tiistai 3. tammikuuta 2012

Nightwish ticket

Today's makeup

Tänään päihitin taas ulos lähtemisen ahistukseni ja kävin palauttamassa kirjastoon yhden kirjan. Kävin myös apteekissa ostamassa silmätippoja ja pillereita, niitä pitää ostaa näköjään jatkuvasti.. Nyt sitä ollaan taas köyhiä, varsinkin, kun maksoin juuri tämän kuun laskutkin. Apteekissa tuttu myyjä kehui meikkiäni ja huomautti, että hiukset on kyllä todella hienot, enkä jää auton allekaan, kun minut huomataan! Piristävää. Kaupassa piti mm. myös käydä, teet alkoi olemaan finaalissa. Näin talvisin me kitataan kaksin käsin teetä joka päivä.

Today's shoes
Ostarille kävelin pitkästä aikaa näissä kengissä. Tykkään mallista itseasiassa niin paljon, että multa löytyy toisetkin samanlaiset. Molemmat on kirpparilta, toiset maksoi kaksi euroa ja toiset 50 senttiä. Halpaa. Näitä oli yhessä vaiheessa myynnissä joka Porin kenkäliikkeessä ja sitten ihmiset päätti ilmeisesti ettei pidäkään ja tunki ne kirpparille. Näin ollen niitä on nyt joka Porin kirpparilla.  Ei, että minua haittaisi.

Today's outfit
Necklace: From Jenni
Shirt: Flea market
Skirt: From Blog flea market
Shoes: Flea market

I am going going!
Sain vihdoin ostettua Nightwishin keikalle lippua. Alkuperäisenä ideana oli mennä myös Helsingin keikalle, mutta sinne ei saa enää, kuin istuma paikkoja. Minähän en mene istumapaikalle. Oon aina ollu lavan edessä pomppimassa, tämä tuskin tulee koskaan muuttumaan. Eli jos jollakin on lippua Hesan keikalle, seisomapaikka lippua nimittäin, eikä olekaan menossa, ilmoita minulle!

Translation:
I beat my fear going out today. I went to library return one book. Then I went to the pharmacy to buy eye drops and birth control pills. Pharmacy lade said my make up is beautifully made and my hair look nice too. Damn I am poor. And I pay my bills so I feel even more poorer. After pharmacy I headed to food store buy some more tea. We always drink more tea in the winter.
My shoes are from flea market. I actually have two pairs of these shoes because I like the model so much. And soon I am going to Nightwish concert, can't wait any longer!

/Leena

P.s Muistakaa kysyä Janilta ja multa jotakin! Ja osallistua arvontaan jos kiinnostaa!

P.s Remember to ask me and Jani! something! 

11 kommenttia:

Eva kirjoitti...

Kauniit nuo hiukset kyllä, taas saa todeta että sulle sopii väri kun väri päähän :D

Andromeda kirjoitti...

:< miekin haluan tonne keikalle... :'<

Anonyymi kirjoitti...

mä oon menos hesaa, mutku mun lippu tilattii sen verra myöhää, et siel ei ollu enää muuta ku istumapaikkoi, ni mä joudun sitte istuu D;

E kirjoitti...

Tosi sievät kengät! Ei täällä meidän kirpputoreilla vaan moisia myydä :D

Voi että mä tiedän tuon tunteen, kun ei haluaisi lähteä kodista minnekään... Onneksi mulla on oma piha, jonne voin käskyttää itseni, mutta joskus on tosi vaikea lähteä vaikka kauppaan. Eikä siitä ainakaan mulle tule edes kiva olo, että on saanut pakotettua itsensä kohtaamaan ihmisiä. Sitten vaan jää analysoimaan ihmisten sanoja ja katseita, ja siitähän ei koskaan seuraa mitään miellyttävää. Ja kaiken kruunaa se, ettei ihan ymmärrä itseään.

Suwies kirjoitti...

Ihana tyttönen olet <3

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Itse tilasin Nightwishin liput myös sen verran myöhässä, että sain miehen kanssa istuma paikat Helsingin jäähalliin. Pääasia on kuitenkin, että pääsee näkemään tämän ihanan bändin :)

Nunu kirjoitti...

Sun hiukset on aivan kadehdittavan ihanat! Tuo väri <3 Taidan itsekin palata takaisin pinkkiin ja tuota lilaakin olisi ihana päästä kokeilemaan.
Tiedän myös miltä tuntuu tuo jokapäiväinen ahdistus, aivan hirveä olotila. Toivottavasti kevään tulo aikanaan helpottaa tuota tunnetta itse kullakin =)

Nonnulan Jonna kirjoitti...

Upea silmämeikki <3 :)

Bea kirjoitti...

Rakastan sun hiuksia! <3

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Miun on kyllä pakko sannoo, et nuo hiukset on aivan jumalaisen upeat!:) Väri on niin ihanan kirkas, ja muutaman kerran oon jo kerenny käyä kattomassa, et olihan ne varmasti nuin kirkkaan violetit :D Soppii siulle todella hyvin, mut minkäpäslaiset hiusset siulle nyt ei sopis :>>

Leena kirjoitti...

Eva: Kiitos ja olen samaa mieltä, pidän kaikista väreistä päässäni. I make it work!

Andromeda: Tule sitten!

Saara: Joo mä oisin kans ollu menos, mutta en kyllä istu joten Tampereelle sitten!

Kartanonrouva Elise: Nimenomaan just tollasta vainoharhasuutta mullakin on, jään miettimään mitä kaikki ihmiset meinaa ja ahdistun =/

Banshee: Kiitoksia!

Maarit: Se on nimenomaan kyllä se pääasia <3

Dudu: Kiitoksia! Siitä vain värjäilemään! Ahdistus on kamalaa, onneksi on parempiakin päiviä :)

Nonnu: Kiitos!

Bea: Mäkin <3

Vivian: Kheh olen samaa mieltä! Ja apua, kyllä ne on sen väriset vaikka kuinka tarkistaisi xD Ja tosiaan, mulle sopii kaikki värit xD