tiistai 17. tammikuuta 2012

BatFit inspiration: Jutta Gustafsberg

Koska viikonloppuna ei tullut yhtään treenattua, pitää ottaa se nyt takaisin. Lähinnä olin aika iloinenkin, ettei tarvinnut tehdä mitään, koska viime viikon tiistain käsitreeni oli niin kova, että palautuminen meni viikonloppuun asti. Olin ihan totaalisen jumissa, takin päälle laittaminenkin teki perjantaina vielä niin kipeää, että olin heikko ja valitin. Noh, nyt tiedetään vähän missä kunnossa ollaan ja siitä on hyvä lähteä! Aluksi vähän rennommin ja pikkuhiljaa kovennan sitten treeniä. Joka kerta ennen ja jälkeen mulla on myös treenit ja oon ajatellut, että mun kannattaa syödä aika hyvin ennen treeniä, koska viime viikolla tuli keskiviikkona aikamoista heikotusta. Vettä mie vetelen muutenkin parisen litraa päivässä, joten tämä ei ole mikään ongelma. Rahoja vaan meni viikonlopun roadtripissä niin paljon, että nyt ei oo varaa ostella ehkä ihan sitä miulle parhainta monipuolisinta ruokaa, mutta enköhän mie keinot keksi!

Tämän päivän treenit on nyt tehty, oon tosin ollut tosi väsynyt ja kävin päikkäreilläkin. Silmä vaivaa, se vasta vaikuttaakin miun mielentilaani. Lyhkäsempi versio päivän joogaa saa nyt riittää, venyttelen vielä ennen nukkumaan menoa ja teen muutamat sarjat punnerruksia. Huomenna onkin sitten vuorossa jalkatreeniä, tavallaan odotan oikeen sitä kunnon lihastärinä rääkkiä, mutta samalla olo on uupunut jo pelkästä ajatuksesta, hah apua! Inspiraatioksi, jonka aion pitää jatkuvasti siis yllä, katsoin tänään ensimmäisen jakson Juttaa, jonka ensimmäinen jakso jäi näkemättä. Katso eka jakso jos missasit ja saa siekin inspiraatiota treenaukseen ja parempaan ruokavalioon!
Translation:
Because we were at Joensuu I didn't do any workout at weekend. Now I need some new inspiration and I watched the first episode on Jutta ja superdieetit (Jutta and super diets). I got my inspiration and I did my today's workout (yoga) and now I am exhausted. Tomorrow I will do my leg workout. I look forward to it but I am little bit afraid how worn-out I will be. At least I will now I have done something!

/Leena

4 kommenttia:

henni kirjoitti...

Pakko sanoa, että toivottavasti pidät tuota Juttaa vaan inspiksenä ja kannustuksena, etkä itse haaveile/pyri tuollaisiin lihasmassoihin... Tuo ei oo enää nättiä :/

Leena kirjoitti...

henni: Eiii ihan noin lihaksikas ei oo kyllä miun mieleen. Pistän tässä myöhemmin kuvia vähän enemmän mun mielessä olevasta kropasta. Vaan vähän lihaksikas, sellanen kiinteä keho ois mulla toivelistalla :)

Eve kirjoitti...

Pitäis varmaan uskaltaa katsastaa tuota ohjelmaa. Mä kun olen niin rupukunnossa, että neljännen kerroksen asuntoonikin kipuaminen tuottaa hengenahdistusta :D Tarkoitus olis kevään aikana kehittää vähän kuntoa ja nämä postauksesi inspiroi hurjasti!

Ihanaa muuten miten edellisessä postauksessa mainitsemasi murteen tarttuminen näkyy kirjoituksessasi asti :) Muhun tarttui kanssa pienenä ties mitkä murteet älyttömän helposti, mut aina tuli palattua kauniiseen Satakunnan murteeseen.

Leena kirjoitti...

Verna: No mä asun kutosessa, tulee hyvät hyötyliikuntatreenit kun kävelee niitä hissin sijaan! Ja hienoa jos inspiroi, niitä on meinaan tulossa rutkasti lisää xD Murteet on rikkaus <3