perjantai 1. huhtikuuta 2011

Laivareissu

Eli me käytiin siellä laivalla jo joku kolme viikkoa sitten, mutten ole vain jaksanut laittaa näitä kuvia.. Suurinosa kuvista on täysin epäonnistuneita ja ei sitten tajunnu ottaa itsekään mitään kuvia oikeestaan koko matkasta.. höh. Mun paparazeilu on näköjään jäänyt selkeästi vähemmälle.

Olenpas iloinen


Kävin kannella Anskun kanssa

Ellu miettii miten mun hiukset pysyisi rullalla


Tea laittaa mun hiuksiaYökerhossa. Emmi on aika edustavaKotiinlöhtöMäkin siellä ojentelen kaulaani

Oli kyllä hurjan hauskaa, alkuilta juotiin alkoholia jota oli ostettu Tax Freestä, hyttien ovet oli auki ja poukkoiltiin toistemme hyteissä. Meidän opettaja Tea laitto melkein kaikkien hiukset, mulle laitettiin ihanat kiharat, jotka pysyi koko matkan mun päässäni, harmi vain niistä ei ole onnistunutta kuvaa.. damn. Olin nii nätti, että kun kävin röökillä yhessä vaiheessa, yksi jätkä tuli sanomaan mulle, että mä olen hurjan kaunis .. piti varmistaa että hän puhuiko hän minulle.. (no kiitoksia) Koko yö tanssittiin ja kävi osa laulamassa karaokeakin. Yö kärjistyi siihen, että tuntui joku olevan koko ajan kadoksissa, tuli riitoja, osa ei muista koko yöstä mitään ja muutenkin aika hektistä.. Oli kyllä aikamoinen kokemus, enkä oo ollut laivallakaan ku viimeksi ysin luokkaretkellä ja siitä nyt onkin jo sitten tosi monta vuotta.

/Leena

P.s Ainiin Blogger vittuilee mulle taas.. eli en näe kuin osan lisäämistäni kuvista ja jotkut niistä on Blogger päättänyt lisätä pariin kertaan, että ilmotelkaa jos joku on pariin otteeseen ni raijaan itteni johki toiselle koneelle tarkistelemaan..

4 kommenttia:

BrokenCinderella kirjoitti...

Mukava postaus.:) Tuo yks sinun kuvista oli tullut ainakin kaks kertaa,missä istut bussissa. Laita hei niitä kuvia missä sulla on kiharat.:)

netteraven kirjoitti...

wää, mäkin tahdon laivalle. :<

Nimetön kirjoitti...

...Olis ihan fiksuu ollu kysyy lupa noitten kuvien kopsailuun, kun oon kaikille sitä faces toitottanut EI KOPSAILUA...

Leena kirjoitti...

Apprehensive: Juuh huoh, tosi kiva toi blogger ku toimii iha erilail joka koneella.. =/ Kiitoksia ku kerroit :)

Nette: Haha sinne sit vaan!

Satu: En mä siel missää nähny =/