keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Style inspiration.. again
Tällä hetkellä tuntuu, että elämäni on aivan täydellistä. Kotityöt rutiinina, Harry Potter elokuvat hemmotteluna (myöhemmin tänään vielä yhtä ihanaa leffaa katsotaan Janin kanssa, siitä sitten hieman arvostelua myöhemmin), Janin tekemää ihanaa ruokaa (tänään oli perunoita lohikastikkeella, namia!), jälkkäriksi lempparijätskiäni (litran paketissa olevaa suklaajätksiä, jonka seassa pieniä suklaahippuja).. 

Pian alan lajittelemaan vaatteitani takaisin vaatekaappiin, joten tällä viikolla varmaan vihdoin vaatekaappiin kurkistustakin blogin puolella (jos vaan muistan ja jaksan). Ihanaa, kun vaatteet kerrankin mahtuvat kaappiin ja saavat arvoisensa tilan. Vaatteet säilyvät paremmin ja onhan niitä kivempi ottaa kaapista ja säilyttää siististi.. Opinnäytetyöstäni sain kolmosen (asteikolla 1-3). Vielä olisi koristemaalausnäyttö, mattonäyttö ja tapetointi näyttö, ensi vuonna laatoitusnäyttö. Siinä ne sitten taisi ollakin. Omituista, että pian mullakin on ammatti. Ei enää koulukaan stressaa niin paljoa, kun se on jo melkein ohi. 

Eilen kävin Anskun kanssa kirpparilla, mutta ostoksista taas kuvaa myöhemmin.. Katsottiin myös ostamani Helinä-keiju elokuva ja herkuteltiin Kartanon perunalastuilla dipin kera. Oikein mukava päivä.

/Leena

P.s Mulla on tekeillä steampunk tyylinen sarjakuva.. huii, en oo ikinä tehnyt, en oo ikinä pitänyt, mutta nyt on kummallinen inspis tehdä sitä. Jos jotakuta kiinnostaa, voin pistää pientä vihjekuvaa siitä :)

4 kommenttia:

Kettu Saarinen kirjoitti...

Upea postaus jälleen, ajattelin heittää tällaisen pienen (ehkä hauskan ja piristävänkin kommentin?): Meillä taitaa olla sama suosikkijäätelö. :3

Katarina kirjoitti...

Pistä ihmeessä pientä vihjekuvaa siitä sarjastasi! :D

Tau kirjoitti...

Ihania nuo kuvat <3
Heyy, laitas ihmeessä kuvaa sarjiksesta, olis kiva nähdä (:

Leena kirjoitti...

Carrie: Khih samiksia! Ja kiitoksia <3

Katzu: Juu pistän, kunhan saan sen siihen kuntoon että kehtaa julkasta xD

ttau: Kiitos<3 Ja juu pistän piakkoin :)