torstai 12. tammikuuta 2012

At the flea market

Tänään sain vihdoin ja viimein tavaroita kirpparille! Toivon mukaan pääsen eroon kolmesta pussillisesta vaatteita ja läjästä elokuvia. Hinnat on 20 sentistä viiteen euroon, joten halvalla lähtee! Jos satut Porissa olemaan niin painelepas Sisätorille pöytään 87. Hintalapuissa on 87 lisäksi numero kaksi ja ne on minun roinia. Uskaltauduin tähän hommaa, koska Anna otti pöydän kanssani, joten ostakaa myös Annan juttuja! Voittorahat menee meidän häärahastoomme, joten siitä vain ostamaan!

Käykös kukaan muu kirppareilla tai pitämässä itse pöytää?

Our table


Kun käytiin hakemassa Annaa niin sain jälleen syliini hänen uuden kissanpentusensa joka ehkä ylimalkaalisen suloinen! Pikkuinen kissa tykkää olla sylissä ja kehrääkin. Myös käsien nuoleminen on ilmeisesti kivaa ja olen saanut pusujakin! Voi jestas mikä kissanpentukuume..

Translation:
I have finally got my own flea market table! I hope people buy my stuff and I will have more money on our wedding! Does anyone else go to flea market?

/Leena

5 kommenttia:

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Oi, kyllä käyn kirppareilla :) Tykkään tuunailla vanhoista vaatteista oman näköisiäni ja tehdä muutenkin löytöjä kirppiksiltä! Olen kerran itsekkin vienyt vaatteita kirpparille myytäväksi. Minusta se oli ihan kivaa puuhaa :)

Ravenoir kirjoitti...

Minäkin käyn paljon kirppiksillä ja satunnaisesti pistän myyntiin. Kaikkia hienoimpia kamoja ei uskalla koska vaarana niiden pölliminen, mutta jotain muuten sitten uskaltaa. Ehkä enemmän käyn itse ostelemassa kirppiksiltä. Nyt on ollut taas joku parin kuukauden tauko eli pitänee tässä lähiaikoina käydä. :D

Mullakin muuten kisukuume! ^^ Ja nyt meille on ilmeisesti tulossa jopa 2 karvavauvaa jos vaan saamme ne.

E kirjoitti...

Ikävä kyllä Poriin on liikaa matkaa :)

Kirppiksillä käyn jatkuvasti, ja sieltä pyrin ostamaan kaiken. Nyt olen pitänyt taukoa, mutta tekis jo kamalasti mieli mennä, kun ainahan niiltä löytää jotain yllättävän ihanaa!

henni kirjoitti...

Kissanpentukuume: kuume pahinta laatua. Siitä kun ei parane kuin ottamalla sen kissanpennun :P Mitkään korvikkeet ei auta.

Leena kirjoitti...

Maarit: Tuunailu on kyllä todella kivaa! Pitäis tässä muuten tehdäkin muutamia tuunauksia, ehkä niistäkin saisi postauksen aikaiseksi :)

Ravenoaris: Hienoimmat kamat voi myydä vaikka huuto.netissä, siellä pystyy vähän tarkistamaan mimmosten ihmisten kanssa tekee myyntiä. :)

Kartanonrouva Elise: Harmillista =/ Kirpparilta pitäs ostaa uusia huonekaluja tässä jossain vaiheessa :)

henni: Todellakin on kyllä pahin kuume kaikista!