tiistai 31. tammikuuta 2012

Bat Fit 2012 January


Viikonloppuna päätin tehdä ison salaatin johon tuli tälläisiä aineksia: salaattia, melkein kokonainen kurkku, 2 maustekurkkua, puoli pussillista katkarapuja, salaattijuustoa, tonnikalaa ja ananasta. Söin sitä välipalana ja ruuan kanssa, tänään söin loput, lisäsin joukkoon vähän riisiä.

Yesterday's meal

My lunch today

I was pretty happy today


Luonnollisesti oli pakko yrittää ottaa kuvia uusien punttien kanssa, mutta voihan rähmä, on niin vaikea näyttää urheilulliselta, kun lihakset ei valmiiksi tursota joka välistä. Oon silti tyytyväinen nykyiseen kuntooni. Tässä kuussa olen menettänyt senttejä:

Molemmista käsistä: -0.5 eli -1
Tisseistä en onneksi yhtään wuhuu!
Rinnan alta: -1
Vyötärö: -5.5 (Mitä pirua?!)
Navan kohdalta: -3
Lantio: -1
Persus: -2
Molemmista reisistä: -1 eli -2
Molemmista pohkeista: -0.5 eli -1

Eli yhteensä 16,5 senttiä poijes yhden kuukauden aikana! (laskin noi aiemmin tänään ihan väärin, hyvä minä) Paino ei oo muuttunut oikeastaan mihinkään, joten olen onnistumassa tavoitteessani mainiosti, kiinteytän- en laihduta! Muutenkin tässä hommassa pitää ottaa huomioon, että en voi juosta tai hölkätä, koska polvi vammaa, en saa muutenkaan tehdä liian tiukkaa ruokakuuria tai treeniohjelmaa, etten vain luiskahda takaisin syömishäiriön katalalle polulle. Joten loppuen lopuksi tää on mennyt hyvin! Maha ei tunnu pömpöttävän enää niin paljoa ja ehkä maailman inhottavin tunne ikinä, on kun tuntee mahansa liikkuvan kävelyn mukana, yöksis. Nyt se ei liiku enää pahemmin messissä! Enkä enää hengästy niin helposti. Jaksan punnerruksiakin 2 kertaa enemmän kuin alussa!

Alkoholia on tullut juotua kahtena viikonloppuna ja sipsiä meni viisi pussia. Joka on ihan hemmetin entiseen verrattuna, hyvä minä! Syön herättyäni aamupalan, parin-kolmen tunnin sisään lounaan, sitten parin tunnin päästä siitä välipalan, pari tuntia ja illallinen ja sitten treenin jälkeen vielä kevyt iltapala, joka käsittää yleensä viinirypäleitä tai hedelmän. Olo on paljon onnellisempi ja sinänsä pirteämpi, maha toimii paremmin kuin mies muistiin ja olo ei ole enään kovin turvonnut.

What a size different! 

My bike


Aamupalaksi vetelen yleensä puuroa tai leipää. Nyt olen ihan rakastunut kaikenlaisiin levitteisiin ja tässä tämän hetkinen suosikki!

My snack/breakfast today

My meal today

Tänään oli vuorossa spagettia soijarouhekastikkeella. Iltapalaksi vetelen viinirypäleitä. Mutta nyt tekemään päivän vika treeni! Tässä kuussa jaksoinkin liikkua 16 tuntia ja 5 minuuttia! Ihan hyvin siihen nähden, että viime vuonna kävin lenkillä ehkä kolme kertaa vuodessa ja jumppasin kotona ehkä kerran kuukaudessa..

My supper
Translation:
I have lost 16,5 (I count it wrong first xD) cm around my body this month! And I haven't actually lost any weight so I am on the right track on my "tone up- don't diet!". Total 16 hours and 5 minutes exercise this month. I am going to do 20 hours next month! That's 5 hours a week.. I think I can do that.

/Leena

11 kommenttia:

Foxie kirjoitti...

Ootko varma, että sulla ei mene liiallisuuksiin tuon taulukoimisen kanssa? Ex-syömisongelmaisena muistan, kuinka helppoa oli alkaa luisumaan väärään suuntaan noiden taulukointien kanssa.. Näyttää aika häröltä, että liikunnat on merkitty 5 minuutin tarkkuudella :D

Kunhan et kehitä tästä itsellesi pakkomiellettä niin pakko sanoa, että sullahan menee hyvin sun operaation kanssa! :) Wau, pääsisipä itse samanlaisiin tuloksiin!

AnneDeadly kirjoitti...

Hyvin on sun bat fit lähtenyt käyntiin ! :>

Katja kirjoitti...

Hienosti lähtenyt senttejä kyllä. Kuntoiletko sä joidenkin valmisohjelmien avulla, vai meetkö ihan oman mielen mukaan?

Leena kirjoitti...

Foxie: Musta tuntuu, etten ikinä oo ottanut normaalimmin tätä asiaa! Aiemmin noita taulukoita piti tehdä paljon tarkemmin ja niitä oli tosi paljon. Merkitsin myös jopa mitkä liikkeet yms oon tehnyt ja kuinka monta, laskinkin niitä. Nyt teen vaan tuntuman mukaan ja se tuntuu hyvältä, ettei perjaatteessa oo pakko tehdä mitään, mitä ei jaksa! Ja me on merkitty noin tarkasti ihan siksi, koska mä tykkään olla tarkka tän asian kanssa kuitenkin :) Ei oo pakkomielle, olen vain innoissani ja on kivaa kun on jotain mihin keskittyä, kun muuten möllötän kotona vaan kaiket päivät ja tylsistyn..

DeadlyDame: Kiitos!

Katja: Mulla on noita DVD juttuja minkä mukana teen noita :) Joskus teen omia ohjelmia jos ei kiinnosta noi.

linnea-maria kirjoitti...

OH you will sure be fit for your wedding!

Leena kirjoitti...

linnea-maria: I sure hope so!! XD

Andromeda kirjoitti...

Säännöllinen ja hyvä ruokailu on tosi tärkeetä. :) Hienoa, että oot jaksanut noin paljon jumppailla ja treenata! Voisiks jakaa motivaatiota vähän mullekki, jookos..? x)

Leena kirjoitti...

Andromeda: No torstainahan me ollaan menossa kävelemään!

henni kirjoitti...

Hienoa Leena! :) Heitäpäs itsesi HeiaHeia.comiin ja lisää mut kaveriksi, niin ehkä saan vielä lisäpotkua sun treenailuista :D
Itelläkin on treenit sujunut nyt paljon paremmin, kun oon tehnyt jotain kotosalla silloin kun huvittaa, eikä oo tarvinnut etukäteen varata jotakin jumppaa. Tilasin eilen Discshopista pari urheilu-dvd:tä, boxing aerobicia ja joogaa.

HajaMiel kirjoitti...

Hehe, piti jo aijemman postauksen kohdalla jättää tämä:
http://www.rocknrollbride.com/
Jos et ole vielä noilla sivuilla poikennut niin sieltä saattaa löytyä inspiraatiota/innostusta häiden saralla :).

Leena kirjoitti...

henni: Ahaa no pitääpäs kattoa mikä seon, mainiota jos musta on jotain hyötyä xD

HajaMiel: siellä onkin kaikkea mahdotoman ihanaa! Olin unohtanut jo koko sivun, joten kiitoksia!