sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Loving Subway

My today's outfit, I love my new bag! It is from Insanity.

Heräsin tänä aamuna mieli virkeänä ja ulkona paistava aurinko innosti ottamaan pitkästä päivän asu kuvaa. Laukku on ostettu Sussulta. Metsästin pitkään nättiä uutta pikkulaukkua, tämä on tuliterä ja lähti mukaani parilla kympillä. Oon ollut viime aikoina perinteisen, klassisen goottityylin pauloissa, ihan perinteiset vaatteet kiinnostaa tällä hetkellä. En oo silti pahemmin meikkaillut viime aikoina tai muutenkaan paneutunut ulkonäköön, koska olen lähinnä keskittynyt treenaamiseen ja silmäkin on vaihteeksi oikkuillut, joten en saisi silloin meikkailla.After I left from Anna's place we went to Citymarket with Jani and we bought Subways <3 I had vegetarian version.

Perjantain ja lauantain välisen yön olin taas käymässä Annalla, vietettiin oikeen ihana tyttöjen ilta ja tulin siitä tavattoman onnelliseksi. Katsottiin Disneyä, syötiin sipsejä ja pää oli pöhnässä lonkerosta. Vaikka yritänkin elää nykyään terveellisemmin, ei se silti estä mua elämästä. Lauantaina päivällä Jani tuli hakemaan mut kotia kohti, mutta käytiin ensin Cittarissa ostamassa ruokaa kaupasta ja molemmille täyspitkät Subit pitkästä aikaa, nam! Mulla on vege juustolla, kokojyvänä tietenkin. Muuten kaikki, muttei paprikaa, oliiveja eikä jalopenoja, en tykkää niistä. Mausteita kaikki muut paitsi suola ja kastikkeina mulla on kevytmajoneesi ja southwest, mulla on aina ihan samanlainen, mutta tykkään siitä.

And I finally got my new  dumbbells!

Sain Cittarista myös uudet käsipainot. Vinkkasin kullalle, jos mentäisiin urheilupuolen kautta ja voisin katsella itselleni uusia painoja. Mustia etsin, mutta ei noi harmaatkaan pahat ole. Pähkäilin pitkään minkä kokoiset painot otan, mutta kolmen kilon tuntu olevan ihan hyvä alotus paino. Painot maksoivat 12 euroa, joten en mennyt konkkaankaan tämän takia!

Anniina gave me late Yule gifts <3

 Anniinalta sain tossa vähän aika takaperin viivästyneet joululahjat, eli Eternal Tears of Sorrown yhden sinkun ja uuden hiuskoristeen, tykkään molemmista kovasti!

Aleksiina and Tatu gave also late Yule gift <3

Myös Aleksiinalta ja Tatulta tuli myöhästynyttä joululahjaa, paketti vaaleanpunaista ja violettia kynttilää, oli ajateltu kivasti meidän sisustusta. Aivan ihania kynttilöitä, varsinkin toi missä on lasissa kynttilä, koska tossa voi myöhemmin polttaa tuikkuja, niin oon aina tehnyt tollasilla. Pistinkin eilen sitten kynttilöitä palamaan oikeen urakalla pitkin olkkaria, tunnelma oli ihana ja huoneilmakin lämpeni. En tajua, miksi kerrostalossa patterit menee päälle vasta, kun on jotain 30 astetta pakkasta. Nyt ei olkkarinkaan patteri lämmitä yhtään ja koska tietokonepöytäni on suoraan ikkunan vieressä, meinaan jäätyä tähän alvariinsa, vaatteita vaan päälle ja kynttilöiden muodossa tulta lämmittämään!Translation:
Today I am in very good mood so I took some new pictures of me and new stuff I have. I feel calm and very happy! I was sleep over at Anna's place and we had such fun time, just us girls <3 We watched Disney movies, eat potato chips and drank a lots of alcohol. We talk sooo much and we thought we need to do this every month! 

 /Leena

P.s Pesen hiukset 2-3 kertaa viikossa oikeen läträämällä ja tää väri on kestänyt jo vähän yli puolitoista kuukautta tämän näkösenä!

P.s I haven't colored my hair for 1 and half moths and it is still this beautiful <3

9 kommenttia:

sivustakatsoja kirjoitti...

Owww sopii sulle mainiosti tuo violetti tukka! <3 Tulee ikävä omaa violettia, töiden takia ei vaan voi sitä värjätä :'(

Suski kirjoitti...

nams, alkopa tekee mieli subia ja ainuttakaan subwayta lähimaillakaan xD

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Owww, miten kaunis sie oot nuissa kuvissa!<3 Ihanan värinen tuo tukka edelleen, hyvin on värit pysynnä.^^

Hiidenneito kirjoitti...

Upean värinen tukka! Varmaan ihan kiva kun ei tartte olla värjäämässä koko ajan. (Itsellä karkaa kohta viimesetkin lepakot tapulista, kun käytän nyt hopeaa väriä ja mikään merkki ei pysy paria pesua kauempaa...)

Saara kirjoitti...

Ihan mielettömän upea tukka! <3
Mä otan kans joka kerta ihan samanlaisen subin, mikäs sitä hyvää vaihtamaan!

Andromeda kirjoitti...

Voi kun itsekin saisi jostain motivaatiota kunnon kohotukseen..! Hyvä Leena :)

Enigmatica Gothic kirjoitti...

Ai vc é tão linda!

papercuts kirjoitti...

On toi tukka vaan niin hieno! :3

Leena kirjoitti...

Ginia: Kiitoksia! Ja höhkis =/

Suski: No sepäs onkin huono homma xD Asutko ihan korvessa?

Vivian: Kiitos hani <3 Ja niin on kyllä pysynyt, vois silti ens kuussa värjätä juurikasvun pois, alkaapi ärsyttää.

Suvi: Onhan se kivaa, että saa hiukset vähän levätä, kun muutenkin värjäilen ja vaihtelen väriä tosi usein :) Hopeiset ei tosiaan meinaa millään pysyä..

Saara: Hahaa samiksii! Kiitoksii <3

Andromeda: No sitä vaan kehittämään inspistä!

Enigma Gothic: Thank you so much!

papercuts: Kiitoksii <33