellä kajalilla niistä saa ihan siistejä. Mutta niihin voi käyttää myös luomiväriä, jonka kanssa käytetään hyvää sivellintä, sivellin kastetaan ja siihen laitetaan luomiväriä. Jotkut tekevät näin myös silmänrajaukset tai kulmakarvat.


Ja sitten vielä kulmat ja ripsiväriä, wet and wildia xxl lash.. En ole vieläkään löytänyt kunnollista kulmakynää.. suosituksia?

Lisäksi vielä huulipunaa (en tiedä merkkiä) ja poskipunaa (enkä senkään).. tosin poskipuna meni jotenkin oudosti, taisin olla tilapäisesti hieman sokea huonon valon takia.. Huulipunan laiton aloitan niin, että laitan huulille ensin puuteria, jotta puna pysyisi paremmin. Siveltimen avulla reunat ja siitä huulipunaa keskemmälle. Tulos on tasaisempi siveltimen kanssa, suosittelen.


Jani toimi hovikuvaajana

/Leena
P.s Olo on jo terveempi, tänään matkaan vielä ensimmäistä kertaa kyläilemään Annalle!

9 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Ihana postaus (: ja sun tukka on lääh.

M kirjoitti...

Sun ihosta tulee noin hyvän näköinen pelkällä puuterilla? O_o Toki kun katsoo tuota ensimmäistä kuvaa, niin eihän sulla ole edes mitään mitä tarvisi peitellä.

psykolokki kirjoitti...

Oho mikä muutos, mut todella kaunis lopputulos =)

netteraven kirjoitti...

Ihana postaus. ^^

nobody kirjoitti...

Kannattaa noihin kulmiin ostaa siveltimellä laitettavaa kulmaväriä; itse käytän tätä: http://www.chictoday.com/daily/wp-content/uploads/2008/09/made-for-me-naturals-face2.jpg , noita on sekä tummat että vaaleat hiukset omaaville :) Todella hyvä ja luonnollinen lopputulos! -amelii

BrokenCinderella kirjoitti...

Kiva postaus!:) Oot kaunis,mutta todella erin näköinen ilman meikkiä.<3

Leena kirjoitti...

Feline: Kih kiitoksia<3 Itsekin tykkään :)

M: No kai sitten? 0_o Kun en muokannut ihoa mitenkään.

Ravage: Oon ruma ankanpoikanen xD!

Nette: Khih<3

amelii: Pitää kokeilla! Ja kiitoksia<3

apprehensive: Niin olenkin erinäköinen, siksi meikkaankin, näytän mielestäni hölmöltä ilman..

Unknown kirjoitti...

tykkään sikana tälläsist postauksist! saisko toivoa täst sellasta videotutorial juttua? ;o sais vaan paremman käsityksen siveltimen liikkeest jne :)

Leena kirjoitti...

Tuukka: Juuh oon itseasiassa tekemässäkin sellasta, mutta en ole vaan saanut vielä aikaseksi.. Pian oon tekemässä siis :) Kiva kun joku tykkää! <3