tiistai 10. tammikuuta 2012

This is how it starts!

 

Tästä se alkaa! Kuvat musta ja olemattomasta habasta edestä päin. Käsilihaksia sais tulla lisää, samoin allit sais häipyä ja koko kädet kiinteytyä, samaten muutenkin koko ylätorso, koska häissänihän käytän korsettia, joka jättää olkapäät, yläselän ja kädet paljaiksi. Mahasta sais häipyä pömppöä ja jalatkin näyttää uppotukeilta. Olen siis sitä mieltä, että en suosittele kenelläkään sipsipussi päivässä ja joka päiväistä datailua ilman liikuntaa. Näin siinä käy! Olin kyllä sairaampi ja päätin pitää itseni liikuntalakossa, mutta tää nyt on jo hävyttömyyden huippu. Jenkkakahvatkin!

Niin tosiaan, haluan korostaa, etten ole laihduttamassa, vaan kiinteyttämässä kehoani. Ja syyn voi huomata suhteellisen helposti. Toisin sanoen olen täysin jokapuolisen löysä ja sille saa nyt tulla loppu. Vähän nolottaa laittaa näitä kuvia, mutta tästä lähetään, raa-asti. Joka kuukausi otan itsestäni samanlaiset kuvat ja niitä sitten vertailen vierekkäin, onko muutosta tapahtunut. Koska laitan nämä nettiin, on motivaatio suurempi, koska todellakin haluan noissa kuvissa näkyvän muutosta! Pakko ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta pysyisin ruodussa! Treenaaminen myös patistaa mut syömään, eihän siitä muuten jaksa, enkä saa sellaista kehoakaan mitä haluan, ellen syö säännöllisesti ja muista juoda vettä. Kieltäydyin tänään sipseistäkin, wau!

 

Sivukuvasta näkyy pömppöiseni ja suhteellisen lihaksittomat reidet..


 

Ja takaa tämä nyt on totaalisen katastrofaalista! Tässä vaiheessa kenen tahansa silmät aukeaisi "nyt on pakko alkaa tekemään tälle tilanteelle jotakin!" Selässä pelkkää läskiä, jenkkakahvat ja muodoton takamus. Jalat on ihan mahdottomat, en aio sanoa niistä enää mitään.. Toivon mukaan kuukauden päästä asia on jo toinen. Huomenna on luvassa Anniinan kanssa power walkkia (koska en voi juosta paskan polveni takia) ja aiotaan kokeilla Anskun Wiillä vähän Zumbausta, saa nähä mitä siitäkin tulee, ainakin hauska tunti, uskoisin! Treenaako kukaan muu, tai harrastaako kukaan säännöllistä (tervettä) liikuntaa?

Translation:
So I am not dieting, I just want more muscular body shape. This is just so awful! Look at me! I am so fatty. Tomorrow I am going to power walk (because I can't run) with Anniina and we are going to try some Wii Zumba. Oh my goth how will that look. So I am going to take these pictures every month and I am going to compare those pictures with each other and see how much I have changed. So, this is how it starts! Anyone else exercise on a regular basis?

16 kommenttia:

Annele kirjoitti...

mites mulle, kun katsoin kuvia ENNEN tekstin lukemista tuli heti mieleen et hitto Leena, sulla on HYVÄ kroppa! elikkä ei tossa mun mielestä ole mitään muokkaamisen tarvetta, mutta mikäli itse niin koet, go ahead! kunhan pysyy kohtuuden rajoissa treenaus, sekä syöminen riittävänä. :)
<3

henni kirjoitti...

Hyvä sä! Tsemppiä treeneihin, hyvä siitä tulee :)

Ite oon yrittänyt jo vuosikaudet saada edes pientä intohimoa liikuntaan ja treenaamiseen, mutta en oo vieläkään addiktoitunut kuntoiluun :/ Oon kyllä löytänyt lajeja ja jumppia joista pidän, mutta mulla teettää tuo kotoa poistuminen niin suuria ongelmia, vaikka kuntosali jumppineen on tossa 200m päässä. Sitten se kiinnostus aina jossain vaiheessa lopahtaa.

Nyt oon zumbaillut kotona, sekä tehnyt ChiBallia ja Pilatesta, ja meinasin nyt väkisin raahata itseni ainakin uimahallille ja testaamaan vesijuoksua. Jahka on taas varaa, niin käyn salille ostamassa uuden kymppikortin, ja päätin, että alan käymään bodypumpissa (ja ehkä jollain muullakin tunnilla, mutta ei sais tehdä liian kunnianhimoisia suunnitelmia) suoraan töistä, niin en kerkee laiskistua siinä välissä kotona löhötessä ;)
Kotizumba oli ihan supertehokasta 2kg käsipainojen kanssa, ja mulla on koko keskikroppa ihanan kipeä! :)

Heidi kirjoitti...

Kyllä treenaa! Pyrin käymään 3 kertaa viikossa salilla, sen lisäksi kävelen ja juoksen. Tänään treeni oli 45min zumba, 15min crosstrainer ja 30min salitreeni. Tuo on aika normaali treeni minulle.

Sen lisäksi pyrin treenipäivinä syömään hyvin proteiinipitoista ruokaa.

Tämän viikon treeniohjelmassa on vielä: to, pe, la ja su noin sama treenimäärä kuin tänään. Itselläkin tavoitteena saada lihaksi ja kiinteytyä :)

Tsemppiä siis tavoitteeseen!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Miekin treenailen^^ Löysin taas liikkumisen ilon viime talvena, puolivuotta - vuosi oli taukoa edellisiin kunnon urheilusuorituksiin. Olihan tuo aika alottaakkin, paljon parempi olo ittellä nyt, ja jaksaakin paljon paremmin. :)

Miulla on siis viikossa yhteensä kolme tuntia itämaista ja bollywoodia, ja viikonloppuna käyn uimassa, sikäli kun ehdin. :) Näin kevät lukukaudella tulee enemmän esityksiä, joka taas tietää enemmän treeniä. ^^

Ravenoir kirjoitti...

Itse oon löysääntynyt ja saanut rapaisemman kunnon tässä 2-3 vuoden aikana sen jälkeen kun lopetin säännöllisen liikuntaharrastukseni pilateksen. Sitä tuli harrastettua aikoinaan peräti 3-4 vuotta ja ai perkele kun olin kunnossa! :D Se on kallista, mutta se tekee hyvää kehonhallinnalle oikeasti.

Nykyään käyn tässä lähimaastossa pienillä lenkeillä kun ihan vierestä löytyy lenkkipolut/puistoalue ja pitäisi varmaan aktivoida taas salilla käynti pitkästä aikaa. Tuossa 400m päässä on myös Vapaa-aikatalo jossa punttis, ilmainen. Keväisin ja kesäisin tulee joskus pyöräiltyä monia satoja kilometrejä ja nyt sekin onnistuu jälleen keväämmällä kun saan äitipuolen vanhan pyörän käyttööni. <3

Mut joo, mun pitäis liikkua nykyään enemmän ihan vain senkin takia, että siitä tulee hyvä olo.

Satua kirjoitti...

musta sä olet kaunis ihan omana itsenäsi, mutta peruskuntoa on toki jokaisen tietty hyvä ylläpitää säännöllisin hyötyliikunnoin ja min 3x/vkossa hieman enempi aktiivisesti :D

tsemppiä! ...muistat vaan kohtuuden tässäki, ni bueno!

Dial V for Vintage kirjoitti...

Darling you are not fatty, you are beautiful! Good luck with your excercising! :)

Leena kirjoitti...

Annele: Ai no voihan sentään, kiitoksia kamalasti! Ehkä tilanne on pahempi vain omassa päässäni xD Alan pikkuhiljaa ymmärtämään mikä on kohtuus tässä liikunta ja syömisasiassa. Varsinkin, kun sen huomaa niin helposti. Jos syö liikaa, on ihan ähkyssä ja jos on nälkä ni kannattaa syödä xD Muutenkin pyrin nykyään syömään 2-3 tunnin välein ja vetelen joka päivä parisen litraa vettä. Kyllä tää tästä!

henni: Jep, minä mä! Kyllä siitä innostuu, kun keksii vaan lajin tai lajeja mitkä tuntuu kivalta ja hauskalta ja kenties vähän haastaviltakin. Ehkä et oo löytänyt ihan sitä oikeen multimegahyvää vielä? Mullakin toi kotoota lähtö tuottaa ongelmia, joten lenkillä käyn yleensä kaverin kanssa, se vähän pakottaa lähtemään ulos kun lupaa lähteä, ja kotona jumpatessa saa olla ihan rauhassa ja kiroilla niin paljon kun tahtoo xD Ja onhan sulla vaikka mitä meininkiä ilmeisesti menossa! Katsotaan tänään miltä zumba musta tuntuu, kerron ilemmalla omaa kokemusta!

Mistress Mystral: Jee hyvä sinä! Oot tosi ahkera! Musta tommonen tuntuu oikeen kunnon treeniltä, mutta mäkin yritän tehdä vähän pidempiä ja monipuolisempia treenejä, etten pääse tylsistymään ja tää homma kiinnostais vielä monen vuoden päästäkin. Toivon mukaan molemmat onnistutaan tavoitteessamme! Eipäs, kun kyllä me onnistutaan!

Vivian: Jeii hienoa! Uu tanssi onkin tosi tehokasta ja uiminen on hyvä liikunta siinä, että siinä käytetään kaikkia lihaksia, joten supertehokasta meininkiä sulla! Tosi makeeta :)

Ravenoaris: Liikunnasta tulee kyllä tosi hyvä olo. Ja kun on liikkunut päivällä hyvin, unikin maistuu makeammalta <3

satua: Tietenkin, koko ajan tässä silti opitaan! Kiitoksia huolenpidosta <3

Dial V: Oh my, thank you so much! I feel ugly but I need some time to get my self-image in right order :)

Unknown kirjoitti...

Good on you! You are brave to resolve to get fit online, publicly, but I am sure it will help to motivate you too!
Looks like you don't have far to go to be lean and toned! :)
Your hair is just gorgeous, btw!

AC kirjoitti...

Mäki haluan jostain tota motivaatioo!! Tsemmii paljon, mut muista ettei liikuntaakaan kannata vetää yli....

satsu kirjoitti...

Ite käyn pari kertaa viikossa zumbatunneilla, ja täytyy sanoa että tykkään siitä tosi paljon! Zumbaaminen on hauskaa, ja siinä huomaa nopeasti kuinka kunto kohenee. Pyrin käymään myös ainakin kerran viikossa lenkillä, mutta se aina talvisin vähän jää.

Onnea kuntoiluun sinulle (: ~

netteraven kirjoitti...

Hurjasti tsemppiä tuohon! Kyllä se siitä. :]

Sarianna kirjoitti...

Meinaatteko vielä pitää häät Pomarkussa, missä siellä? (olen itse pomarkusta syntyperää)

Leena kirjoitti...

Hexotica: I hope it will motivate me after two months! Yeah I am quite good shape I just need get toned a little. Thanks!

Anna: Ei tietenkään! Tässä etsitään sitä kultaista keskitietä omalle keholle ja mielelle. Oon voinut nyt tosi paljon paremmin kun aloin taas liikkumaan!

satsu: Vaikutti kyllä tosi hauskalta, nauratti kyllä ihan liikaa, mutta eiköhän se siitä xD Kiitoksii ja sitä samaa sinne!

Nette: Kiitoksii <3

Sarianna: Juuh Pomarkussa. Meillä on siellä mettän keskellä talo joten ei naapureitakaan haittaa metelöinti :) Keskustaan sieltä on n. 10 kilsaa.

Mari kirjoitti...

Meitsi lenkkeilee 4-6 kertaa viikossa. Tosin nyt en ole päässyt juoksemaan kun menin reväyttämään reisilihakseni. Kevyttä kävelyä saa harrastaa, mutta tekee niin pirun kipeetä kaikki muu paitsi makaaminen, että on nyt viikon taukoa ollut liikunnasta.

Ollaan ton miehen kanssa tosin molemmat urheilullisia ihmisiä sekä syödään terveellisesti. Ei käytetä vehnää ollenkaan ruokavaliossa ja se ihmetyttää joitakin ihmisiä. Vehnä pitää tosi huonosti nälkää poissa, joten lopetettiin sen mussuttaminen kokonaan. Olo on jatkuvasti pirteämpi sekä nälättää harvemmin kun syö muuta vehnän tilalla. : )

Onnea treenaamiseen ja odotan innolla jotakin välikuvia, että miten siun treenit sujuu ^^

Leena kirjoitti...

Mari: Aijai, tiiän kyllä ton kun sattuu. Oon reväyttäny kans lihaksia ja sitten mulle on tullut liikaliikunnasta rasituksia polveen ja lonkkiin ja se esti pitkään lenkkeilun ja monen muunki liikunnan =/ On hyvä että tuntee oman kehonsa ja kokeilee mikä on ittelle parasta, toi kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on tulossa ilmeisesti piakkoin toivepostaukseni tätä batfit edistymistä, varmaankin ensi viikolla voisin tehdä! Kiitoksia piristävästä kommentista :)