perjantai 27. tammikuuta 2012

Wedding plans; food

Koska tänään meidän maistraattihäihin on tasan kuusi kuukautta, ajattelin tehdä taas toivepostausta meidän häistä. Tällä kertaa vuorossa ruoka ja inspiraatiokuvia. Ensinnäkin haluan, että meidän hääkakku on monikerroksinen, ainakin kolme kerrosta ja vähintään reunat on raidallisia. Päälle saattaa tulla jotain kuviota ja reunoille tulee ruusuja. Kakku on täysin mustavalkoinen. Luonnollisesti. Sisältö on marjainen ja voi pojat oli hyvää, en malta odottaa, että saan maistaa ihka omaa hääkakkuani! Vegeille tulee oma pikkukakku.

Muu ruoka ja juoma onkin sitten gootti/keskiaikateemaista, eli juomana on siidereitä, viiniä ja kaljaa. Esillepanolla saadaan siitäkin sitten vähän erikoista, se vaatii vielä vähän yksityiskohta hiomista. Ruoka katetaan myös goottimaisesti ja yritän tehdä tosi paljon keskiajantyylisiä ruokia sinne. Suurinpiirtein sellaset suunnitelmat. Ajattelin pitkää tai paria pitkää pöytää, joissa on penkit, kuten entisaikaan Suomessa oli. Hienot pöytäliinat ja kattaukset. Koska ollaan kuitenkin metsässä ja pippalot on ulkona, ajattelin ruokien suojaksi jonkinlaisia katoksia, joten niitäkin pitää vielä katsella, aika kalliilta vaikuttaisi..

Translation:
Today is only 6 months till our wedding day!
Our cake will be black and white and stripy. Food and drinks are inspired by Middle Age and decorated with gothic twist. I want long tables, shelters on our food and just beautiful presentation. I want to people remember this wedding rest of their lives!

/Leena

13 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

It's so nice to read about your wedding plans! It's truly inspiring. The black and white striped wedding cakes are lovely. YOur wedding will sure be something to remember for you. We've been talking about marriage for a while now but haven't really figured out how we want to celebrate it. Maybe a Hallowedding would be nice :)

Morteili kirjoitti...

Aaah, voisin ottaa nuo kaikki kakut ja herkut itselleni. Tosin en tiedä raaskisinko syödä? Kattauksetkin on kaikki hienoa, olisi vaikeaa päättää sitä oikeaa =) Teille tulee kyllä varmasti ihan älyttömän upeat häät =)

P kirjoitti...

Osa noista kattauksista oli upeita, mutta osassa ihan hirveitä kliseisiä halloween -juttuja :D Näin ulkopuolisen silmään goottityyli kuulostaa hienostuneelta ja arvokkaalta, eikä ihan miltää hämähäkkipipareilta :'D Enkä tarkota siis pahalla, en usko että oot oikeesti sellasia häihis ottamassa.

Tettekö ruuat ite vai tuleeko ne jostain?

Seranelle kirjoitti...

kiitos näistä hää-osioista! Mekin suunnitellaan häitä, päivää vaan ei ole päätetty, ja on tosi mukavaa saada inspiraatiota! :)

La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti...

Ihania kakkuja! Tuo toisiksi ylin on ehdoton suosikkini <3 Olen ennenkin katsellut sitä netistä ja miettinyt, että tuollainen on saatava omiin häihin joskus tulevaisuudessa :D Kattauksestanne tulee kyl näiden kuvien perusteella upea :)

Andromeda kirjoitti...

Oih, ihania nuo kaikki mustavalko-raidalliset kakut <3 Mutta ehkä nuo halloween tyyliset koristeet ym härpäkkeet ei ehkä ihan sovi yhteen noihin goottikoristeiden kanssa, mutta tuskin se on sinulla ideana?
Mutta hyvä idea olis kyllä tuo POISON-viinipulloetiketti :D

El kirjoitti...

Black and white wedding cakes are amazing <3 I'm sure your wedding will be dreamy ^^ (this post made me crave for sweets haha)

Nimetön kirjoitti...

Upeita kuvia olet kyllä koonnut tänne! Mielettömän hienoja leipomuksia. Näistä varmasti saa ittensä inspiroitua. :) Teille tulee varmasti upeat ja näyttävät häät!

Chastel kirjoitti...

Ihanan inspiroivia kattauksia ja kakkuja, pitää pistää mieleen jos joskus tarvii inspiraatiota johonkin juhlakattaukseen!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Oij, raitakakku ois kyllä ihan siun tyylinen, ja olisi varmasti niin hieno, ettei sitä kehtais syyvvä. ;) Osa nuista tarjoiluista on kyllä ihanan näköisiä, sopis hyvin just goottityylisiin häihin.^^

Dial V for Vintage kirjoitti...

All these cakes look almost too pretty to eat! :D A black and white cake is a lovely idea for your wedding! :)

SmilingGirl kirjoitti...

tuo ensimmäinen kakku on mielestäni todella upea, ihan silmät sykertyivät.

olen niin onnellinen teidän puolesta, kaikkea hyvää ♥

Leena kirjoitti...

linnea-maria: I am happy you are interested and inspired! Hallowedding sounds very nice :)

Mortale: Toivon sitä itsekin! Pääasia on silti se, että päästään juhlimaan meidän rakkautta läheisien kanssa <3

Pinja: No laitoin noita Halloween juttuja lähinnä sen takia, koska osassa oli ihan kivoja juttuja, mutta en kyllä todellakaan pistä mitään naamiasbileitä pystyyn, eli kyllä sinne tulee ihan hienostunutta :) Ite ajattelin tehdä ja kaverit varmaan auttaa kanssa :)

Sister September: Voikun jännittävää, ilmottele kun tiedät oman päiväsi!

Maarit: Kovasti on suunnitteilla hienot häät ja kattaukset, kiitoksia <3 Ja kakut on <3

Andromeda: No ei sinne tulekaan mitään halloween juttuja, kuhan laitoin vaan vähän mistä kaikista jutuista tykkään :) yleistä inspiraatiota you know. Ja poison pullot on kyllä otettava sukan varteen.

Ellone: Haha did you eat any? XD

Nizureth: Toivon mukaan! Kiitoksia :)

Chastel: Nonni mainiota!

Vivian: No veikkaan kyllä, että sitä pitää ihastella oikeen kaikkien kanssa, ennenku malttaa edes hipaista sitä xD

Dial V: Thank you darling! <3

SmilingGirl: Khihi se on kyllä ihana! Kiitoksia! <33