keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ask me answers!

Sitten haluaisin kysäistä että minkälaisia lupauksia aiotte seuraavalle vuodelle tehdä? :)

Leena: Päätin, että tiskaisin joka päivä, jos se ei onnistu niin jokatoinen päivä. Aika hyvin on pitänyt ja tiskiä on ollut selkeästi vähemmän. Myös BatFit haaste on aikamoinen lupaus. Tupakanpolttoa en vielä lopeta, koska päätettiin Janin kanssa, ettei aletakaan vielä yrittämään vauvaa tänävuonna, henkilökohtaisista syistä. Lupasin myös siivota enemmän ja yrittää päästä eroon turhista roinistani, tämäkin lupaus on jo pitänyt, hyvä minä!
Jani: Lupaan että en lupaa mitään.

Minkä kaikkien väriset hiukset sulla on ollut?

Leena: Mulla on ollut tumman ruskeat, vaaleanruskeat, kirkkaan punaiset ja tumman punaiset, punaiset ruskeilla raidoilla, mustat, siniset, vihreät, sinivihreät, turkoosit, vaaleanpunaiset, blondit, hopeiset, keltaiset, violetit, punavalkoiset, mustavalkoiset.. hmm.. puuttuukohan tästä vielä joku? Niin, punavioletitkin on olleet :) 

Montako tatuointia sulla on?

Leena:Mulla on nyt niskassa yksi, rinnassa yksi, käsissä kolme ja jalassa kaksi. Eli seitsemän. Lepakoita on silti kuusi, lasketaanko ne yhdeksi? Janilla ei ole tatuointeja, mutta se on kyllä miettinyt ainakin paria ideaa :)


Ootko menossa Nw'n keikalle?

Olen kyllä menossa Nw:n keikalle, maaliskuussa Tampereelle! Jani ei tuu keikalle, kuskaamaan vain xD Jos menemiseni noin yleisesti kiinnostaa, oon tehnyt menokalenterin tohon oikeaan palkkiin.haluisitko piirtää joillekkin ihmisille noita sun ihania mm. vamppyyri-piirroksias, jos ne silleen "tilais" niitä, jos ymmärrät mitä meinaan? (:


Leena: Kyllä ehdottomasti! Kysyntää ei ole ollut, mutta kaipa sitä voisi jotenkin mainostaa.. Eli jos joku on kiinnostunut taiteestani, niin eikun tilailemaan mitä tykkäilee! Lyijykynällä tehtyjä myyn muutamalla kympillä, maalatut onkin sitten jo vähän kalliimpia. Riippuu myös työmäärästä. Mutta aika halvalla lähtee! Yleensä piirrokset jää luonnoksiksi, mutta myyntiin ja lahjaksi teen loppuun asti ja parhailla taidoillani.
Kysymyksiä en oikein osaa esittää, muutakuin että milloin teidän nukkiskoti saa uutta tuuninkia? :D

Leena: Motivaatio on vähän hukassa. Ideoita kyllä riittää, halu on eriasia.. Eiköhän se sieltä taas joskus puske esiin!
Jani: Heti kun motivaationi kasvaa riittävästi.

Kysymys: Haluisin kuulla häävalmisteluistanne ja kuinka goottityyliset hääjuhlat ovat tulossa :)? Onnea vielä molemmille!

Leena: No Jani antaa ensinnäkin mun tehdä kaikki suunnitelmat, useimmissa ja isoimmissa asioissa kyllä kysyn lupaa ja että voiko ideoitani toteuttaa. Häät pidetään Pomarkussa metsän keskellä, josta meillä löytyy oma talo. Maistraatissa käydään hoitamassa virallinen puoli ja metikön keskellä sitten meidät vihitään sielullisella tavalla ja uskomukseni mukaisesti. Kyseessä on siis wiccahäät. Luvassa on tanssia, musiikkia, paljon ruokaa ja erilaista tekemistä, niitä pitää tosin vielä vähän hioa.. Kaikkea en viitsi paljastaa, että vieraillakin olisi jotain yllätystä ja mulla on luvassa hääpostauksia tässä tällä viikolla! Juhlat ovat niin goottimaiset, kuin niistä vain saan.
Jani: En osaa vastata, 

Miuta kiinnostaisi tietää myös hääsuunnitteluista ja muusta; miten paljon teidän tyylinne näkyy häissä? Mitä odotat yhteiseltä tulevaisuudelta? Otatko miehesi sukunimen? Ja miten nopeasti olette edenneet suhteessa? :) 

Leena:  Janin tyyliä ei kauheasti näy, hänhän nyt ei ole gootti xD Mutta Jani tykkää yleensä siitä mistä minäkin.. mutta toisinsanoen kyseessä on ehkä minun tyylini xD Jani saa silti myös päättää asioista ja me keskustellaan näistä suunnitelmista tosiaan yhdessä. Häistä tulee wiccagoottikeskiaika häät. Wiccalaisuus näkyy rituaalissa ja osassa rekvisiittaa, goottius näkyy kaikinpuolin mustanpuhuvana ja puvuissa ja keskiaikateema tulee näkymään ruuassa ja sensellaisessa. Mä odotan yhteiseltä tulevaisuudelta vähän samaa kuin nytkin, rutiinia, rakkautta ja romanttisuutta, lapsia, avioliittoa ja omaa taloa siellä metsän keskellä. Olen kai tulossa vanhaksi, koska tahtoisin kovasti olla kotiäiti. Ei se silti meinaa, etten tahtoisi välillä bilettämään tai lähteä yhtäkkiä toiselle puolelle Suomea! Miten nopeasti ollaan edetty? No suhde alkoi niin, että en saanut kämppää mistään, että muutettiin yhteen. Siinä samalla sitten päätettiin ylittää kaverirajat ja rakastuttiin. Kihloihin mentiin, kun oltiin oltu n. vuosi yhdessä ja naimisiin mennään, kun kolme vuotta yhdessä oloa on täyttynyt tossa kesällä. En tiedä onko se nopeasti vai hitaasti, mutta viimeksi menin kihloihin kahen kuukauden jälkeen ja naimisiin suhteellisen samoissa ajoissa kuin nytkin..
Jani: Perinteinen elämä on odotuksena, ei ota samaa sukunimeä.

Mua kiinnostaa hääjutut aivan mielettömästi... Joten mikä on erikoisin juttu, mikä tulee olemaan häissäsi?

Leena: Köh köh kaikkea ei voi vielä paljastaa, kaasoni Anniina kyllä tietää suurimman osan suunnitelmista (koska hän on niissä auttamassa), mutta erikoista on tuo wiccalaisuus, eli hypätään esimerkiksi luudan yli seremonian loputtua. Tämä kuvastaa hyppyä yhteiseen elämään.
Jani: *sensuroitu*

Ja pari muuta; minkälaiset olisivat unelmakenkäsi, ja - kotisi? 


Leena: Unelmakengät on tällä hetkellä Iron Fistin ne violetit kengät, missä on koroissa nyöritykset. Myös Minna Parikan Jacueline Black kengät on aivan ihanat.. Ja Belle Blackit.. Unelmakoti taas lömmöttää siellä Pomarkussa, me tullaan remppaamaan sitä kyllä aika paljon, portaikko siirtyy ja on isompi, ulkopuoli on.. ei ihan niin miun tyyliseni. Ja laajennusta tulee aika lailla. Paikalta ei löydy ees juoksevaa vettä, joten sillekin tehdään jotain. Jos ylimalkaalisiin toiveisiin mennään, niin mie asuisin kyllä linnassa tai isossa kartanossa.. Ei silti, kyllä se iso omakotitalokin on tosi poikaa.


Jani: Unelmakotini on keskellä ei mitään perinteinen vanhantyylinen perustalo kaikilla herkuilla. Unelmakenkäni, hmmm... Puolisaapikkaat teräskärjillä ja pohjilla, kestää öljyä ja kuumuutta, sopii metsään eikä jalat palele.

Postaustoiveita tuli:

Mä haluaisin lukea täällä sun blogissa lisää sun ajatuksia syömishäiriöistä.. Mun mielestä ne on kovin mielenkiintoisia nuo aiemmatkin postaukset, mitä olet kirjoitellut. 
Lisäksi kiinnostaa nuo wicca-jutut. :)

/Leena & Jani

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aah rakastan häitä! Mäkin tahdon naimisiin, vaikka mua ei ole kosittu (enkä tiedä onko kukaan niin hullu että menisi sen virheen tekemään) :D Tykkään aivan liikaa kaikesta hömpästä <3 Kohta ois tosin karkauspäivä niin voishan tuota olla kovis ja kosia itsekin :P

Katja kirjoitti...

Ihania tulevaisuudensuunnitelmia :)
Ite odottelen josko jotkut kihlat jossain khotaa kuuluisi, mutta toi oma mies on niin aikaansaamaton notta saa nähä kuin kauan sitä saa odotella :D

Unknown kirjoitti...

Mä tykkään hääjutuista kanssa :D Häät jo kerran itselleni järjestänyt (ja eronnutkin kerennyt). Ihme etten saanut vuosia sitten jo yliannostusta kun olin hääfoorumin moderaattori. Odottelen siis minäkin hääaiheisia postauksia :D

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Kiitos ihanista vastauksista :) Teille tulee kyl mitä ihanimmat juhlat! Odotan innolla sun hääpostausta :) Sä oot kyl ihan mielettömän kaunis tossa kuvassa, jossa sulla on punaiset hiukset :) Sopii sulle tosi hyvin!

Leena kirjoitti...

Mistress Mystral: Hehee no eihän sitä häviä mitään kokeilemalla!

Katja: Minäkin itse vinkkasin, että tahdon kihloihin, joten kannattaa ehkä tehdä vähän itseään selväksi ;)

Duvessa: Oho sielläkin eronnut, noh, kyllä se uudestaan naimisiin meneminen silti jännittää! Ja hääjuttuja on luvassa lisääkin :)

Maarit: Aww kiitoksia <3 Kiva kun tykkäsit!