lauantai 7. tammikuuta 2012

Girl interrupted


En ole jaksanut viime aikoina panostaa mitenkään meikkeihin ja vaatteisiin. Meikkiin varsinkaan sen takia, että kipeä silmä tuntuu olevan ikuinen vitsaukseni. Huomenna ajattelin nousta tarpeeksi ajoissa, että luonnonvaloa riittäisi uusiin asukuviin. Varsinkin, kun tahtoisin jo uutta asukyselyä aikaseksi. Kuvat ovat vuodelta 2010. Olen saanut vaatekaappini vihdoin ja viimein siivottua, joten siitäkin voisi tehdä postausta. Kaappi vaatii silti vielä vähän tuunausta, ainakin pitäisi ostaa uusia henkareita, tahdon enemmän sellaisia mitä voi käyttää monipuolisemmin. Muutenkin kaappi näyttäisi siistimmältä, kun kaikki henkarit eivät ole aivan erilaisia, toisaalta se on retroa, tiedä sitten..


Kaikinpuolin olen osittain maanisessa tilassa, mieli poukkoilee joka suuntaan, varsinkin öisin. Mulla on ollut viikon ajan hirveitä vaikeuksia saada nukutuksi, joku mentiin nukkumaan jo ennen 12 ja sain unta vasta kuudelta aamulla. Yhtenä yönä Janikaan ei saanut unta, mutta en osannut nukkua ilman sitä, joten menin Janin syliin ja nukahdin siihen hetkeksi, olenpa vaikea. En tajua mikä mussa on vikana, päivisin ahdistaa kaikki ja tahtoisin vaan nukkua, öisin taas saan innostuksen kaikkeen maholliseen, mutta keho on niin väsynyt etten jaksaisi enää mitään. Olen täysin sekaisin, kaikin puolin. 

Maanantaina on työkkäri, jossa kysellään ja keskustellaan mun tän hetkisestä tilanteestani. Mä en oikeastaan tiedä yhtään mitä mun pitäisi sanoa ja tehdä. Pelkään vain itkeväni typeränä ja avuttomana, kun joku pyytää mua tekemään jotain. Pyhä Jumalatar, enkö mä kasva koskaan aikuiseksi, enkö mä saa koskaan normaalia elämää? Terapiassa käyty nyt 7 vuotta ja elämästä 12-13 vuotta olen ollut kipeänä. Kuulin jostain, että sairaalla kestää parantua puolet siitä ajasta mitä on ollut kipeänä. Häh, ei selkeästi mun kohallani tunnu toimivan vieläkään. Suurtakin suurempi ahdistus siitä, tulenko saamaan mitään yhteyttä uuteen terapeuttiini.


Olen tanssinut nyt joka päivä paitsi eilen en jaksanut. Yleensä musiikkina toimii industrial ja metallinen techno. Syömiset on menneet suhtellisen hyvin, en ole tänä vuonna syönyt kuin yhden sipsipussin (muistakaa siis, että aiemmin söin yhden pussin päivässä tai kahdessa). Sipsit on vaihtuneet, viinirypäleisiin, piltteihin (kyllä, musta ne on hyviä välipaloja), mandariineihin jne.. 

Tänään kuuntelin näitä biisejä:

Translation:
I don't know what is wrong with me. I am totally messed up. I have employment office time on Monday I don't have a clue what I say. I can't sleep, I am always tired and I forget things more and more.

Pictures are from year 2010. I will take new today's outfit pictures tomorrow, I hope.

My Bat Fit has gone very well! I have eaten well and I dance every day. Well not every day, yesterday I was too tired. I listen industrial and here is today's music.

/Leena

5 kommenttia:

linnea-maria kirjoitti...

Nice music. Perhaps dancing and music listening will make you feel better.

Nimetön kirjoitti...

Lähetän sulle kaukohalauksen tsemppaukseksi :)

Niina kirjoitti...

Olet kaunis <3 Tosi nätti ja söpö tatuointi sulla rinnuksissa. Mitä se oikein tarkoittaa? Vai onko se edes mitään tekstiä :D

P.s. Yöinspiraatiot <3

SmilingGirl kirjoitti...

tsemppiä! <3 se haastis menee varmasti hyvin :>

Leena kirjoitti...

linnea-maria: Maybe! I thought that too!

Natassja: Kiitoksia! Ihana kommentti <3

Niina: Kiitos <3 Siinä lukee riimuilla Jani :) <3

SmilingGirl: Uskoisin ainakin niin :) Kiitos <3