maanantai 16. tammikuuta 2012

I heart Joensuu part 1

On our way to Joensuu. Finally it is winter! We watched this kind of landscape 7 and a half hours.

Eli perjantaina lähdettiin matkaan kohti Joensuuta tasan kello 12. Matka oli pitkä, mutta kyllä se meni suhteellisen nopeasti, kun kullan kanssa juteltiin ja kuunneltiin hyvää matkamusiikkia. Leevin biisi oli tähän niin osuva ja oon aina halunnut kuulla ton biisin matkalla Pohjois-Karjalaan, joten mikä jottei! Talvikin tuntui vihdoin saapuneen. Pakkanen toi mukanaan metsää joka oli kuorrutettu jäisellä lumella. Olin pelkkää avointa silmää ihaillessani moista näkymää. Tätä on odotettu.


 Matkalla syötiin leipiä joita tein evääksi, vedeltiin Juissia ja retkahdin tämän kuun toiseen sipsipussiin, kyllä maistu paremmalta kuin muistinkaan! Kaikenlaisia idioottejakin löyty matkan varralle. Yksikin vatipää veteli edessä olevan auton perässä kiinni ja tokaisin Janille, ettei kyllä olla missään vaiheessa ohittamassa ton eteen. Kun sen edessä oleva auto kääntyi, mentiin sitten seuraavan auton perrään. Mitä idiootteja. Jämsän jälkeen tuli eteemme ihana lumiaura, joka pöllytti kaikki lumet tiensivusta suoraan meidän tuulilasiin. Näkyvyys? No täysin totaalisen valkoinen. Ei nähny ees tien penkkaa ja en oo varmaan autossa ikinä niin paljon pelännyt. Jos oltaiskin menty vastakkaiselle puolelle tietä ja meitä vastaan olis tullut joku? Tai sitten oltaiskin löydetty itsemme jostain ojasta, jes. Näitä kauhukuvia miettiessäni onneksi pian päästiin auran ohitse. No siinä sitten huojentuneena sytytän tupakan ja ehdin imasta muutaman kerran.. kun toinen aura ilmestyy eteen argh! Siinä sitten köröteltiin neljääkymppiä, koska auraa ei voinut ohittaa, pitihän sen kulkea keskellä tietä.

Onneksi silti päästiin perille! Sussun luona odotti kauan odottamani ruoka (soijasuikaleita ja riisiä chilikastikkeella, namskis, vaikka olikin vähän tujua!) ja Ritan tullessa paikalle syötiin vähän synttärikakkua. Täyte oli samaa, kuin tulevassa hääkakussa ja voin sanoa, että hyvvee oli! En tiedä kuinka kauan olenkaan odottanut Sussun näkemistä! Heti, kun halattiin, tiesin, että tullaan vielä hyvinkin juttuun.


Ennen baariin menoa vedettiin bilekuteet niskaan ja Sussu sai mun pään käännettyä, kyllä, näette päälläni vaaleanpunaista! Ja onhan noissa raitoja, pakko tykätä. Oltiin innoissamme, kun säärikarvojen takia olimmekin samiksia, voikun ihanan tyttömäistä touhua. Miehet eivät tätä tietenkään tajunneet. Kävin myös Sussun myynnissä olevat vaatteet läpi ja löysin itselleni paljon kaikkea ihanaa, kuten kuvissa näkyvän korsetin ja hameen. Minun minun minun! Säärikarvat ovat siis lainassa. Illan yhä enemmän painuessa yöksi tajuttiin olevamme oikein sukulaissieluja. Miten ihana tyttönen tielleni osuikaan! Jani löysi Sussun miehestä itselleen myös itselleen kaverin, mikäs sen parempaa! Säärikarvat lähti pois vasta, kun myö mentiin nukkumaan!


Juotiin shotteja ja drinksuja Sussun luona ja baariinkin mentiin. Mutta tämä vaaleanpunainen UFO juoma (oliko se oikeasti nimeltään jotain ufoa vai?) oli pakko ikuistaa, koska neitosen kämpäsen melkein kaikki on vaaleanpunaista ja pinkkiä. Hammastahnakin perkele! Olin saada iloisuushypetyskohtauksen Sussun kenkä ja vaatevalikoimasta, olenhan mie niistä kuvia nähänyt, mutta livenä kaikki on aina ihanampaa. Voi Sussunkenkätaivas <3

Leg warmer sistersLeena & Jani 2 and a half years! <3

"Vaikka palaisin ristillä väärinpäin
En koskaan kiellä sinua rakkain
Tahdon jakaa sen hyvän, sen pahan
Sekä hyvän ja pahan väliltä kaiken
Vielä joskus, joskus jossain
Loistamme kirkkaammin kuin aurinko ja kuu
Eikä kukaan, eikä koskaan, eikä milloinkaan
Voi sitä poistaa elän vain sinua varten"

Drinks drinks

Käytiin baareissa jotka olisi normaalisti olleet täynnä, mutta nyt ammottivat tyhjyyttään. Siinä vähän bileinto katosi ja Amarolissa sain lievän paniikkikohtauksen (en ole kauhean hyvä täysin uusissa paikoissa). Kun tultiin baarista, miehet oli siinä kunnossa, että Olli oli vetänyt öökännit (joka oli kamalan hassua!), Pete sammui joka paikkaan (jopa vessaan) ja Janikin päätyi läikyttelemään juomiaan eikä pysynyt pystyssä. Kyllä meitä tyttöjä nauratti, miehet sentään sammui jo monta tuntia ennen kuin myö mentiin nukkumaan kuudelta. Saatiin Sussun kanssa tunnelma nousemaan ja loppuen lopuksi oli todella kiva ensimmäinen päivä.


Friday's outfit

Corset and skirt I bought from Insanity
Stockings and leg warmers I borrowed from Insanity
I really loved this outfit!
Translation:
We went to Joensuu to see my friend  Insanity. We drank a lot and we have a little sightseeing and we went few bars (which were quite empty). But we had so much fun I am glad I just didn't stay at home. I had some life, yeah! I love that girl!

/Leena

10 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Awws, söpöjä ootta!<3 Oli kyllä ihan huippua tavata siut, miun mielestä oli todella mukava ilta ja ihanaa seuraa. ^^ <3 Pittää joskus ite tulla vaikka siellä päin pyörähtämään, jos ei muuten nähhä, ja ottaa Sussukkiin mukkaan ;)

Lightness kirjoitti...

Voiku työ ootte olleet söpöinä liikenteessä<3

Nimetön kirjoitti...

UFO-shotteja!! :P nom minultakin löytyy kyseinen pullo hyllyltä, einiinkään hyvän maun vuoksi vaan ihanan pullon ja värin! :D ihania asuja on teillä ollut päällä! :)

Unknown kirjoitti...

What a beautiful drive!
You girls look gorgeous. Looked like it was fun.

Seranelle kirjoitti...

En tiennytkään että tykkäilet käydä joensuussa, olis kiva kahvitella joskus? Samantyylisiä uusia ystäviä olis aina kiva saada. Vaikka en kahvia juokaan :D

S kirjoitti...

Sussu ja Pete on hyviä emännöimään ja isännöimään^^

Andromeda kirjoitti...

Näyttää olleen hauskaa teillä :D ihana, kun Jani kyyditsee sua kaikkialle! Ja mitä vaatteita - nams. Nätyskä olet <3 Nii, ja oli niitä Nightwish lippuja sekä jäähallille Helsinkiin, että sinne Tampereelle vielä. Täytyy katsoo, mulla on hyvin niukasti rahhoo.. :( Tyhmä Esko kukkarossa.

Leena kirjoitti...

Vivian: Niin oli kyllä huippua nähdä! Ihanaa kun tykkäsit! <3 Kyllä tänne vaan on kaikki tervetulleita ja yöksikin voi jäähä!<32

Lightness: Khihi kyllä!

HANI: Oli kyllä hyviä, vaikka jälkimaku olikin outo xD Värin takia oli vielä hassumpaa juoda. Ja asut oli jees <3

Hexotica: Thank you <3 And it was very very fun!

Sister September: No tää oli nyt ensimmäinen kerta kun käytiin Joensuussa, mutta ei varmasti viimeinen! Täytyy katsoa millon tullaan seuraavan kerran, jos tänä vuonna niin varmaan vasta syksyllä tai talvella.

S: On kyllä!

Andromeda: Miekin tykkään ku Jani kyysää ja tulee mukaan, ei oo niin paljon paniikkiakaan xD Ja jos on hauskaa ni saadaan kokea se heti yhdessä <3

Tuiki kirjoitti...

UFOS SHOTTI ON IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄÄ!!! :D

Leena kirjoitti...

Zennii: No niinpä oli!