sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tauko

Blogi jää tauolle. En jaksa ihmisten kommentteja enää. Ens kerralla kun tulen tänne, asetukset menee niin, ettei tänne pysty kommentoimaan enään, kuin kirjautuneet. Olen väsynyt, sairas ja kyllästynyt ihmisten valitukseen. Tää on ollut mun melkein ainut iloni ja sekin pitää viedä. Huoh, en jaksa nyt toistaseks.

Leena

I take a little break.. I come back maybe.. next week or next..

15 kommenttia:

Pahalapsi kirjoitti...

Elä välitä anonyymien kommenteista, niitä tulee jokaiseen vähänkin tunneutumpaan blogiin! Luurankoja kaapissa on ihanan persoonallinen ja siun näköinen blogi, on todella harmi että idiootit jaksaa mollata. Jaksamisia ♥

Marianna kirjoitti...

Ikävää jos sinusta tuntuu tuolta :( välillä voi kyllä hengähdystauko olla ihan paikallaan, toivottavasti olosi paranee ja jaksat joskus taas postailla. Tällä ainakin tulee ikävä postauksiasi (:

Pärjäilemisiä <3

Heidi kirjoitti...

Hyvä päätös! Siis estää anonyymit, toki taukokin voi tehdä hyvää. Jos ihminen ei uskalla sanoa ilkeästi omalla nimellään ja kasvoillaan, niin ei tarvitse sanoa ollenkaan. Voimia <3

Lady Grotesca kirjoitti...

Jaksamisia nainen <3 Minä vaihdoin myös asetukset niin että ei voi kommentoida kuin tunnuksen omaavat. Minäkin sain kaikilta kateellisilta vanhoilta "kavereilta" kaikkea törkyviestiä. Ja vielä kun itse tunnistin kys. ihmiset niin turhaapa sitä on omaa päätä vaivata moisilla ämmillä :) Jatka vaan blogin pitämistä. Itse tykkään paljon siun jutuista <3

BrokenCinderella kirjoitti...

Voiei...:( Tosi surullista lukemista.Mä niin tykkään sun blogista.<3 Vittu noi ihmiset on paskoja!:(( Mä en voi ymmärtää.. Toivottavasti jatkat kirjoittamista kun olet siihen taas valmis.<3 Olet ihana.:)

Emmi kirjoitti...

Yritä jaksella<3

Annele kirjoitti...

voi ei :'( mitä sulle on kommentoitu... hitto ihmisiä, mikä niitä vaivaa...!! voimia kaunis... <3 älä anna kenenkään itseäs lannistaa! Maiju

Haparoiden kirjoitti...

Voi ei :< hei, koeta jaksaa.

P kirjoitti...

Mullekin on tullut nyt aika paljon anonyymipaskaa, ja ihmeen paljon sellainenkin voi loukata!

Kannattaa tosiaan tehdä vaikka niin, että julkaiset vain asialliset kommentit tai jotain.

Sulla on mielenkiintoinen blogi ja olet kiva tyyppi, älä välitä anonyymeistä idiooteista. Varsinkin kun yllättävän usea saattaa olla joku 14 v angsti tai kettuuntunut tuttusi.

Miss Chaos kirjoitti...

Elä lannistu, me tykätään sinusta silti <3

Kiva kun ihmiset ajattelee sanomisiaan ja tekemisiään... -___- Kai siitä tulee joku vallan tunne kun saa anonyymina kiusata tai tapella tai trollata. Itekin kyllästynyt melkein koko internetziin.

SylvanaVampire kirjoitti...

Höh, ikävää <3 Mut toipumisia

SylvanaVampire kirjoitti...

pärjäile ---\--,{@

BrokenCinderella kirjoitti...

Kiitos.<3

Hele kirjoitti...

Kirjoitin tästä anonyymistä kiusaamisesta pienen merkinnän vähän aikaa sitten... En itse ole onneksi joutunut sen kohteeksi, mutta olen nähnyt hirveän monessa blogissa mitä naurettavimpia trollailuja.
Ainoa keino jonka voisin kuvitella auttavan on paksumpi nahka :/ Jos aikoo bloggata, pitää hyväksyä että kaikilla ei ole kivaa sanottavaa eikä kaikkia voi mielyttää. Tärkeintä on että itse saa jotain positiivista bloggaamisesta ja että niitä positiivisia kommenttejakin tulee joskus :)
Muista, sulla on kuitenkin 157 lukijaa! Se on jo aika iso kasa ihmisiä jotka haluaa lukea sun tekstejä...

Leena kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! Teidän kommentit sai mut taas jatkamaan kirjoitusta ja muutenkin itsetunto nousi takaisin entiseen.. olen tosi kiitollnen, että mulla on noin ihania lukijoita!!